Sydney- Hong Kong- London- Helsinki!

Istun tällä hetkellä kahvin kanssa Hong Kongin kentällä ja koitan saada vielä valvottua muutaman tunnin Lontoon lennon alkuun, koska mun ajassa on tällä hetkellä yö. Vietin äsken vajaat 9h töllöttäen C.S.I:ta Sydneystä tänne, meneehän se aika niinkin ja ihmeen nopeasti kyllä menikin. Meinasin pillahtaa Sydneyssä itkuun kun hyvästelin Ronjan vajaaksi neljäksi kuukaudeksi hotellilla, varmasti ihan hyvä, etten oisi sitten itkenyt koko tunnin matkaa kentälle ja samalla kaikkia muitakin kuukauden aikana patoutuneita ilon kyyneleitä, koska tää loma on ollut mitä parhain! Oisin niin mielelläni jäänyt Sydneyyn vielä vaikka asumaan, eikä tarvitse montaa kertaa sanoa, kuinka kade oon Ronjan private schoolille, jossa se pakertaa kesäkuuhun asti.. Aamulenkit Sydneyn satamassa oisivat olleet tosi tervetulleita ainakin tänne!

Eilisen vietin Manleyssä (tänään olikin sitten astetta viileämpi keli) ja illalla lähdettiin meidän lukiokaverin kanssa illallistamaan Darling Harbouriin 🙂 Toissapäivänä taas törmättiin kadulla sattumoisin ihquun Isabel Adrianiin ja SHM:n Steveen ja pääsin myös kivaan yhteiskuvaan, jee!

Karkasin tietty heti Tax-Freehen lohtushoppailemaan kun kukaan ei ollut vahtimassa mun perään. En ookkaan viimeiseen 3viikkoon ostanut oikeastaan muuta kun ruokaa, joten ihan sallittua kerrankin! Kokeilin äsken koneessa tota Kiehl’sin seerumia ja hyvää oli! Tajusin vaan vähän liian myöhään, että oisin varmasti saanut tonkin halvempana täältä Honkkarista.

Kiva Cathayn virkailija laitto mulle hyvät paikat äskeiselle lennolle ihan varmaan siks, että sääli mua niin paljon noiden 32h lentojen vuoksi. Kerrankin jotain hyötyä siitä, että melkein mahtuu kippuraan makuulle ikkunapaikalle ja sen viereiselle vapaalle penkille 😀 Saa nähdä millaset paikat on kohta, nukkuisin nimittäin mielellään koko ton 13h lennon, koitan jo nyt nimittäin keksiä tekemistä mun Lontoon 8 tunnin odotukselle.

Ps. Läikäytin just lattea päin silmää, en ymmärrä miten aina onnistun!

6 vastausta artikkeliin “Sydney- Hong Kong- London- Helsinki!”

  1. Mäkin läikytän aina kahvia ympäri naamaa. o_O Luojan kiitos en oo sentään näköjään ainoa.

  2. moikka,

    tää mun kysymys ei nyt oikeestaan liity mitenkään tähän postaukseen..mutta olisin vaan halunnu tietää että mistä kampaamosta oot sun hiustenpidennykset ostanu. asun siis ite jyväskylässä ja halusiin kanssa lettihiustenpidennyksen ja nyt tässä pähkäilen että mistä olisi luotettavinta hukset hommata. kiitos jos ehdit vastata 🙂

  3. mintsu: omasta mielestä en enää yhtään 😀

    Annie: haha 😀

    Anonyymi: aina oman kampaajan kautta siis joko Kinnuselta tai Hairiumista, jotka taitaakin olla Jyväskylän ainoat kampaamotukut. Ilman kampaajaa saa tosin ostettua kummastakin sitä "kuluttajatukkaa", mutta mun mielestä ainakin Hairiumin kuluttajahius on ihan kamalaa!

  4. Sulla on yleensä aina ihana tyyli ja osaat tosi kivasti yhdistellä eri vaatteita ja asusteita mut täytyy sanoo et noiden sun trikoiden kans menee kyllä ihan pieleen. Ne on tosi kivat ja hyvännäköset treeneihin mut käytettynä tolleen muuten vaan normivaatteiden kans ei kyllä sytyä yhtään! Jotkut normi legginsit sopis tuohonki älyhyvin mut et trikoot joissa on viel noi merkit..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.