ma

Käytiin eilen illalla heittämässä Noran kanssa 1,5h/9km reipas kävelylenkki ja johan tuli hyvä mieli! Oon ton mun paluun jälkeen vitkutellut ties kuinka monta päivää ton lenkille lähdön kanssa ensinnäkin ihan suosiolla sen mun parin päivän järkyttävän kurkkukivun, mutta ihan myös pelkän laiskuuden vuoksi. Toivotaan, että pääsen nyt taas rytmiin, kamala kriisi kun tietää ettei oo kuukauteen harrastanut oikeastaan mitään hikiliikuntaa, jossei helteellä kävelyä lasketa sellaseksi. Tein taas eilen Nike+:ssa itelleni juoksuohjelman, jossa mun pitäisi juosta seuraavan 4viikon aikana 10kertaa. Oon viimeisen vajaan vuoden aikana tehnyt varmaan kymmenkunta näitä tavotteita ja jokaisen oon totaalisesti unohtanut parin päivän jälkeen.. Tuolla mun sivuilla koreilee tällä hetkellä tommonen ”You don’t have any completed goals yet.” Hyvä minä! Tarviisin varmaan jonkun semmosen hajamielisten juoksijoiden treeniohjelman, joka lähettäis aina vaikka tekstiviestin, kun ois aika lähteä lenkille tai ihan muuten vaan muistuttamaan 😀

Oon nyt viikon koittanut epätoivosesti päntätä mun huomiseen tenttiin ja siis koko tän viikon oon yrittänyt joka päivä keksiä jotain aivan muuta tekemistä, kun se lukeminen. En oo ihan varma, miten tuun saamaan ens yönä unta, kun päässä pyörii kymmenen eri teoriaa ja kaavaa, jotka pitäis kai osata huomenna ulkoa, iik! Perjantaina voin vihdoin huokasta hetkeksi helpotuksesta, kun tän viikon toinen tentti (ja kurssi) on ohi ja pääsen ehkä panostamaan tähän blogiinkin taas vähän enemmän.. Sitä odotellessa!

Nyt noiden tosi ihanien power point-esitysten pariin!

Ps. Kiva lumimyrsky ulkona.

6 vastausta artikkeliin “ma”

 1. Mulla ei ikinä riittäis motivaatio matkan jälkeen tenttiin lukemiseen, ku hyvä jos nytkään 😀

  ps. sama tenttikirja täällä opeteltavaks perjantaille, plaah!!

  t. 🙂

 2. Minna: no vikana päivänä oppii yleensä kaikkein eniten haha 😀

  Anonyymi: hennesiltä joskus reilu vuosi sitten 🙂

  Chloe: kiitos! 🙂

  AnsQ: 🙂

  Anonyymi: haha, pakko mikä pakko 😀 Mielellään oisin kyllä vielä siellä lomalla! onnea tenttiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.