vastauksia part: 1

Ollaan just Amsterdamin kentällä ja koitan ihan paniikissa saada kaikki nettailut reilaan, kun täällä on tunti ilmaista nettiaikaa! Tunnin päästä alkaa boarding ja reilun 11h lento Hong Kongiin, jonka jälkeen vielä reilu 9h Sydneyyn.. Ens lennolla ois suunnitelmissa nukkua ja valvoa sitten se vika lento, että pääsis ehkä rytmistä kiinni ja sais sitten heti perillä unta, kun on ”Australian ilta”. Pää ihan tyhjänä n.4h yöunien jälkeen.. Tässä eka satsi kysymyksiä silti!

Minkä ikäinen sun poikaystävä on?:) Ja meinaatko joskus laittaa yhteisiä kuvia teistä tänne?
28v ja en meinaa, kun se ei varmaankaan halua osalliseksi tätä blogia 🙂

Mitä opiskelet?
Amk-Liiketaloutta


Oliko vaikea päästä sinne?
Ei, kun vaan pänttäs muutamaan kertaan sen ennakkomatskun!


Mimmoset oli pääsykokeet?
Oikein/väärin vastauksia, joista vääristä tuli muistaakseni miinusta, sitten loogista päättelyä vaativia matemaattisia laskuja ja hmmm.. en ees muista enää 😀

Mitä tykkäät olla siellä?
Tykkään tosi paljon! Ei oo kertaakaan kaduttanut, että lopetin restonomi-opinnot!


Onko teillä paljon opiskelijatapahtumia?
On kai, en oikein tiedä, en oo 3v aikana käynyt yksissäkään..

Meinaatko hakea tulevaisuudessa muuhun kouluun?
Joo yliopistoon maisterikoulutukseen (luultavammin KTM), sitten kun oon ollut muutaman vuoden vakituisissa päivätöissä tai miksen vaikka heti, kun saan paperit ulos.

Hei, paljon ne karoteenitabletit sielt Sokoksest makso? Ei siis ne mis on sitä granaattiomena juttuu vaaan ne aikasemmat mitkä ostit? Ja hyödyttääkö ne oikeesti jotain? Oon lähös Thaimaaseen 2 viikoks , 3 viikon päästä, ni koska mun kannattais alkaa popsii tuommoisia? =)
Muistaakseni 12e ja noita on joku 120kapselia! Tosi hyvä hinta-laatu suhde. Oon itse ainakin huomannut, että väri pysyy kauemmin ja tarttuu paremmin, kun niitä syö muutaman kuukauden kuurin (mielellään tietty melko kauan aikasemmin matkaa jo)!

Moikka! Mistä tota neuLashia voisi tilata ja millä hinnalla? 🙂
NeuLashin sivuilta täältä, 2-3kk kuuri joka mulla oli eka maksoi 89e ja toi toka n.6kk ”tupla-annos” 158e+postarit Suomeen kirjattuna kirjeenä 9e.

Kattelin noita aiempia postauksia ja mietin vaan että ootko tehny ripsilles muutaki ku värjänny ne, ku ne on aivan upeat? 😮
Joo, oon syksystä asti käyttänyt semmosta ripsiseerumia kun neuLash, ylempänä linkitys nettisivuille mikäli kiinnostaa! 🙂

Mietin vaan miten kukaan voi näyttää ilman meikkiä niin hyvältä kuin sinä?
En tiedä? 😀


mil kameral sää kuvaat videoitas? on aika hyvä laatu
Canon IXUS 100IS, tosi hyvä kamera peruskäyttöön!

Kauan oot seurustellut nykyisesi kanssa?
Kohta 4v.


Paljon sulla menee rahaa kauneudenhoitoon kuukaudessa?
Ööö, tää on paha, kun oon ihan koukussa noihin ihme seerumeihin sun muihin. Kauneudenhoito on varmaan nykyään mun suurin menoerä, mutta sanoisin, että keskimäärin ehkä vajaa 100e/kk eli ei silti ihan kamalasti.

Miten oot noin kaunis?
En tiedä? Kiitos. Tai pitäis varmaan kiittää geenejä? 😀 Kai pitämällä itsestään hyvää huolta myös kaunistaa jollain tapaa, eli säännöllinen liikunta, riittävä yöuni, terveellinen ruokavalio ja vitamiinit yms.


Lemppari tv-ohjelma?
En kato melkein koskaan telkkaria, mut C.S.I! Ennen katoin enemmän ja lemppareita oli tietty Sinkkuelämä, X-Files, Lipstick Jungle ja öö miten en muista.. Ilmeisesti en siis muita.


Kuinka usein luet blogeja?
Yleensä päivittäin, mut lähiaikoina on ollut niin kiire, että oon kerennyt selata läpi vaan lähinnä noi mun sivupalkin lempparit!


Kauan sulla kestää valmistautua (pukeutuminen, meikkaus) aamuisin?
Nooo, yleensä mulla menee eniten aikaa kahvin juontiin ja koneella istumiseen, mutta jos pitäis vaan laittaa meikki, hiukset ja vaatteet, niin ehkä 25min. Herään silti siis ainakin 2h ennenkö ees liikun minnekkään, ahdistaa semmonen kamala kiire aamulla, vaikka mulla yleensä nykyään tuleekin kamala kiire, vaikka heräisin kuinka aikasin. Ennen olin aina kaikkialla ihan liian ajoissa 😀

onko sulla usein/koskaan sellasia päiviä ettei mikään asu näytä päällä hyvältä ja hiukset on ihan kamalalt ja kaikki on pielessä?
No on todellakin 😀 Oon tosi usein koulussa kotihousut ja joku huppari päällä, tukka takussa, mitäs nyt suotta panostamaan. Ei mua onneks haittaa vaikka joku näkis mut kuinka kauheen näkösenä tahansa.

mitä mieltä olet lesboista/homoista?
No en oikeestaan mitään mieltä, mun mielestä jokainen ihminen saa rakastaa ketä haluaa, uskoa mihin haluaa ja tehdä elämässään mitä haluaa, koska mikään näistä ei onneks ole multa itseltäni pois.

ootko sä onnellinen tällä hetkellä elämääsi?
Olen 🙂


onko sulla hyvä itsetunto? onko sulla itsekuria esim. liikkumisessa ja herkkujen syömisessä?
Omaan mielestäni hyvän itsetunnon, vaikka välillä onkin huonoja päiviä ja tuntuu, että kaikki kaatuu päälle ynnä muuta, mutta kai se on normaalia. On tosi hyvä itsekuri, tosin joskus tulee ihan ylitsepääsemätön sipsinhimo. Oon onneks päässy siitä vähän nyt eroon, kun oon ”lopettanut” sipsien syönnin, haha.


olitko sä hyvä koulussa, yläasteella? Olitko sellain hulivili vai kiltti ja tunnollinen oppilas joka saa hyviä numeroita?
Noooo, olin aika hulivili, mutta koulussa tosi kiltti ja sain kyllä tosi hyviä numeroita, vaikken kauheen usein tehnytkään läksyjä, niiden tekeminen on aina ollut mulle ihan kamalan ylivoimaista 😀


mikä on ollut sun elämäsi paras ikävaihe tähän mennessä?
Varmaankin viimeiset pari vuotta, kun oon vihdoin tajunnut mitä haluan elämältä ja tulevaisuudelta, eikä tarvitse enää pähkäillä, että mikskä haluan isona ynnä muuta.

miten pysyt noi kauniina, heleänä ja hoikkana? voisitko tehdä joskus ruokapäiväkirjaa sun syömisistä päivän aikana:)?
Voin joskus tehdä, vaikkei niissä mitään ihmeellistä ole. Oon ollut aina tosi pienirakenteinen eikä mulla ole luontaista taipumusta lihomaan, jos liikun ja syön normaalisti (karsimatta siis mitään tiettyä pois ruokavaliosta). Olin noin 3v säännöllisesti liikkumatta, kun oli kiireitä töiden ja koulun kanssa ja sitten se vaan jäi ja uudelleen alottamiselle oli niin suuri kynnys, mutta sen muutaman vuoden aikana kertyneet kilot karis heti kaikki n.6kk aikana, kun alotin taas pari kertaa viikossa liikkumisen, lopetin bussilla kulkemisen, enkä enää ostanut töihin nälkäsenä ja väsyneenä valmisruokia yms..

millainen on sun mielestä tosiystävä?
Sellainen, johon tiedän luottavani ja kelle voin kertoa kaiken ja päinvastoin. Ja kuka uskaltaa sanoa mieltä vaivaavat asiat suoraan päin naamaa, eikä selän takana mikäli on aihetta. Kuka jaksaa kuunnella mun murheita ja kuka ei menetä hermojaan, jos oon välillä vähän hankala.


mikä on parasta jyväskylässä? 🙂
No vaikkapa nyt kivat lenkkeily-reitit Jyväsjärven ympäri… Kysyin Ronjaltakin tähän apuja, mutta ei keksitty. Sanotaan nyt vaikka, että vaihto-oppilaat, jotka tuo vähän kansainvälisyyttä 😀


onks sulla siskoja tai veljiä?
Joo pikkusisko.


millon alotit käymään solkussa? 🙂
Muistaakseni reilu pari vuotta sitten!


mikä saa sut vihaseks? mikä ärsyttää sua tällä hetkellä eniten ?:D
Aamulla ärsytti esimerkiksi se, että mun Australian viisumissa oli jotain häikkää ja jouduin maksamaan 25e, että Finnairin toimisto laati mulle uuden pika-viisumin.. No eniten ehkä ärsyttää ehkä valehtelu, joka saa mut aina tosi vihaiseksi.


mikä on sun lempileffa?
Baz Luhrmannin Romeo+Juliet


entä mikä on sun suosikki disneyltä?
Pieni merenneito ja Oliver ja kumppanit! Ehkä enemmän Oliver, itken aina kun katon sen.

6 vastausta artikkeliin “vastauksia part: 1”

  1. hei osaatko sanoa myydäänkö jyväskylässä triwan kelloja missään?

  2. Miten oot noin kaunis?
    -Oisko 100e ripsiseerumit, viikottainen solariumi, kalliit hiusaineet ja muotivaatteet. ::)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.