Huuto.net!

Lisäsin eilen Huuto.nettiin taas jotain lisää roinaa ja koitankin kaivella viikonlopun aikana vielä kaappeja, jos sieltä löytyisi jotain listattavaa!

Ylläolevat ja jotain muuta löytyy siis sivupalkin ”huuto.net”-painikkeesta ja täältä!

9 vastausta artikkeliin “Huuto.net!”

  1. Vielä yks kysymys siitä sun entisestä C3-puhelimesta, eli sen jälkeen kun poistit sen akun ja alko taas toimimaan hyvin, niin kauan se akku sen jälkeen kesti? Oliko se ihan täys akku, täydet palkit, kaks viikkoa vai milloin se alko näyttää kahta palkkia akussa?

    Kiitti tosi paljon jos jaksat vastata 🙂

  2. poistin siis sen akun, jonka jälkeen se antoi taas ladata sen täyteen ja siitä asti on toiminut taas aivan normaalisti, eikä ole ilmennyt ongelmaa 🙂

  3. Kuinka kauan se akku keskimäärin kesti? viikon? oon kuullu, että tässä puhelimessa akku kestää tosi pitkään, jopa kaks viikkoa.

  4. Anonyymi: nooo, en oikein osaa arvioida kun käytän tosi paljon mobiilinettiä joka syö aika reippaasti akkua, joten en oo mitenkään seurannut, mutta kai ihan peruspitkään 😀

  5. Okei, ehkei mun pidä vielä huolestua. Oli sama ongelma mun puhelimessa mun akun kanssa nimittäin. Otin sen sitten pois ja nyt on viikon suunnilleen ollut toiminnassa (kaks palkkia vielä tallella), että ehkä vika on sitten korjattu ja sillä selvä 🙂 en jaksais viedä huoltoon, kun siellähän se saattaa olla sen kolmekin viikkoa..:S

  6. Anonyymi: no mä latailen akkua muutenkin parin päivän välein, että se ois aina suht.täynnä ni en tiedä missä vaiheessa se menee siihen kakkospalkkiin. Kyseessähän mun järjen mukaan oli joku semmonen häiriö, kun joskus otin sen seinästä kesken latauksen ja se palkki jumittui siis siihen kahteen palkkiin 🙂

  7. Paula:; anteeksi hieman viipynyt vastaus! Maui Babet on tosi ihania, tosin siitä se ruskea, auringossakäytettävä aine vähän päästää sellasta ruskeaa, joten passaa parhaiten ihan vaan rantakäyttöön, mutta on kyllä tosi ihana ja hyvä, samoin kun se after-sun! 🙂 Beauty Bayssä tai FeelUniquessa itseasiassa näin niitä joskus tässä myynnissä!

  8. *eli siis sitä ruskeaa ei kannata varmaan käyttää jos lähtee suoraan rantusta töihin ja laittaa vaaleat vaatteet päälle 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.