Elixir Ultime

Kuinka yllättävää, löysin ennen matkaa sattumalta jostain lehdestä tämmöisen kosmetiikka-maailman ”uuden” tulokkaan, jota aloin himoitsemaan. Mikä mua vaivaa, kun pimahdan ihan täysin aina kaikista kauneudenhoitotuotteista, littyivätpä ne sitten hiuksiin, ripsiin, ihoon tai ihan mihin vaan?

Kyseessä on Kerastasen uusi ”ELIXIR ULTIME Versatile Beautifying Oil”-ihmeöljy hiuksille. Neljän eri öljyn seosta voi käyttää joko ennen pesua, ennen föönausta, föönauksen jälkeen tai päivittäisenä tuotteena siloittamaan hiusta, eli melko monikäyttöinen sanoisinko!

Tuotteesta tarkemmin lainattuna täältä:

’Our first versatile beautifying treament enriched with a complex for four precious oils.’ Maize, Argan, Camellia and Pracaxi oils combine to create a luxurious Elixir for all hair types.
The alchemy of four precious oils to beautify hair. A new legend is born, the secret of magnificent hair is revealed.

– With a few drops of ELIXIR ULTIME, hair is transformed into silky, weightless matter.
– Applied before cleansing, hair is instantly nourished and visibly regenerated.

Oléo-Complexe Technology: A powerful combination of emollient and nourishing ingredients.
A blend of four precious oils inlcuding Argan, Cameillia, Maize and Pracaxi combine to create a luxurious Elixir suitable for all hair types.

1. Pracaxi Oil: Originates from Amazonian regions. Celebrated for its rich conditioning properties.

2. Argan Oil: Deriving from Morocco, it remains one of the rarest oils in the world. It is a prized oil famed for its nourishing benefits.

3. Maize Oil: Extracted from corn germs from Central America. A Kérastase heritage oil used in their first ever masque.

4. Camellia Oil: A luxurious and fragrant oil, extracted from camellia flowers traditionally from Central and Eastern Asia.

Directions for use:

Before shampoo: Use as a pre-cleanse product to prepare the hair. Brush through the hair to remove any styling or daily residues. Rub a couple of drops of ELIXIR ULTIME in the palms of your hands. Run through the mid-lengths and ends of the hair and leave on for a couple of minutes. Emulsify with warm water and shampoo as normal.

Ideal for thick hair requiring intense nourishment.

Before blow dry: Use as a leave-in conditioner for the times when hair needs advanced nourishment. Apply evenly through the mid-lengths and ends.

After blow dry: When applied to the lengths and ends of towel dried damp hair, ELIXIR ULTIME can help to give a smoothing effect for shiny, easier to style hair.

Daily routine: Excellent for demanding or dry hair that needs added control and nourishment during the day.”

FeelUniquen hinta tuotteelle on n.35e, joka nyt ei sinänsä edes ole paha hinta ottaen huomioon, että tätä käytetään kerrallaan se pari tippaa. Lähtee ehdottomasti tilaukseen heti, kun hiustuotteet tarvitsevat taas täydennystä! 🙂

Onko joku jo kokeillut tätä? Toimiiko?

6 vastausta artikkeliin “Elixir Ultime”

 1. Mäkin kattelin ton perään kun mietin et mitä sitä nyt keksisi hiusten pelastamiseksi! 😀 Mut hei, laitetaanko kimppatilaus menemään? Eiku feeluniquella ei kyl tainnu tulla postareita muutenkaan. 🙂

 2. Moikka.
  Ostin ton tuotteen Stokkalta noin 34 euroa taisi maksaa. Ja on ollut aiva älyttömän hyvä tuote. Kampaajakin kyseli, että mitä oon alkanut laittamaan latvoihini, kun ei ole kahten viimeiseen kampaajakertaan tarvinnut ollenkaan leikata latvoja. Ja normaalisti hiukseni ovat aika kuivat ja vaalennetut. Voin siis todellakin suositella lämpimästi. Oon muuten ihan samanlainen, että kaikkia uusia kosmetiikka tuotteita on aina pakko kokeilla 🙂

 3. Mäkin tilasin sen LF:sta. Ei muistaakseni sielä ollut ihan niin kallis! Hyvä tuote, mutta itse olen tainnut muutaman kerran yliampua jolloin tukasta tulee tosiaan "limainen". Ennen pesua sillä on kiva leikkiä, koska pesee sen pois samantien. Itse asiassa kaverini sanoi yksi päivä mitä oon tehnyt tukalleni…ehkä tällä on ollut vaikutusta:)

  p.s Minulla on pidennys tällä hetkellä, kiitos ohjeittesi, äitini ja MUMMANI laittoi ne:) haha! Äiti on kyllä kampaaja, mutta ei ole niitä ikinä tehnyt…ja pitihän mumman toki tulla siihen sitten "opettamaan":)

 4. Mulla on toi, ja joo ihan hyvin toimii, mutta mun mielestä jättää liian öljysiks (lue : limasiks) hiukset,mut ehkä karheemmissa hiuksissa toimis paremmin.
  Sillon ei mun mielestä jätä limasiks hiuksia kun on pessy ne ja märkiin hiuksiin laittaa tota. Kun ne kuivuu niin entisten takkupallojen siasta onki silee tukka!
  Tota sai ainaki Jyväskylän torikeskuksesta ykkösiltä, en kyllä muista hintaa tarkkaan, mut noilla kieppeillä. 🙂

 5. Samantyylinen ja hyväksi todettu tuotte on Paul Mitchelin silkkiseerumi.

  P:S Lookfantasticillä on tän viikon vielä ilmaiset toimituksete, ja jollain alekoodilla sai vielä -15% (löytyi googlettamalla).

 6. Viivi: vois laittaa! pitää kartottaa, että mitä kaikkea tarviin! 🙂

  tukisukkahousut: no eipä ollut kauheen kallis sielläkään! 🙂 Halun ehdottomasti kokeilla tota.

  Anonyymi: apua, pakko tilata kun monet täällä kehuu 😀 jee, toivottavasti pysyy pidennys hyvin 😉

  Anonyymi: mulla on niin kuiva tukka, että öljypohjasetkaan ei yleensä latista, pitää pikimmiten pistää toi tilaukseen! 🙂

  Anonyymi: aijaa, kiitokset vinkistä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.