Sydney-video

Videopostauksia ei oo hetkeen tullut, vaikka niitä on paljon pyydetty. Lupaan kuvailla jotain taas heti kun revin jostain ylimääräistä aikaa ja energiaa! 🙂

Tässä ehkä maailman turhanpäiväsin video muistaakseni ekalta tai tokalta Sydney-päivältä.. Mulla on myös pari aivan upeaa videota, jossa demonstroin Cairnsin laguunissa Ronjalle, kuinka pyöritään tai toisinsanoen tehdään ”sykloni” (keksin itse), mutta säästän itteni ehkä aivan totaaliselta julkiselta nöyryytykseltä ja jätän sen julkasematta 😀

Ainiin… mun ehdottomasti uus soittoääni iPhoneen! Ja siis vaan tää remix kelpaa 😉 Steve Angello on paras!!

10 vastausta artikkeliin “Sydney-video”

 1. Jee, nyt tuli sitä videoo : D
  Ootko ajatellu muuten tehä iPhonesta jotain postausta??;)

 2. Anspa: joo haha muistin just et mulla on yks tommonen diipadaapa koneella 😀 Teen joo siitä heti kun ehdin ja saan perehdyttyä tarpeeksi!

 3. Voi elämä 🙂 Mullekin on nyt tullu kauhee pakkomielle tosta iPhonesta, vaikka on periaatteessa kaikkia Applen tuotteita vastaan (tähän liittyy henk.koht ongelmat MacBookin kanssa, olen vain liian tyhmä osatakseni käyttää muuta kuin pc:tä, enkä jaksa opetella..). Että kiitti vaan Iines! Nää videot on just parhaita, mun poikaystäväkin tunnistaa sut jo äänen perusteella kun katson aina näitä videoita äänet täysillä 🙂

 4. Ihana kun olit ILOINEN tossa viedeolla! Siis silleen ilonen, että naureskelit välillä ja huomas että sulla oli kivaa 🙂

  Enemmän tommosia videoita, missä vähä naureskelet 🙂

 5. Hirvee sun tukka täl videolla. 😮 Likasen ja hamppusen ja takkusen näkönen. yh.

 6. SYDNEY. ihana kaupunki. hitto ku tuli katottua tuo video, pieni kaipuu reissuun 😀 samalla kommentoin tähän että tykkään paljon tästä blogista! käyn melkein joka päivä lukemassa mutten vaan oikein osaa ikinä kommentoida mitään. propsit tuolle matkustustyylille, ihanaa että on muitakin ihmisiä jotka ottaa rempseästi!!

 7. Ikävä ettei iPhoneen niin vaan laiteta soittoääneksi lempibiisejä, vai onko nelosessa eri systeemit? 🙂

 8. shekerim: ahahah eikä! mä menetin sydämeni Applelle jo 4v sit, kun ekan iPodin hankin, en silti tiedä miks oon aina ostanut pc:n.. mutta seuraava on mac! 😀

  Minna: joo todellakin! 😀

  Anonyymi: hehe, kiva 😀 jos kuvaa yksinään itse itseään, niin on vähän vaikeampi koittaa alkaa vääntää semmosta iloisuutta, kun tuntuu vähän teennäiseltä. Tietty vähän eri asia tollein kun on kaverin kanssa 😀

  Anonyymi: LOL. Luuletko, että jaksan tai toisekseen edes kiinnostaa alkaa laittaa tukkaa 35c helteessä kun se menee 5min hikoilun jälkeen taas ihan paskaseks? Kolmannekseen mua ei suoraan sanottuna kiinnosta tippaakaan, mitä joku maailman toisella puolella ajattelee mun tukasta. Olin lomalla 😀 Järki hoi?

  Anonyymi: No arvaa haluaisinko mä takasin!! en kestä! Suuret kiitokset sinulle <3

  annili: nojoo tuli huomattua sitten eilen ton jälkeen kun koitin asentaa sitä 🙁 WHYYYY???

 9. Hheheh niin kyl ootte ainoot ihmiset tuol nurtsilla 😀 Njamm vitamin waterit on nii hyvii ! Mut must viel pikkasen liian kalliita, mut on ne hinnat must suomessa menny alemmaks.. Mut joo eilen just törmäsin vitaminwater promoautoon ja sain ilmasen pullon 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.