pika

Ihan pikainen ilmoitus! Postauksiin on monesti toivottu tunnisteita ja tiedän, että lukijoille on varmasti todella haastavaa onkia täältä satojen postausten seasta jotain tiettyä pientä juttua. Oon aina unohtanut kylvää näihin postauksiin tunnisteita, mutta eilen sain vihdoin otettua itseäni niskasta kiinni ja laitettua tunnisteet näihin muutamaan uusimpaan postaukseen. Koitan kahlailla kiinnostavimmat postaukset läpi kotona ja saada asennettua noi tunnisteet loppuun, mikä varmasti helpottaa paljon 🙂 Tunnisteet löytyvät sivupalkista alhaalta. Nyt aamupalalle, kentälle ja taas kohti Sydneytä, hejdååå!

3 vastausta artikkeliin “pika”

  1. Hei yksi kysymys. Opiskelen jamkissa ekaa vuotta, eikä oo oikein selvinnyt se, kuinka monta pääsee finanssialan kärkeen, ja onko sinne ylipäätään helppo vai vaikea päästä? Keskiarvo on nyt 4 🙂

  2. Anonyymi: huippuarvosanoja siihen nyt ei ainakaan vaadita, tietty se on aina plussaa. Se haku niihin on ekan vuoden keväällä. Enemmän kannattaa panostaa siihen hakemukseen 🙂 Tsemppiä, mikäli haet! Ja siihen pääsee siis reilu 10, en muista tarkkaa lukua nyt.

    Minna Cest: jee 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.