kuvapläjäys ja aikuisten lelun alkuinnostus!

Aloin jo eilen illalla naputella testipostausta tänne milläs muullakaan, kun sillä ihkauudella iPhonella, mutta kolmen maailman huonoiten nukutun yön jälkeen mun silmät haritti niin, että nukahdin ehkä minuutissa. Ennen tätä nauroin niin kippurassa mun ja Inan facen chat-keskustelulle (iPhonella tietenkin) ja auto correctille, en kestä!! Miten sen saa pois? Se ei kyllä suoraansanottuna osaa yhtään lukea ainakaan mun ajatuksia (ellei mun nimi oo Niilo, lol)! Nyt on tilattu myös Rio- Angry Birds ja joku ilmanen maailman naurettavin Barbie-appsi, jolla sai iskettyä oman naaman (tuli kivat ilmeet) johonkin keijun vartaloon, kun sitä ravisti niin sai siihen upeeta glitteriä, ärsyttävän hihityksen ja otettua keijukaiskuvasta kuvan hahahah, repeilin tällekkin kippurassa peiton alla ehkä 10min. Äsken laitoin Bixun naaman keijuksi ja johan tuli kerrassaan hienoin keiju tähän asti! 🙂 Tää päivä menee toisinsanoen aikalailla varmaan tohon uuteen leluun perehtyessä ja iltapäivällä yksillä luennoilla (jos nyt maltan keskittyä sielläkään.) Voi tätä riemua!

Innostuin toissapäivänä ennen töitä leikkimään ton mun toisen (laina)lelun, eli Canonin PowerShot G12 kanssa, jonka ostoa oon alkanut ihan tosissani harkita, vaikkei tossa mun nykyisessä IXUS 100IS:ssä vielä mitään vikaa ole, ton G12:a käännettävä näyttö vaan helpottaa niiiiiin paljon! Eli nyt pitkästä aikaa mm. jotain ”asukuvia”, vaikkei tää edelleenkään muotiblogi ole 😀

Tehdään nyt pieni poikkeus ja listataan nää ostopaikat, mikäli jotakuta kiinnostaa. Eli Farkut Gina (Malli ”Carrie”, joskus 2008, ei kai löydy enää samaa, mutta kai joku melkein vastaava? Maailman parhaimmat jokatapauksessa!), paita L.O.G.G/H&M, pitsihuivi Glitter ja kello Guess.

Ja maailman kivoin asia on, että oon lähiaikoina päässyt käyttämään ahkeraan
noita mun uusia RayBanejä! Bye bye synkät talvipäivät, tai ainakin toivotaan
niin 😀

Oon maailman huonoin yleensä käyttämään mitään sormuksia lukuunottamatta noita kahta valkokultaista, enkä kyllä pahemmin sormuksia omistakkaan, mutta toi Glitterin aitohopeinen sormus vaan on paras ♥ Hukkasin yhen tämmösen jo kertaalleen vuos sitten, kun menin yhteen työpalaveriin Helsinkiin ja onnistuin jättämään sen junan vessaan, kun pesin käsiä. Olin seuraavat kuukaudet ihan masis, kun tota ei enää saanut mun kokona, mut onneks kävi onni viime kesänä Keskuskadun Glitterissä koon 16 kanssa 🙂

Noniin, nyt toinen kuppi kahvia, kirjautuminen koulun sähkäriin (asia, joka aina nostattaa sykkeen ennätyslukemiin..) ja taas ton puhelimen kimppuun! Kieltämättä aika haikeeta hylätä mun rakas Nokia C3..

14 vastausta artikkeliin “kuvapläjäys ja aikuisten lelun alkuinnostus!”

 1. "kuka siellä?" "Niilo vaan" :DDD ahaha! älä ota sitä pois että tulee vielä yhtä hyvää settiä 😀

 2. Voi ei, etkö haluu myydä tota C3-noksua? 🙂

  Kiva asu, semmonen asiallinen. Ja hei mulle ei ihan heti tullu aikuisten lelusta mieleen mikään puhelin. 😀

 3. Moikka ; )
  Voisitkos tehä taas videoo kun niitä on niiin ihana kattella!?!: D

 4. Etkö sä just ostanu sen c3:sen!? :O No joka tapauksessa piti tulla kysymään kun oon jo kauan miettiny, että miten sun ripset on noin kaarevat. Taivutatko niitä? Onko permis vai ihan vaan luonnostaan tuollaset? Oliko ne tuollaset ennen kuin käytit sitä neulahsia

 5. Vai aikuisten lelu, heha. 😀 Eikö sua häiritse noi ripset? Eikö niihin tartu roskia yms. Ihanalta ne näyttää joka tapauksessa :>

 6. Heips!
  Oisin vaan sellasta kysellyt että satutko muistamaan sen L'orealin hiuksia vaalentavan jutun nimeä? 🙂

 7. Ihana kaunis Iines! Mitä sulla on huulilla noissa kuvissa? Näyttää tosi kivalle sävylle, etkä oo tippaakaan oranssi.

 8. Henna: niinpä, ihanaa kun kevät vihdoin tulee!! 🙂

  iippa: vittu! naura sä vaan siellä :>D vois tänää kokeilla millasta settiä tulee hshaha

  Anonyymi: kiitokset ja ihanaa perjantaita sullekkin!:)

  Anonyymi: no en oikein ihmeemmin, en käytä meikkivoidetta, juon paljon vettä ja rasvailen ahkerasti 🙂

  Minna: tykkään kans noista aviatoreista ihan hulluna! 🙂

  ANonyymi: lol, ei mullekkaan kyllä tullu 😀 pidän noksun varapuhelimena jos tulee jotan tai tarvii matkalle yms huonomman puhelimen 🙂

  Jane: varapuhelimeksi (aitiopaikalle), eli en silti hylkää rakasta C3:sta 😉

  Anspa : Juu 🙂

  Anonyymi: onneks sen sentään lakana!

  Audrey: joo, mut se ei oo tarpeeks hyvä nettailuun 😀 ja ärsyttävää, kun joutuu aina kantamaan mukana puhelinta JA iPodia, nyt hoituu molemmat asiat samallla laitteella 😉 ja tavallaan myös tietokoneen osuus, lol..

  AnsQ: haha 😀 miten ne siis häiritsis ja mitä roskia? 😀 ei oo tähän mennessä ollut mitään ongelmia, joskus vaa menee ripsarit tonne kulmaluuhun!

  Anonyymi: mm. täältä postauksesta löytyy siitä: http://it-aint-hard-to-tell.blogspot.com/2009/10/stressia-havaittavissa.html

  Anonyymi: öööö tais olla jotain ihan satunnaista aika väritöntä huulikiiltoa tai huulirasvaa! 🙂 Ja kiitokset <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.