Sydney

Terkut Sydneysta! Pahimmat aikaero-vasymykset nukuttu pois ja tanaan ollaan oltu Ronjan kanssa taydessa menossa aamu8 lahien (herattiin klo4, mut koitettiin reilu puoli tuntia saada hiljaa unta, kun luultiin molemmat, etta toinen nukkuu, haha). Kaveltiin aamulla oopperatalolle, sataman kautta Darling Harbouriin ja ympariinsa, kaytiin nopsaa syomassa huoneessa ja heittaydyttiin Hyde Parkin nurtsille arskaamaan. Saatiin myos asken selville, ettei meidan huonetyyppiin saa wlan-yhteytta, joten raahauduttiin tien toiselle puolelle tammosen kaupan koneille purkamaan pahimpia nettiviekkareita ja ylikuormittuneita sahkoposteja, 1h vaivaisella 4$:lla!

En ois kuvitellut, etta taalla ois viela nain kuuma, vaikka syksy on tulossa. Tanaan kaveltiin ihan hiesta markana tuolla yli 30c-helteessa, IHANAA! Suunnitellaan huomiseks ehka reissua Bondi-beachille tai Manly-beachille! Lauantaina Cairns ja koitan viimeistaan sillon paasta omalla koneella lisailemaan kuvia 🙂

Nyt vikat nettailut ja hotellille lepailemaan, HEIPAT!

10 vastausta artikkeliin “Sydney”

 1. Ehdottomasti Manly! Bondi on täysin yliarvostettu. Siis minun mielestäni 🙂
  Teillä on ihanaa ja olen niin kateellinen, en vieläkään ymmärrä miksi tulin pois sieltä.
  Pitäkää kivaa, teillä on siellä yli 60 celsiusta lämpimämpää ku meillä!

 2. Mungolife Anna ja Meri asuu vissii siellä Gold Coast alueella Brisbanen lähellä mut sinne on kai n.1000km matka Sydneystä niin tapaaminen ei kävisi niin helposti kun aikaa siihen menisi aika paljon?.

 3. silkkis: ei paasty Manleyyn kun oli aamupaivalla huono keli, mut Cairnsin jalkeen ehdottomasti sinne! 🙂 Joo ja ihan hyvaan aikaan paatettiin lahtea ottaen huomioon noi suomen pakkaset!

  Anonyymi: juu tiedan missa Meri ja Anna ovat, meinattiin eka Brisbaneen, mutta paadyttiin silti Cairnsiin kun halutaan sinne riutalle 🙂

  Jansku: joo todellakin! kiitokset 🙂

 4. Ajattelin ensin, kun aloin tänään lukemaan sun blogia, että oot ihan tyhjäpää. MUTTA sitten vietinkin koko päivän! täällä.;)

  Joululahja video-postaus oli hauska (väsyneenä tehdyistä videoista saa niin erilaisen kuvan) ja oletkin herttainen nuori nainen.:)

  Blogissa, kotonasi tai päälläsi on juuri minunkin lempparivärejä: vaalenpunainen/pinkki ja oranssi.<3 ..mun on pakko saada se ihana kello minkä sait poikaystävältäsi (joka muuten tekee hyväää ruokaa, sen mitä olen lukenut) eli samanlainen. Yleensä en näin hurahda kelloihin, kun en niitä juuri edes käytä, mutta tuo vaan on niin IHANA!

  Jos tämä nyt oli Vähän epäselvä teksti, niin se johtuu vaan siitä, että olen flunssassa, mutta ajattelin vielä jatkaa blogisi lukemista.:D

  t. Paula

  PS. yks asia mikä ärsytti: tuo Cosmoplitanin mainos – Saat lahjaksi muodikkaan kellon – arvo 59€. Kun klikkaa mainosta, siellä onkin: lahjaksi muodikas huivi – arvo 25€.

  PSPS. Oikein hyvää lomaa!!!

 5. Hei voisitko kertoo sun kännykästä vähä jotai? 🙂 onko hyvä? onko ehkä jotain moitittavaa tms?

  Matkakuvia odotellessa!

 6. Terve!

  Kyselin jo aiemmin tilaamiesi niken trikoiden kokoa 🙂

  Onko housujen materiaali tiukkaa vai joustavaa? Arvon nimittäin xs:n ja s:n välillä, yleensä olen kokoa 34..

  Jos voisit jotain vastata, niin osaisin tehdä päätöksen paremmin 😉

 7. sulla on tosi kiva blogi =) mikäs toi sun kultanen kamera on merkiltään ja malliltaan?

 8. Anonyymi: 23 🙂

  Anonyymi: heheh, no onneks en ole tyhjäpää 😀 toivottavasti tykkäät lueskella ja kommentoida jatkossakin, kiitokset! 🙂

  Anonyymi: on tosi hyvä, ei ole yhtään mitääm negatiivista sanottavaa 🙂

  Anonyymi: xs

  Anonyymi: kiitos! se on canon ixus 100 IS 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.