viimeinen viikko

Tänään tokavika kokonainen päivä Cairnsissa, en kestä! Keskiviikkona takas Sydneyyn ja masentaa ajatella, että nukun jo tasan viikon päästä kotona omassa sängyssä. Täällä on tosiaan nyt sadekausi ja nää viimeiset 5päivää on satanut kaatamalla, vaikka eilen päästiinkin tunniksi altaalle kun toi pilvimassa vähäksi aikaa rakoili.. Toivotaan, että huomenna ois vielä aurinkoinen päivä tai viimeistään kaikki loput Sydneyn päivät, kun varattiin hotelli jossa on uima-allas.

Käytiin eilen hakemassa Rusty’s marketilta varmaan 5kg ihania hedelmiä ja mässytettiin niitä iltapalaksi, namii! Ekat edulliset elintarvikkeet koko matkan aikana, ois varmaan kannattanut tajuta se tori jo toissa viikonloppuna 😀

Teetä matkakuvistasi pysyvä muisto Vistaprintin kuvakalenterilla! Lisätietoa täältä!

9 vastausta artikkeliin “viimeinen viikko”

 1. Nauttikaa viimeisestä viikostanne siellä epäreilun ihanissa ja kuvien mukaan lumoavissa maisemissa! ;D Pian nähdään! 🙂

 2. Ekaksi haluaisin vaan sanoa lyhyesti että tykkään kauheasti sun blogista 🙂

  Sit se varsinainen kommentti: joo tiedän, vaikuttaa tyhmältä kysyä tällasesta jonkun blogissa mutta muualtakaan en oo saanu vastausta joten päätin nyt kysyä.

  Tossa ekassa kuvassa sulla näyttäis nimittäin olevan samanlainen iPod ku mulla, ite oon brasseissa nyt ja ostin iPodini täältä, mutta en saa musiikkia soimaan pätkimättä sillä. Latasin siis iTunesin ja laitoin vanhan mp3:ni musat suoraan iPodiin mutta iPod soittaa biiseistä vain alun, n. 7 sekkaa jonka jälkeen biisi pysähtyy ja hyppää kohtaan 15 sekuntia. Onko sulla ollu minkäänlaista vastaavaa ongelmaa ipodis kanssa ja jos oli niin miten sait toimimaan taas? Googlettanut olen ko. asiasta mutta mitään en löytänyt..

 3. Apuaa ihan täydellinen toi valkonen Guessin laukku! mist se on? =)
  ja hyvää lomaa viel, sun blogi on mahtava!

 4. Heips. Halusin vaa kertoo sulle, et ainaku kuuntelen Lizzie-When I'm Alone -biisiä, ni tuut siint laulajast sä mielee 😀
  Ja taisin nähä sust viime yön untaki. Tuli mielee ni aattelin tulla kertomaa. Omistit, tai teit oli monta omistaja, mut olit yks niistä , ni monta jotaa eläinkauppaa. Ne oli tosi pienii, mut niist oli joku juttu et ne oli tosi omaperäsii. Ja testailis niis jotain vaatteit eläimille, tai jotaa (varmaan siint ku testailet aina kaikkee kosmetiikkaa). Niit oli ympäri maata, yks oli meijän tien pusikos(woot? :D) ja yks oli isos kauppakeskukses mitä vast rakennettii. 😀 Sul oli joku toinenkii yritys, mut en enää muista et mikä 😀 En tiiä miks kerron tän, mut ehkä sun kuuluu tietää jos oot seikkailet mun unis? Emmä tiiä.

  Ei mul muuta.

  -Heini-

 5. Viivi: joo todellakin!! 🙂

  Anonyymi: ei pelkoa, käytössä sk50 😉

  Minna: kiitokset! 🙂 Mulla on ollut toi iPod nyt yli 4vuotta, eikä koskaan ole ollut mitään ongelmia. Toisinsanoen en siis osaa yhtään auttaa, en itse ole enää moneen vuoteen käyttänyt iTunesiakaan. Varmaan kannattaa tyhjentää se iPod kokonaan ja hommata ne kappaleet siihen uudelleen tai ottaa yhteyttä Applen tukeen, mikäli ei toimi 🙁

  Kiki: laukku on reilu 3v sitten Kämp Gallerian Guessiltä 🙂 Ja kiitokset <3

  Anonyymi/Heini: eikä! 😀 hahahah! unet on kyllä aina niin hassuja.. Pitää katsoa heti kotona youtubesta toi biisi 🙂

 6. Tosi kivoja kuvia, ihanan kesäisiä! Mistä tuo yhdessä kuvassa oleva pitsipaita on? (:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.