blaa blaa

Perjantaihin kuuluu mm. imurointia, pyykkäystä, pölyjen pyyhkimistä ja mitäköhän vielä! Ainiin opiskelua (ja palkkapäivä), I almost forgot. Musta on viikon sisällä tullut melkein vaimo-ainesta, t. iines, joka on imuroinut kolmesti ja pyyhkinyt pölyjä kahdesti. Varmaan joku henkilökohtainen ennätys. Sain myös äsken naputeltua viimeinkin sen ruoka-ja liikuntapostauksen viittä vaille valmiiksi, joten se tulossa huomenna!

Monet ovat huomanneet, että oon ”värjännyt hiuksia”. Käytin siis matkalla sen Stopin ale-korista 5eurolla hamstratun Lorealin auringossa/ föönin lämmöstä vaalentavan mömmön ja yhdessä Cairnsin uv-säteiden kanssa vaalensi kyllä aika urakalla 😀 Kerkesin jo muutamaan otteeseen pelätä, että mun tukka on valkonen, mutta onneks se ei (kai) oo luonnossa ihan yhtä vaalea kun jossain näissä kuvissa. Ärsyttävää, että se on valikoimista poistunut tuote!! Mun piti ostaa reissuun myös sitä Poly Blonden vastaavaa suihketta, mutta ylläri se vähän unohtui. Ehkä se pääsee vihdoin kesällä testiin. Osaako joku sitä kokeillut kertoa, että onko se vaalennusteho kuinka vahva?

Oon varmasti sanonut ainakin sata kertaa aikasemminkin, mutta yleensä ainut paikka minne nykyään laittaudun, on työpaikka. Musta on ihan se ja sama missä rievuissa ja tukka takussa koulussa istuu, mutta töihin laittautuessa oon taas toinen ääripää. Oishan se toisaalta tosi kiva aina olla joka päivä yhtä huoliteltuna ja ”häikäisevänä”, mutta oon vaan yksinkertaisesti liian laiska 😀 Oon taas ollut ilman meikkiä ja laittamatta tukkaa tänään tasan viikon (viimeks siis sillon kun nää kuvat on otettu), viime sunnuntaina en jaksanut ehostaa edes töihin, mikä on mun mielestä aika huolestuttavaa, koska vuoden päästä kuljen todennäköisesti missä vaan ne vanhat nuhjut päällä. Olin jo yks päivä lähettämässä sitä Nellyn mekkoakin palautukseen, kun kokeilin sitä päälle ihan haudasta nousseena. Ehkä ihan kiva päästä huomenna ja sunnuntaina taas töihin sivistyksen pariin, haha.

Tää oli vähän tämmönen tyhjäntäyte, koitan vaan taas totutella tähän rutiiniin, muhun nimittäin iski tänään paniikki, kun huomasin että mulla on samanlainen teksti-stoppi kouluhommien kanssa..

Pakotan Bixun ja poikaystävän nyt mun kanssa kävelylle ja tullaan tekemään lohipastaa, kivaa perjantaita! 🙂

11 vastausta artikkeliin “blaa blaa”

 1. Hei! Minä löysin ihan vähän aikaa sitten sitä Lorealin vaalentavaa ainetta sieltä yläkaupungilla olevasta Aki Korpisen Hius ja meikki-akatemiasta, oli jossain poistokorissa ja maksoi 5e. Sinne jäi monta purkkia!

 2. Tykkäsin hirmusti sun videopostauksista, niitä ois kiva nähdä lisää! 🙂

 3. Voi ku näytät kauniilta!:)

  Mä ajattelin käydä ostaa kans Priorinia, mutta voinkohan syödä omega 3 kapseleita samaan aikaan niiden kanssa?:o Tuleekohan liikaa rasvoja:D

 4. Ihana & kaunis Iines!<3 Ois kiva nähä joku päivä ja vaihtaa kuulumisia! Kävin tänään kurkkimassa jos oisit ollu töissä, mut ei näkynyt. 🙁

 5. Voin lohduttaa että en mäkään viikon aikana juuri meikkaile, saati sitten käytä jotain muuta vaatetta kun löröverkkareita 😛

  Mut eikös sitten oo kiva laittautua sinne töihin kun on muuten ollut "kotivermeissä" :)?

 6. Voi että oot kyllä ihan super kaunis kuten aina! 🙂 Ootko muuten mistä ostanut tuon pitsipaidan tai tiedätkö olisiko niitä vielä jossain myynnissä? Harmittaa kauheesti kun en ostanut tuollaista viime syksynä ja nyt sit ylläri ylläri ne on jo myyty loppuun kaikkialla, nyyh!

 7. Anonyymi: Joo, piti itseasiassa tehdä eilen mut tuli kamala kiire töihin 🙂

  Pipari: kiitos 🙂 en mä usko, että tulee, noi kapselit on kuitenkin nii pieniä ja voihan se olla vaan hyväks ! 🙂

  Viivi: hih hih 🙂 joo olin eilen ja oon tänään! pitää mennä vaikka kävelemään joku päivä!

  Rose: haha, siis joo todellakin on kiva sitten laittautua, oikein odotin eilistä työpäivää että pääsee ees vähän tälläytymään 😀

  Celine: heh kiitos 🙂 Ostin sen Jc:stä joskus muutama kuukaus sitten, kannattaa käydä kurkkaamassa jos niitä vielä ois, vähän kyl epäilen, mikäli ne on muualtakin jo loppuneet! Tsemppiä etsintöihin 🙂

 8. Moi, muistatko mitä siinä Lórealin hiuksia vaalentavassa aineessa tarkalleen lukee? Eikö se joku solar sublime oo? Aattelin että jos yrittäis jostain kampaamosta sitä vielä metsästää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.