”lakossa”

Lauantai, sunnuntai ja eilinen hujahti työn merkeissä ja samaa ois tiedossa vielä tänään. Huomenna taas edessä koululla istumista ja tunti töissä kehityskeskustelun merkeissä, jännää. Loppuviikko huipentuu kouluhommien parissa ahertamisen jälkeen pitkästä aikaa vapaaseen viikonloppuun ja Inan synttärikekkereihin, wuhuu!

Oon ollut siinä mun H&M-lakossa nyt ehkä melkein vuoden. Tai no tavallaan.. Koska oon pari kertaa tän vuoden aikana sortunut tilaamaan sieltä jotain akuuttia perusjuttua, koska oon ensinnäkin laiska ja toisekseen ilmeisesti liian kiireinen, että jaksasin lähteä metsästämään vaatteita ja muita ihan kaupungille asti. (Tai no rehellisesti sanottuna mua ei oikeesti vaan kiinnosta viettää siellä työajan ulkopuolella mielellään kauheesti aikaa :D). Toissapäivänä kävi taas tämmönen pieni ”hups hei” ja klikkasin ostoskoriin tämmöisiä juttuja:

Kuvat Hm.com

Ja noi shortsit ja collaripaidan lähinnä siksi, että oon maailman suurin nettimainonnan uhri ja lisäks vielä tosi heikkona huppareihin, collaripaitoihin yms.. Ja Paubella oli laittanut ton paidan vielä sopivasti omaan kollaasiinsa 😀 Noi punavalko-ruudulliset biksut oli muuten vaan ihanat ja oon heittänyt roskiin viimeisen vuoden aikana vähintään viisi paria bikineitä, joten ehkä ihan luvallista tilata ens kesäksi edes yhdet uudet..

Ihana keli ulkona! Meidän partsilta on sulanut jo melkein kaikki lumikasat pois, eli kohtapuolin pääsen pesemään sitä kesäkuntoon, ellei joku kiva takatalvi taas yllätä, mikä ei sinäänsä ois mikään ihme..

Nyt yks kouluhomma vihdoin valmiiks ja illaksi töihin!

11 vastausta artikkeliin “”lakossa””

  1. No et sä kovin pahasti lipsunut. Eiköhän tuo ole ihan sallittua… Hain eilen H&M:n paketin postista ja taisin tilata muutaman vaatekappaleen enemmän. HUPS. 😀

  2. Natalia: niin on! 🙂

    Paubella: NO OOOTT!! 😀

    Minna: haha niinpä, eilen sit lipsuin kaupungilla vähän enemmän 😀

    milzku: ihana <3 hihi 🙂

  3. Ihan älyttömän ihanat biksut 😛 Paljon makso? Oon liian laiska ettiäkseni niit tuolt sivuilta 😀

  4. Noi shortsit on ihanat! Ite tilasin noi ja just tolla värillä ja oli kyl tosi kivat. Kans tilasin ton harmaan collegepaidan ja tykkäsin siitäkin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.