outer reef!

Eilinen meni snorkkelireissulla outer reefillä, joka saatiin vihdoin ja viimein varattua pari päivää sitten. Aamulla satoi ihan kaatamalla ja oltiin ton 30minuutin tulvivilla kaduilla kävelyn jälkeen niin uitettuja rottia kun vaan voi olla, ennenkö päästiin perille satamaan. Menomatka riutalle meni kivassa merenkäynnissä auttaen merisairasta Ronjaa ja lensipä ehkä ekaa kertaa elämässä itselläkin merellä laatta, kiva. Riutta oli silti tosi kiva, vaikka pilvisen sään ja sadekuurojenn vuoksi se näkyvyys ei ehkä ollut ihan niin mahtava mitä se olisi voinut olla. Retkestä maksettiin n. 100$, joka oli hinta-laadultaan tosi ok 🙂 Koitetaan vielä katsoa jos löydettäis ens viikon alulle joku edullinen sademetsä-retki, vaikka panikoinkin vähän ton denguekuume-varoituksen kanssa.

 pieni merisairas 🙂

 pikku-myräkkä taas paluumatkalla..
 ja kohtuu märkänä perillä kotona.

Tänään on satanut taas aamusta asti ja kierrettiin läpi varmaan jokaikinen tän kaupungin putiikki ja kuunneltiin pasta-ravintolassa kauheeta Sydney Kings-korisjoukkueen mölinää. Rukoillaan kohta aurinkojumalilta, että huomenna taas paistaisi! 🙂

8 vastausta artikkeliin “outer reef!”

 1. Miksei sulla ole sellaisia "sanakansioita"/tunnisteita? Hankalaa usean sadan postauksen joukosta kahlata… Jos haluisin vain meikkejä tai reissuja katsella tms.

 2. Olisin kysellyt sulta siitä Neulashista. Eli, mulla on luonnostaan mustat ja pitkät ripset. Ainoastaan "ongelmana" on se, että ne sais olla tuuheammat. Siksi oon siis miettinyt tuota Neulashin hankkimista ja kysynkin, että koitko sen tuuheuttavan sun ripiä vai oliko ainut vaikutus ripsien kasvu?

  Tuuli

 3. Näyttää niin hyvältä täältä pakkassään keskeltä katsottuna (okei, tänään oli enää -5 astetta). Sukeltamsta täytyy kyllä joskus päästä kokeilemaan 🙂

  Hyvää loman jatkoa!

 4. Voi Ronjaa! Mulle kävis varmasti kans noin! 😛 Mut ihanalta näyttää veden alla ja hyvän rusketuksen ootte jo kerinny hankkimaan! ;D

 5. Anonyymi: äh, mun pitäis tehdä semmonen heti kun kerkeän.. alotin tekemään sitä joskus 2v sitten ja mulla on ne ikivanhat turhat tunnisteet jäljellä, niin pitäis varmaan yksitellen poistaa paristasadasta postauksesta erikseen, siks on vähän venynyt 🙁

  Victoria: hihi 🙂 mäkin jo päätä pahkaa mietin, että minne sitä suuntais seuraavaksi!

  Minna: OLI! 🙂

  mintsu: niin mullekkin kieltämättä, kun on jo loma ihan lopussa 🙁

  Anonyymi: hitsiläinen, en osaa tältä istumalta yhtään arvioida, kun omat ripseni ovat aina olleet suht.tuuheat! Mutta kyllä se ehkä paksunsi yksittäistä ripseä, mikä voi olla osana, että ainakin omani näyttävät nyt tosi tuuheilta 🙂

  Little M: -5c on mulle tällä hetkellä jo aivan liikaa, en halua takasin! 😀

  Viivi: nii 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.