iPhone 4 kuoret !

Heräsin tänään jo klo4 aamulla ja pyörin sängyssä sen melkein pari tuntia kuitenkaan saamatta unta. Mietin, että varmasti aika loistava iltavuoro tulossa, mutta siinähän se hujahti tunnin alkuväsymyksen (ja Battery Strippedin) jälkeen. Toivottavasti paremmalla menestyksellä ensi yönä! Aamuheräämiset on siinä mielessä yleensä ihan positiivinen asia, että niinä hiljaisina ja rauhallisina aamun tunteina saa ihmeen paljon yleensä aikaan, esimerkiks nyt vaikka kouluhommien suhteen. Tänään näpyttelin yhden kurssin parityön viittävaille valmiiksi yksikseni, koska en millään jaksais huomenna ennen iltavuoroa raahautua koululle hääräämään sen parissa.

Miljoonat kiitokset kaikista iPhone 4:än kuori-vinkeistä! Eteenkin tästä yhdestä nettikaupasta, josta oisin huolinut itselleni ehkä vähintään jokatoiset kuoret!

Huomatkaa painotus tietyssä värissä 😀

Oli lievästi sanottuna vähän valinnanvaikeutta..

Mutta näihin päädyin! Mitkä kuoret te kelpuuttaisitte?

Postaritkin teki Suomeen vain 1,40e! Nyt vaan odottelemaan kuoria (ja itse sitä puhelinta, jonka toivoisin tulevan esimerkiks huomenna) 😀

21 vastausta artikkeliin “iPhone 4 kuoret !”

 1. Kolmannen sarjan keskimmäinen kuoren väri on eniten mun makuun. 🙂 Perus musta on myös tyylikäs, mutta kesää kohden tarvitaan väriä. 🙂

 2. mikset ostanu sellasta puhelinta, missä ei tarvitse käyttää mitään tyhmiä kuoria??

 3. Luin vanhasta postauksesta, että tossa nykyisessä Nokian C3 kännyssäsi oli joku akkuvika, ei latautunut täysin tms. Mulla on sama puhelin ja sama vika, käytitkö huollossa vai toimiko se akun poisto korjaamaan vian?

 4. Minna: hehe 😀 noi kaikki on niin ihania!

  Pipari: suosittelen 😉

  Anonyymi: no koska haluan vaihdella kuoria, niin saa vähän ees persoonaa puhelimeen 😀

  Anonyymi: siis otin akun kerran irti ja ongelma katosi heti 🙂

 5. I'm Lacking: joo violetit kelpais mullekkin 😉

  Jennyn: joo todellakin! Kunhan saan noi kuoret, kun toimitusajaksi sanottiin jopa 14päivää, en malta odottaa 😀

 6. Mooi! Ihana sivusto kuoria oli tosiaan vaikka millä mitalla ja suuria valinnan vaikeuksia on, sellast kumminki haluisin kysyy että jouduitko maksamaan kuoret mutkien kautta, sivustollahan on rahayksikkönä dollari? 🙂

 7. Pikkumyy: tuolta saa vaihdettua valuuttaa ja tilaus kävi oikein mutkattomasti! 🙂 tosin en tiedä miks, mut tuo valikoima tuolla on nykyään tosi suppea, eikä mitään näitä hienoja kuoria enää myynnissä 🙁

 8. Mäkin oon tilannut skin kuoret täältä: http://designskins.fi/ niin kuin joku aiempikin kommentoija. Siellä valinnanvaraa on ainakin ihan hurjasti, ja pystyy myös omista kuvistaan tekemään. Mun kummityttö oli piirtänyt hellyttävän piirroksen musta ja hänestä itsestään, teetin tarrakuoren siitä ja ihana tuli <3

 9. Hei.
  onko neloseen kuorien vaihtaminen vaikeaa? Voiko itse tehdä homman vai pitääkö viedä jonnekkin?

 10. Anonyymi: joo ihan itse vaihdoin, jos siis on kyseessä tollaset ihan peruskuoret. Rakennekynsillä tosin vähän haasteellista, mut onnistui! 🙂

 11. Hei kysyisin ett tulihan kuoresi perille ja kauan meni, ja ehjinä or not? Täyttikö odotukset jnejnejne. ? Kiitti jo etukäteen, odotan jo innolla ja harkitsen että tilaisin myös, vaikka on NIIN vaikeeta valita, kaikki noista on niin ihania 😉

 12. JouluTonttu: joku vajaa viikko muistaakseni meni ja aivan ehjinä 🙂 harmi ettei mitään noista tän postauksen kuorista enää oo myynnissä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.