Hong Kongista heii..

Terveiset Hong Kongista! Meidän kone jäi seisomaan jonkun laitevian vuoksi eilen Amsterdamin kentälle 2tunniksi, jonka vuoksi myöhästyttiin tietty Sydneyn vaihtolennolta ja kökötetään nyt tämmösessä kämäsessä hotellissa ja odotetaan 10h, että päästään vihdoin kohti Sydneytä. Kerettiin jo ylistää Amsterdamissa Cathay Pacific maasta taivaaseen, kun kiltti setä sumpli meille maailman parhaimmat paikat mega-jalkatilalla ja vaikka mitä. Hong Kongissa palvelu ei enää ollutkaan ihan niin ystävällistä ja tällä hetkellä kirotaan alimpaan helvettiin tää ”maailman paras lentoyhtiö”. Meidät oli siis buukattu seuraavalle Cathayn lennolle, tosin meidän istumapaikat oli ihan eri puolilla konetta ja juteltiin jonkun Hollantilais-Australialaisen naisen kanssa siitä, että meille kuuluu vähintään korotus business-luokkaan tän odotuksen ja niiden helvetillisten penkkien jälkeen, joita ei saanut käännettyä ees taka-asentoon. Noh, tää ihana ihana Cathayn edustaja jolle päästiin juttusille, tyrmäs tän ”upgraden” täysin ja sanoi, ettei kenellekkään laiteta paikan upgradea, samalla kun kuultiin kun toinen Cathayn täti puhuu sen Hollantilais-Australialaisen kanssa tosi lupaavasti siitä korotuksesta business-luokkaan.. No, sitten tivattiin tädeiltä, että miksi muille sitten lupaillaan upgradeja, jos niitä ei kerta anneta kellekkään, johon tää Hollantilais-Australialaisen kanssa puhunut nainen valehteli meille päin naamaa, ettei ole antanut suostumusta kenellekkään korotuksesta business-luokkaan. Ainiin ja olin maailman epäkunnioittavin ihminen ja purskahdin näiden Hong Kongilaisten edessä itkemään silkasta väsymyksesta ja vitutuksesta, joka oli tietenkin maailman suurin loukkaus heitä kohtaan, jonka jälkeen mua ei enää katsottu silmiin ja kaikki puhe osoitettiin Ronjaan päin 😀

Oon tällä hetkellä niin töttöröö, kun olla voi ja pelkään jo valmiiks, mitä ens lennosta tulee, kun aamulla pitäis sitten olla tosi pirteenä Sydneyssä. Siellä business-luokassa kun nyt ois päässy ehkä edes vähän kallelleen nukkumaan…. Säätö tän hotellinkin kanssa oli jotain niin kauheeta, saati saada ilmainen netti (joka meille lentoyhtiöstä luvattiin) ja sen saamimen ylinpäänsä toimimaan. Anteeksi valitusvirsi, toivottavasti ollaan vihdoin vuorokauden päästä Australiassa, aloin jo nyt vihata Hong Kongia. Oon nukkunut viimeisen kahden yön aikana yhteensä max. 8h ja huomaa, että alkaa pikkuhiljaa jo heittää aivoissa. Tekis mieli mennä vielä etsimään joku Cathay Pacificin Customer Relations-piste ja paasata tää reklamaatio-saarna vielä kerran alusta loppuun kaikkine yksityiskohtineen. Mua ei nimittäin kauheesti kiinnostais valvoa enää kolmatta yötä putkeen.

 Vielä ihan iloisina jossain väliä Helsinki-Amsterdam

 Kaikkea mielenkiintoista 😀

Meillä ei todellakaan oo viisumeita tai mitään, eikä mitään epäilystä että meidät todennäköisesti pidätettäis ja lähetettäis jonnekkin kiinalaiseen vankilaan jos saatais päähämme karata tästä hotellista jonnekkin. Tulipa sentään sentään Honkkarin leima uuteen passiin, jee.

Nyt ihan pienille päikkäreille ja taas haahuilemaan sinne saakelin kentälle!

9 vastausta artikkeliin “Hong Kongista heii..”

 1. Vaikka matkustaminen on ihanaa, nuo välimatkat harvemmin on samaa… Vaikkei mitään ihmeellisyyksiä sattuiskaan, sellaset yli 10h lennot alkaa olla pelkästään jo sellaisinaan todella uuvuttavia. Ja teille nyt kävi vielä tollanen kömmähdys :/.

  Toivottavasti teidän loppumatka sujuu paremmin. Itse lentelin Ausseihin Qantasilla Thaimaasta, ja kaikki meni sillä lennolla hyvin. Koko ajan syötettiin ja juotettiin ja jalkatilaa oli ihan OK:sti. Voi olla et valkkari vähän kohotto mielialaa… 😀

 2. Hei,
  Onpa harmi että sattui heti alkuun tommonen harmi lentojen kanssa. Kai se yhtiö korvaa myös aiheuttamansa menetyksen tuosta viivästymisestä kun menetätte yhden hotelliyön Ausseissa ja lisätyön vielä tuosta muutoksesta. Saatteko edes rahoja takas? Kyllä se loma alkaa näyttää sitten valoisammalta kun noi väsymykset saatte nukuttua pois. Tsemppiä ihana Iines!! Ja ihanaa matkaa!!!

 3. Hei voisitko kertoo sun kännykästä vähä jotai? 🙂 onko hyvä? onko ehkä jotain moitittavaa tms?

  Matkakuvia odotellessa!

 4. Voi apuva!!! Sääliks käy. Matkustamisen ihanuutta. Lentäminenhän on kuulemma maailman hitain tapa matkustaa.

  Tsemppiä!

  T: innokas lukijasi

 5. Harmi, että teidän matka viivästynyt. Matkustaminen vain välillä on tuollaista!

  Ja tiedoksi, että Hong Kongissa ei suomalainen tarvitse viisumia (vaikka manner-Kiinassa sen tarvitseekin) eli ei muuta kuin tutustumaan Hong Kongiin, on muuten todella kiva paikka ja paljon hyviä shoppailupaikoja 🙂

  Hyvää loppumatkaa!

 6. Kyllä noi lennoilta myöhästymiset on aika yleisiä eikä niistä oo ennenkään saanut upgradeja business-luokkaan. Olkaa iloisia, että saitte sen hotlan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.