Uusi Priorin-kuuri alkakoon!

En vielä muistaakseni oo tehnyt mitään varsinaista Priorin-postausta, joten nyt vois olla vaikka sellaisen vuoro.

Aloitin aika lailla tasan vuosi sitten ensimmäisen, noin 6kk kestäneen Priorin-kuurin. Mun hiukset nyt ei varsinaisesti ole ohenemaan päin, mutta eivät missään maailman parhaassakaan kunnossa, joten kaikki hoito ja tuuheutus tänne päin on vaan plussaa suomalaiselle hiuslaadulle.

Ton puolen vuoden aikanahan huomasin selvää kasvua ripsissä,joka taisi olla ensimmäinen muutos, jonka huomasin ekan parin kuukauden aikana. Noin 3-4kk jälkeen, kun uutta hiusta kasvoi, oli se huomattavasti terveämmän ja paksumman näköistä kun aiempi hius, hiusten tuuheneminen ja kunnon parantuminen oli nähtävissä ihan muidenkin silmissä 🙂 Jakauksessa näkyi ihan reippaasti parin sentin mittaisia ”pikkuhiuksia”, joita ei ollut näkynyt vielä kuurin alussa, kun tein päähän sellasen kunnon aloitus-syynin.

Söin ekat 3kk kapseleita sen 3kpl päivässä, kuten suositellaan, mikäli haluaa parempia tuloksia. Kolmannen kuukauden jälkeen jatkoin syömistä yhden kapselin päivässä loput 3kk. Joskus aiemmin käytin monia bioteeni-valmisteita yhdessä kalaöljykapseleiden kanssa useiden vuosien ajan, (esim. Piimax C+biotiini) enkä ennen Priorinia huomannut minkään tuotteen tuoneen yhtä näkyviä tuloksia ja Priorinin hinnalla (n. 40e/purkki) saisi kyllä mielellään näkyäkkin jotain muutosta sen jälkeen, kun on takana ihan kiitettävän monta purkkia!

Itseasiassa oon googletellutkin tätä tosi ahkeraan (yllärii) ja mun viimeisin löydös oli joku keskustelupalsta, missä keski-ikäiset kaljuuntuvat miehet ylistivät Priorinia maasta taivaaseen 😀

Oon muistaakseni joskus lukenut jostain, että Priorin olisi vaikuttanut positiivisesti myös ihon kuntoon, varmaankin perustuen noihin kapseleiden sisältämään öljyyn, mikä tietenkin joissain määrin vaikuttaa syötynä myös ihon kosteustasapainoon yms (toimii varmaan ainakin talvisin kuivalle iholle).. Ajattelin pistää nyt taas uuden Priorin-kuurin käytiin ja katsoa jos tämä oma tukka kesään mennessä taas vähän elpyisi auringon ym vaurioista!

Laitattua täältä: 


Luotettava ja kliinisesti testattu Priorin on ravinne hiusjuurille, joka vahvistaa hiuksia ja ravitsee hiusjuurta. Priorin vaikuttaa hiuksen rakenteeseen vahvistavasti siten, että uusi kasvava hius on rakenteeltaan paksumpi.

1. Priorin ravitsee hiusta


Priorin-kapselin perusaine on hirssiuute, joka on paitsi yksi vanhimmista viljakasveista, myös yksi kaikkein kivennäisainepitoisimmista viljalajikkeista. Se sisältää kaliumia, magnesiumia, kalsiumia, rautaa ja sinkkiä. Lisäksi se sisältää linoli- ja linoleenirasvahappoja. Hirssin suotuisat vaikutukset hiusten kasvuun tunnetaan jo pitkältä ajalta.

2. Priorin säätelee keratiinin tuotantoa


Keratiini korjaa ja vahvistaa hiuksia tuoden lisää elinvoimaa ja runsautta. Hiusten väri muodostuu pienistä keratiiniproteiinikuiduista. Yhteen kietoutuneina ne muodostavat pitkiä, kestäviä kuituja hiusten kuitukerrokseen. Tämä kerros sisältää myös luonnolliset väripigmentit. Keratiini vikuttaa keskeisesti myös hiusten kiiltoon.


Priorin sisältää vehnänalkioöljyä, jonka suotuisat vaikutukset hiusten hyvinvoinnille tunnetaan jo pitkältä ajalta. Vehnänalkioöljy sisältää monityydyttämättömiä rasvahappoja, joilla on tärkeä merkitys soluaineenvaihdunnassa ja solukalvojen rakenneosina etenkin vilkkaasti jakautuvissa kudoksissa, esimerkiksi hiusjuurien alueella.

3. Priorin stimuloi solujen kasvua hiusjuuressa


Priorin-kapselissa on myös pantoteenihappoa (B5), jolla on keskeinen osuus aktiivisesti jakautuvien kudosten, kuten hiusjuurien, aineenvaihdunnassa. Sillä on tärkeä merkitys myös elimistön luonnollisissa uudistumisprosesseissa.

4. Priorin vahvistaa hiusta


Lisäksi Priorin sisältää L-kystiini -aminohappoa, joka on erityisen tärkeä hiusten terveydelle. Se vahvistaa hiuksia ja parantaa niiden joustavuutta.

Ja kun tätä nyt varmasti taas kysytään, niin en siis huomannut karvankasvun lisääntymistä muualla kun päässä, mutten asiaan kieltämättä kiinnittänyt mitään huomiotakaan, joten en osaa sanoa asiaan mitään. Ja Priorinia (kuten monia muitakin hiuksiin käytettäviä valmisteita) suositellaan syömään vähintään se 3-6kk kuuri, mikäli haluaa nähdä minkäänlaista tulosta, koska hius kasvaa niin hitaasti. Eli kärsivällisyys on näiden kanssa kova sana 😀

Mun entinen työkaveri myös kehui joskus Evonia-kapseleita hiuksenkasvatuksessa ja söin niitä yhden paketin syksyllä Priorin-kuurin päätteeksi, joten en osaa sanoa mitään luotettavaa vertailua. Evoniat on jokatapauksessa vähän halvempia ( reilu 20e/ 60 tai 90kapselia muistaakseni), mutta noiden kahden ainesosat eros mun mielestä aika paljon toisistaan. Viime vuonna ostin koko 6 kuukauden purkit kaikki erikseen apteekista, joten päätin olla tänä vuonna vähän fiksumpi ja tilata 3kk setin kerralla täältä vähän halvemmalla, yli 70 euron tilauksiin ei tuu postareitakaan.

19 vastausta artikkeliin “Uusi Priorin-kuuri alkakoon!”

 1. Paljon siis maksoit tosta sun setistä? Vai lukiks se jossain ja multa meni ohi?! Apua, munkin tekis mieli saada vähän vahvuutta näihin haperoihin. Otin nyt käyttöön kyllä Joicon shampoot ja tehohoidot. 🙂

 2. mä en ole syönyt priorinia kun vasta kuukauden verran nyt, mutta musta tuntuu että tukka voi jo jollain tapaa paremmin! ennen mulla lähti ihan sairaaaaasti hiuksia, eteenkin suihkussa käydessä… mutta nyt niitä ei lähde edes siellä suihkussa, ja sen takia tukka tuntuu jo nyt paksummalta (kun se ei pudota puolia suihkun lattialle):P

 3. Hei! Olen Jyväskylän Ammattikorkeakoulun Tiimiakatemian opiskelija ja ollaan mukana Fonectan Heikki Kovalainen kisassa, jossa palkintona parhaalle yritykselle on mainospaikka Heikki Kovalaisen ajohaalarissa kaudella 11-12.

  Tässä olis linkki, mitä klikkaamalla autat meitä voittoon 🙂 Ja jos kisa kiinnostaa, ois ihanaa jos voisit julkasta tän kommentin. Mutta ymmärrän myös jos jätät julkaisematta. Aurinkoista päivää!

  T. Tiina

 4. Anonyymi: oho, tuolta oisinkin säästänyt muutaman euron! 🙂 toivottavasti on apua muille! Mä oon myös kuullut Priorinista vaan hyvää, vaikka ensin itsekkin sitä kieltämättä vähän epäilin.

  Viivi: maksoin 88e, ylemmän lukijan laittamasta linkistä saa hintaan 83e 🙂 mun pitäis kans laittaa kohta joku tehiskuuri päälle!

  Anonyymi: joo haha, mä en muista kuka sano että "Priorin liimaa hiukset päähän" 😀

  Anonyymi: siis mitä!!! miten voi olla saksassa noin paljon halvempaa?! Apua kun ois tiennyt vähän aikasemmin 😀 kiitti linkistä!

  Anonyymi: joo tietty, linkki vain taisi hävitä? 🙂

 5. Zau! Oon miettinyt noiden ostamista, koska mun tukka on tosi ohut ja sähköinen. Kysyin mun kampaajalta, mitä mieltä se on noista ja auttaako ne. Vastaus oli, että ne on kyllä tosi hyviä, jos oikeesti tukka on todella huonossa kunnossa tai sitä irtoaa paljon. Mutta jos hiukset ok kunnossa ja vitamiinin saanti on normaalia, tuo kuulemma toimii päinvastoin, kun niitä ravinteita saa liikaa. Oonkin tässä pähkäillyt, että tarviinko siis vai en… Kampaaja sanos kuitenkin, että on ihan normaalia, että hiuksia lähtee ihan reippaastikin päivässä ja että usein pelkkä B-vitamiinilisä auttaa. Ostin nyt B-vitamiinia, mutta houkuttaisi kyllä tuotakin testata. 🙂

 6. hei tää on ehkä vähän tyhmä kysymys, mut pitääks niitä 3kpl/päivä ottaa kolmesti päivässä (aamu,påivä,ilta) vai kolme kerrallaa… 😀 ?

 7. ootko huomannu et muutkin karvat kasvais nopeammin/vahvempina ton kuurin aikana? 😀

 8. Minna: joo, kun noissahan on vaikuttavana aineena siis vehnänalkioöljy ja sit joku proteiini, eli käytännössä kai melkein sama kun söis erikseen vehnänalkioäljyä ja jotain kananmunia päivittäin, eli noista ravintoaineista ei tavallaan oikein voi saada yliannosta 🙂 Tietty tossa on myös pieniä määriä b-vitamiinia, mikä nyt tietty voi sitten liikaa saatuna olla huonoks.

  Anonyymi: heh 🙂

  i hate early mornings: oho, on kyllä edulliset! seuraavat kapselit sieltä siis 😉

  Anonyymi: kaks aamulla ja yks illalla 🙂

  Anonyymi: kuten tohon postaukseen kirjotin, niin en seurannut tilannetta, mutta en siis huomannut ainakaan mitään silmiinpistävää 🙂

 9. oivoi… tilasin tuolta saksalaiselta sivustolta nyt enkä tosiaan puhu sanaakaan saksaa… ja kieliasetuksiahan ei tosiaan voinut asettaa esim englanniksi:D saa nähä mitä tulee ja millon tulee jos tulee:D:D mutta huisin paljon halvempaa! tilasin kaks noita kolmen purkin satseja ja hintaa jäi toimareiden kanssa about 75e.. ihanaa:D

 10. Heips, mietin kanssa tuolta Saksanmaalta tilaamista… jonkin verran kun saksaa osaan, niin siinä kyllä heti sanotaan, että vain 1 pakkaus per tilaaja…

 11. Jaa-a.. :O Mutta näin siinä todetaan:
  Beschreibung: Maximal 1 Packung pro Bestellung eli Tuotteen kuvaus: maksimissaan yksi pakkaus tilausta kohti.
  Ehkä koittavat estää turhaa hamstrausta ja varmistaa, että useampi asiakas saa tuotteen?

 12. Vorauskasse
  Nach Zahlungseingang wird die bestellte Ware unverzüglich versendet.

  Tarkoittaako tämä ennakkomaksu tilausta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.