Päivä Iineksen kanssa vol3

Sain lauantaina taas vaihteeksi tehtyä ”Päivä Iineksen kanssa-postauksen”, vaikka taas vähän väliä unohdinkin napsia niitä kuvia..

8:00
Heräsin ilman kelloa.
Eikä oikeesti kyllä edes nukuttanut 🙂

Tukka pystyssä.. Ainiin ja mulla on taas lainassa toi Canonin Powershot G12, se on vaan niin paras!

Hyvää huomenta Bixu! (Ja ”pikkusisko” ja vompatti :D)

Aamukahvia x2 ja nettailua seuraava tunti.
9:00
Kasvojen pesu..

…ja aamupala! 🙂 Ja taas hetki koneella.
9:30
meikin aika..
Tästä kasasta löytyy aikalailla kaikki, mitä aina meikkiin tarviin. 
Aurinkopuuterin jätin joku aika sitten pois, kun en enää jaksanut.. Kohta
karisee noista yksitelleen kerran kuussa todennäköisesti joku pois 😀
ja valkkasin päivän kellon ja korvikset! (aina tosi tarkkaa puuhaa..)
ja meikki valmiiksi!

Kerrankin, kun oli näin ruhtinaallisesti aikaa, niin päätin tehdä raudalla vähän laineita tukkaan. Mun rauta on tollanen pari vuotta vanha Remingtonin Shine theraphy ja hyvin ajaa asiansa, vaikkei tietty varmasti vetele vertoja GHD:lle..

Ja ennen rautakäsittelyä mälläsin näitä tukkaan lämpösuojaksi, Aussien lämpösuojallinen muotoiluvoide blogin kautta saatu, ihan paras! Tota Tigiä käytän yleensä vaan latvahiuksiin, kun se latistaa tukan jotenkin oudosti, mutta pakko kai sekin saada joskus käytettyä loppuun.

10:00
valkkasin päivän vaatteet
tukka ja meikki valmiit!

vaatteet tosin vaihtu valintaprosessin aikana taas vähintään kerran 😀
11.20

Käytin Been vielä pihalla ja lähdin kävelemään töihin! Kävin matkalla kysymässä Aki Korpiselta niitä Lorealin auringossa vaalentavia mömmöjä, joista mulle vinkattiin, mutta ne oli kaikki kerenneet mennä 🙁 Saa edelleen vinkkailla, jos tulee Jyväskylässä vastaan niitä!

12:00
Tulin töihin ja pakersin 18:15 asti..

ja räntä-lumisateessa kotia kohti
18:30
edellispäivän lohipastan jämät
ja nettailua ehkä seuraavat 2h.. mitäs muutakaan mä nyt kotona tekisin 😀

Ainiin ja kotona odotti maailman ihanin yllätys, nimittäin pesty ja föönattu putipuhdas Bixu ♥

20:30–>
Elokuvaa ja dippi-vihanneksia ja tietty myös sipsejä, namii!
22:30

Ja klo 22:30 nukkumaan ja seuraavana aamuna taas pirteänä töihin! Sellainen lauantai-päivä 🙂

Johan oli urakka, setvin ja pienensin näitä kuvia valehtelematta varmaan 1,5h!

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(img)g(17892310)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(’’);

20 vastausta artikkeliin “Päivä Iineksen kanssa vol3”

  1. Mä meinasin ostaa joskus ton Remingtonin Shine Therapy -raudan. Jäi kuitenkin ostamatta, kun oli sillon hiukset liian lyhyet. Shine Therapy -hiustenkuivain löytyy kuitenkin.

  2. Oot kyllä ihan hirvittävän kaunis ilman meikkiäkin, että vaikka sulla tippuis noi kaikki käyttämäsi meikit pois vaikka kerralla niin ei paljoa haittais…:)

  3. Te ootte ihan samannäkösiä Bixun kanssa! 🙂 Hee. Kyllä huomaa, että sun koira kyseessä.

  4. Ihana Bixu ja pikkusisko! ;D <3 Sun päivä näyttää ihan samalle kun munkin. 😀 Töitä ja nörttäilyä, ei siinä paljoa muuta kerkeä. 😀

  5. asun pienessä kaupungissa etel-suomessa ja meidän sokoksella on noita vaalennusmömmöjä alekorissa vino pino! tai ainakin oli vielä kk takaperin:) saa nähdä innostunko kokeilemaan!

  6. Mä olen kans viime viikkoina alkanut heräillä viikonloppuaamuisin 8-9 välillä. Ennen saatoin nukkua hyvinkin 10-11. On kyllä ihanaa, kun saa ihan rauhassa syödä aamupalaa ja touhuta omia juttuja kun poikaystävä nukkuu vielä. Päiväkin tuntuu niin pitkältä.

    Ehkä tolla auringonvalolla, kalaöljykuurilla ja parilla muullakin lisäravinteella on osuutta tähän jaksamiseen ja vireystilaan? Toisaalta en jaksa nykyisin valvoa edes viikonloppuisin kovin pitkään, esim. perjantaina piti mennä jo 22.00 unille kun väsytti 🙂

  7. luoja että oot kaunis! toi huulipunan sävy sopii jotenkin ihan sikahyvin sulle, oon etsinyt itselleni samantyyppistä sävyä, mut en ole onnistunut löytämään sopivaa. onks sulla muuten nyt pidennykset hiuksissa?

  8. Onko toi lorealin vaalennusmömmö sellasta mitä saa käyttää myös värjätyille hiuksille :o?

  9. Hyvää huomenta Bixu! (Ja "pikkusisko" ja vompatti :D) > hhahaha, repesin tuolle:D On tosi söötti koissu sulla<3 Ja sä oot hurjan kaunis!:)

  10. Pakko mainita että meikäläiseltä löytyy just sama Miss Ozzie-toppi mutta valkosena. Supre on hyvä mesta 😉 samaa kyselisin kun joku aiempi että mistä nuo ihanat mustat housut on? Ja hei kato nyt ku oot paljon kauniimpi ilman meikkiä!

  11. Pakko kysyä, että miten sä aina laitat sun hiukset kun ne näyttää niin kivoilta? 🙂

  12. I'm Lacking: Joo toi on tosi hyvä! Oisin kans halunnu sen hiustenkuivaajan sillon, mut olin jjust melkein ostanu uuden 🙂

    Tiia: kiva kun tykkäsit! 🙂

    Anonyymi: haha 😀 kiitos <3

    Nanna: ginasta 😀

    AnsQ: oon joskus miettiny samaa :DDD

    Satu: hehe, tämmösen takkukasan saa aikalailla siten, ettei tee hiuksille muuta kun pöyhii ja suihkii suolasuihketta ;D

    Viivi: no aijaa 😀 peruskauraa!

    Leena: äh voiei! 🙁 miksei täällä ole niitä!

    Little M: joo siis ainakin tolla päivän pitenemisellä ja valoisuudella on ehdottomasri ollut osuutta asiaan 🙂 en kyllä oo koskaan muutenkaan oo ollut kovin unikeko, klo10 nukkuminen on varmaan melkein joku ennätys 😀

    mmmariiia: aijaa höh ja kiitos <3 joo on pidennykset! 🙂

    Anonyymi: eikai sitä kauheen hyvä oo siihen värjättyyn osaan käyttään, mä käytän siis tyveen, missä on luonnollista hiusta 🙂

    Anonyymi: niin, hahah 😀 ja kiitos <3

    Anonyymi: tämmönen: http://it-aint-hard-to-tell.blogspot.com/2009/10/stressia-havaittavissa.html

    Anonyymi: ne on ginasta 🙂

    suska: EIKÄ!!! hahahah! mun kaveri pakotti pyörii supressa varmaan tunnin ja oli pakko ostaa pari paitaa, kun parilla dollarilla sai. Tosin yhestä törrötti sata langanpätkää yhden käyttökerran jälkeen, enkä sen jälkeen enää jaksanut kauheesti supren valikoimaa katella 😀 miss ozzie-paita on tosin hintansa väärti (muistaakseni 5 tai 7aud) 😉 Ja housut on ginasta!

    ANonyymi: http://www.youtube.com/user/iines87#p/u/2/LpIgu6TxZG4 tässä videossa näkyy hiustenlaittoa, tosin tossa vähän käänsin latvoja suoristusraudalla 🙂

    kiki: Biancosta viime kesänä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.