Kotona!

Ei ainakaan vielä havaittavissa mitään ihan kamalaa kriisiä tän pimeyden ja kylmyyden kanssa, mutta eiköhän se sieltä vielä lähipäivinä tupsahda. Kun kone eilen lähti Hki-Vantaalta Jyväskylään päin, olin aivan varma etten kestä istua enää minuuttiakaan ilman että mun alaselkä kramppaa, puhumattakaan lievästi sekavasta olosta parin vuorokauden valvomisesta johtuen. Kaaduin eilen melkein heti klo 20 sänkyyn ja heräsin tietty yöllä klo1 kukkumaan tunniks, mutta sain ihmeen kaupalla nukuttua kuitenkin aamu 5 asti. Ehkä ne rytmit tässä tasaantuu seuraavan parin päivän aikana..

Vika päivä Cairnsissa:

..ja matkalla Sydneyyn!

Katoin optimasta meidän kurssiaikatauluja ja huomasin, että mulla on näköjään tää ja huominen vielä ”lomaa”! Tosin viikon päästä pelottavaakin pelottavampi financen tentti, joten varmaan ihan fiksua pyhittää nää sopivat vapaapäivät vaikka siihen lukemiselle!

Ps. Nyt kun oli ylimääräistä aikaa niin kylvin postauksiin lisää tunnisteita viimeisen reilun vuoden ajalta. Löytyvät siis oikeasta sivupalkista 🙂 Nyt jatkan tavaroiden purkamista ja kaivan sen tenttikirjan jostain.

4 vastausta artikkeliin “Kotona!”

  1. piti just kysyä samaa että ootko värjänny hiukset?:D ihana toi vika kuva 🙂 ja jee vihdoin tunnisteita!:)

  2. Anonyymi: laitoin sellasta Lorealin auringossa vaalentavaa juttua, mikä valkas ihan kivasti! Aurinko tietty myös 🙂

    emmi: laitoin sitä semmosta Lorealin auringossa vaalentavaa, vaalensi aika urakalla 😀

    Riikka: joo suosittelen lämpimästi! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.