tenttistressiä

En oo ikinä jännittänyt tenttiä niin paljoa kun eilistä. Kerkesin jo aamupäivästä kehitellä kaikkia mahdollisia suunnitelmia sen suhteen, miten saisin mahdollisesti kierrettyä ton kurssin kaukaa, koska mun alkuolettamus oli, etten pääse sitä edes läpi, vaikka olin päntännyt sydän hakaten noita asioita sen reilun viikon. No, lopulta istuin vastaamassa niihin kysymyksiin noin 3h apunani sanakirja ja laskin. Sain tietää 2h ennen tentin alkua, että sanakirja on sallittu ja hyvä niin, koska tota englanninkielistä finanssitermistöä saa muutaman kerran jauhaa läpi, ennenkö mitään jää päähän. Meinasi mennä arvokkaat pisteet sivu suun kun mietin ensin 10minuuttia, että mikä ihme on overhead (=kiinteät kustannukset) ennenkö muistin taas sen sanakirjan olemassaolon. Jauhan aina sitä, kuinka huono oon kaikessa mahdollisessa laskemisessa, mutta ihmeen hyvin kaikki laskelmat sujuu aina pakon edessä ja onhan se kieltämättä ihan kivaa, kun tajuaa että oikeasti ymmärtää jonkun laskutoimituksen päälle, joten ehkä tää on enemmänkin vähän asenneongelma. Toivottavasti menee läpi, ei nimittäin rehellisesti sanottuna ihan kamalasti kiinnostais enää käydä läpi uudestaan noita tenttimatskuja..

Suuret kiitokset muuten niille jotka suosittelivat silloin kuivalle iholle manteliöljyä!! Poikkesin eilen vihdoin ja viimein apteekin kautta hakemassa oman manteliöljyn kaappiin ja iho kiittää 🙂 Laitoin tota kasvoihin illalla ja päälle vielä reilun kerroksen yövoidetta, enkä silti saanut ihosta mitenkään yli-öljyistä. Itseasiassa toi öljy lähtee nyt varmasti ihan aamu- ja iltakäyttöön, jospa pääsisi ihon kiristelystä vihdoin vaikka eroon.

Voin lämpimästi suositella niille, jotka yhtälailla kärsivät kuivasta ihosta nyt talvisin! Hintaa oli apteekissa noin 10e.

Tänpäiväiset luennot on peruttu, mikä tarkottaa mulle tän viikon ainutta vapaapäivää. Kerrankin sää suosii ja voitais Bixun kanssa lähteä aamukahvin jälkeen jäälle lenkille, kivaa! Illalla taas ahertamaan tenttikirjan pariin, musta tuntuu ihan oikeesti, etten oo mun loman jälkeen tehnyt yhtään mitään muuta kun kouluhommia.

Ps. R.I.P Nate Dogg :((

Pps. Campadressa meneillään hiustuote-kamppis, mm. Redkenin Blonde glam color enhancereitä edullisesti tuplapakkauksena ja vaikka mitä Tigejäkin!

10 vastausta artikkeliin “tenttistressiä”

 1. Mun äidillä kutiaa iho ihan uskomattomasti, ja siihen ei ole löydetty lääkärillä mitään syytä, niin auttaiskohan tuo öljy :O

 2. Kannattaa kokeilla, voi auttaakin, aluksi pari kertaa päivässä ja jos tuntuu et auttaa ongelmaan, niin sitte voi vähentää annostelua kun ihon kosteus paranee.
  Manteliöljyn käyttömahdollisuudet on laajat, mitä mieleen vaan tulee eli ihon kosteutus, kokkaukseen, sisäisesti nautittuna, hierontaan, liukuvoiteeksi(ihan hyvän hajuista ja makuista) 😉

 3. Hei, Seppälän Cittarin kanssa samoissa tiloissa olevasta "aasia-kaupasta" myydään manteliaöljyä 250 ml pullossa hintaan 4,90. "Hiukan" halvempaa kuin apteekissa 🙂

 4. Joo mä käytän tota kans joka ilta eikä varmasti kiristä naamaa:) (aamul en víiti ku sitte on ripsarit samantien alaluomella) Nii ja tosiaan illalla laitan myös ripsien tyveen, pitäisi vahvistaa ripsiä. Ja lifestä tota saa 7e/200ml eli sielläki halvempaa, ja tota voi laittaa myös ruokiin:D

 5. hei oikeesti, luin tan postauksen tanaan tunnilla, ja puolen tunnin paasta ope rupes hopottaan "overhead blaa blaa blaaa…." telepatiaa..

 6. Manteliöljy on tosi hyvä myös meikin poistamiseen. Hierot vaan suoraan nassuun, lisäät vähän vettä ja hierot lisää. Lopuksi voit pestä kasvot jollain miedolla öljyttömällä putsarilla. Eikä kiristä yhtään pesun jäljiltä! Muut öljyt käy myös tähän.

 7. Anonyymi: alempi anonyymi antoikin vinkkiä tähän 🙂

  Anonyymi: kiitos vinkistä, toivottavasti oli ylemmälle apua! 🙂

  S: jee ! 🙂 katoin et toi mun oli 7e, eli aikas halpa kun vielä yli tuplakokoinen pullo! 🙂

  Anonyymi: joo siis aivan parasta ! 🙂 pitää käydä seuraavalla kerralla metsästämään jostain halvemmasta paikasta!

  Pipari: joo siis suosittelen lämpimästi, ihan huippua! 🙂

  ronja: eikää :DD haha! no mullahan on niitä selvännäkijän voimia 😀

  Miinu: joo, mä oonkin joskus puhdistanu jollain öljyillä, kiitos vinkistä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.