keskittymiskyky, huhuu?

Mulla on pieni lomalta paluu-jumitus tän blogin kanssa, taas. Näin käy melko usein, jos on muutamankin päivän täältä pois. En oikein oo varma mitä kertoisin, mikä saattaa kyllä johtua myös siitä, ettei viimeisen parin päivän aikana oo pahemmin tapahtunut mitään erikoista. Ehkä tää taas tästä pikkuhiljaa. Ainiin ja saa kertoa kaikkia superhyviä juttuja!

Silloin kun lukee tenttiin tai muuten vaan tekee koulujuttuja, alkaa aina yllättäen tehdä mieli hommailla jotain aivan muuta, kuten esimerkiks nettailla (perus), järkkäillä vaatekaappia tai jopa siivota (!). Eilen sain päähäni, että ois tosi kiva pitkästä aikaa tehdä hiuksiin laineita suoristusraudalla… No, se lukeminen taas vähän jäi. Lupaan keskittyä loppuviikon vähän paremmin.

Blaah.. Mistä saisin mun keskittymiskyvyn takasin loman jäljiltä?!

Sain eiliselle peruutusajan kynsihuoltoon, kun ne oli lievästi kauheessa kunnossa kaiken sen auringon ja merivedessä räpiköinnin jälkeen. En ollut vielä sunnuntain paluun jälkeen käynyt kertaakaan ulkona (mulla oli vielä eilen kurkku ihan mielettömän kipeenä, ylläri..), jossei nyt lasketa Bixun kanssa ulkona tossa lähistöllä ja onhan tää talvi kieltämättä taas vähän kurja. Mä vihaan näitä alkukevään kelejä, kun kaikki helvetin koiranpaskat nousee hangesta ja saa suurinpiirtein kävellä Bixun kanssa ulkona varpaillaan ja kaiken muun ajan joutuu miettimään, että mitkä kengät sitä laittais jalkaan ettei ne ensinnäkään mee pilalle tuolla loskassa tai toisekseen vuoda läpi, jolloin joutuu kävelemään koko päivän ympäriinsä märissä sukissa. Mulle sopis olla aina syyskuusta kesäkuuhun pois Suomesta, vaikkei siihen kyllä montaa kuukautta jäisikään. Toisaalta, ennemmin valkkaisin ne paukkupakkaset loskakelin sijaan ja kesässähän ei tietty ole mitään vikaa 🙂

Ps. Onko muilla ollut lähipäivinä ongelmia ton bloggerin päivitetyn version kanssa? Toisinsanoen, ettei oo saanut lisättyä kun yhden kuvan kerrallaan? Ärsyttävääää!

9 vastausta artikkeliin “keskittymiskyky, huhuu?”

 1. Ihanaa että olet tullut takaisin lomiltasi:)

  On ollut ikävä höpinöitäsi:)
  Näytäthän pian minkälaiset kynnet laitoit!!!

  T: lukijasi

 2. Jep, samaa mieltä, ennemmin niin tykkään vaikka noista paukkupakkasista. Tää loska-ajan voisin hypätä yli. En ymmärrä kun ihmiset odottaa kevättä, mua ei ainakaan tässä loskassa mikään kiinnosta, kaiken lisäksi kadut on niin prkleen liukkaita kun on nollakeli ja välillä pakkasta. Blah.

  Nojoo, se aika jolloin kadut ovat poissa lumesta on kyl ihan kiva 😀

 3. SIIS mitä sä opiskelet? Tai mihin haet? Tollaset englannin kieliset helv paksut kirjat, mistä ei ymmärrä sanaakaan?! Anteeka vaan, mutta oot aika hullu jos meinaat tommosia lueskella ja vielä ymmärrät niistä jotain 😀

  Mutta joo, tykkään sun blogista, jatka samaan malliin 🙂

 4. Mulla on kans toi sama ongelma ettei voi lisätä kuin yhden kuvan kerrallaan. Tosi kiva jos pitää useempi kuva laittaa niin pitää hakea kaikki aina yksi kerrallaan :(. Muita ongelmia en ole ainakaan nyt huomannut.

  Mun talvikengät sopii oikeastaan myös tällaisille keleille, mutta en tykkää tosta kelistä yhtään ja kaipais jo vaihtelua kenkien merkeissä :D.

 5. Mulla on ollu Bloggerin kanssa vaikka mitä ongelmia jo pidemmänkin aikaa…..ei anna lisätä välillä kuvia ollenkaan, nyt on tehnyt tota samaa että antaa lisätä vaan yhden kerrallaan ja sitten vielä semmosta, ettei päästä muokkaamaan jo julkastuja tekstejä..perusbloggeria siis 😀

 6. mä luulin että mun bloggerissa on jotain vikaa kun saa vaan yhen kuvan kerrallan ladattua! mikä hiton päivitetty versio se muka on!! ihan surkeeta 😀

 7. Tiedän niin tuon kouluhommajumituksen. Juuri tänään piti koko päivän tehä kouluhommia ja eihän siitä meinannu mitään tulla. Aina on se perus että alkaa selaa nettikauppoja 😀 ja keksii aina kaikkea tosi tärkeää mitä muuten ei koskaan ees tee. Tänään sain siis lakattua kynnet, tiskattua :D, shoppailtua ja ties mitä.

 8. Anonyymi: kiva kuulla! 🙂

  Erica: joo haha, sama 😀

  Anonyymi: Amk-liiketaloutta opiskelen. Pakko noita on lukea ja vielä ymmärtääkkin, jos meinaa päästä kurssit läpi 😀 tosin melko aikaa vievää! Ja kiitos <3

  I'm Lacking: haha, kenkäostoksille siis! 😀 onneks pari päivää sitten korjautui se kuvien lisäys-ongelma!

  Paubella: höh! mulla ei oo yleensä mitään, paitsi nyt oli 🙁

  Anonyymi: laitoin reissussa semmosta auringossa vaalentavaa 🙂

  Ronja: joo, tosi ärsyttävää 😀

  Audrey: nojoo, AINA keksii jotain "kivempaa". Kaikki semmonen yleensä tosi tylsä ja vastenmielinenkin alkaa aina ihmeen paljon kiinnostaa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.