tööt

Oon nukkunut viimeiset kaksi yötä ihan ennätyshuonosti.. Eilinen ja varsinkin tää päivä on mennyt ihan unenomaisessa sekavuustilassa ja mä haluaisin mielellään hautautua koko huomiseksi vaan peiton alle löllimään tekemättä yhtään mitään, mutta no can do. Alan naputtelemaan loppuun yhtä raporttia, jossa on vielä tänään palautus ja toivon, että saan mun aivot pysymään ees jonkunlaisessa toiminnassa vielä sen aikaa.

Ois tosi kiva saada ensi yö nukuttua edes vaikka kohtuullisesti ja ois mukava, jossen huomenna heräis ihan taas ennen klo6 aamulla (se on varmaan nää pitenevät päivät). Miten voin olla loman tarpeessa, vaikka just olin semmosella? Semmoista tänään, mutta onneks Itellalta soitettiin tänään ja saan mun iPhonen huomenna!! ♥

10 vastausta artikkeliin “tööt”

 1. Ihana toi sun kukkapaita!

  Jaksamista koulunkäyntiin…onneksi ei ole enää paljoa jäljellä. 🙂

 2. Näistä kuvista vois todeta sen, että se on ihan humpuukia kun sanotaan, ettei pisamainen iho rusketu. No eipä ! 😀

  Sen on kyllä pidemmän päälle tosi rasittavaa herätä liian aikaisin.. Mäkin harrastan sitä välillä.

 3. Se on täysikuu mikä vaikuttaa unenlaatuun 😉 nythän on isoin täysikuu vuosiin ja ainakin itselläni usein huomaan että täydenkuun aikaan nukun huonosti tai ainakin minulla on parempi mieli kun löydän (teko-)syyn huonoille yöunille 😉

  -L

 4. Sulla voi olla loman jälkeinen masennus/väsymys. Mulla ainakin tulee usein pieni semmoinen, mikään ei oikein kiinnosta ja haluisi vaan takaisin sinne lomalle…

 5. AnsQ: niin no joillain pisamaisilla ei rusketu yhtään, mut mulla ei oo kyllä ollu koskaan mitään ongelmia sen suhteen 😀 Mä herään AINA aikasin, raivostuttavaa!

  Anonyymi: siis tiiätkö mä uskon kans tähän, nyt en ollu ees tarkkaillu, että mikä kuun tilanne on, mut vois kyllä hyvin laittaa täydenkuun piikkiin 😀

  Nanna: nii voi olla kyllä sekin 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.