arkeen paluuta

Tänään luvassa tenttiin lukua, luento, postissa käyntiä ja tän pilvisen päivän kunniaksi ehkä piipahdus solkussa piristäytymässä. Jossain välissä pitäis myös muistaa alkaa pestä tota jättimäistä pyykkivuorta ja vähän siivoillakkin, eli aika perus arkea siis.. Huomenna oon aamusta iltaan kiinni koulussa ja töissä, joten pakotan itseäni ottamaan illalla jätti-spurtin ton tenttikirjan kanssa, vaikka musta tuntuukin, ettei toi lukeminen etene mihinkään. Lukisin tosi mielelläni kaikkien muiden tapaan vaan ton kurssin luentojen diat ja koitinkin kerran, mutta sen irlantilaisen opettajan kirjallinen ulosanti on jotain niin hepreaa, että valitsin ihan suosiolla on 700-sivusen kirjan, kun parikymmentä sivua dioja, koska molempien läpikäymiseen käy todennäköisesti sama aika tän pienen tulkintaongelman vuoksi. Mua lohduttaa kuitenkin se seikka, ettei kovin moni muukaan ymmärrä niistä mitään 😀

(Mun uus lemppari aamupala-jugu! Oon varmaan viimeiset 4kk heittäny rahkan sekaan vaihdellen kahta jogurttia, sain toissapäivänä vihdoin ostettua jotain muuta ja toi on niiin hyvää! :))

Oon varmaan sanonutkin jo aiemmin, mutta multa puuttuu tän kevään jälkeen ammattiopinnoista 5op, jonka sain tietää sopivasti pari viikkoa sen jälkeen kun olin jättänyt pari kurssia keväältä pois liian täyden aikataulun ja hermojen säästämisen vuoksi (toisinsanoen paria kurssia ei saanut hyväksiluettua ammattiopinnoiksi, jonka varaan olin laskenut). Muistin eilen vihdoin ilmottautua parille amk.fi:n verkkokurssille kesäksi, yksikin oisi riittänyt, mutta sieltä nyt sattui löytymään vaikka mitä kivaa, mitä JAMK nyt ei satu järjestämään verkkototeutuksena.

Nyt niihin järkevämpiin hommiin..

Ps. Jyväskylän CityDealina tänään ripsienpidennys Kauneuskeskus Lumiellassa vain 35e (norm 99e). Tarjous täällä! 🙂

2 vastausta artikkeliin “arkeen paluuta”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.