JC-ostoksia

Kävin tiistaina tekemässä (ihan paikan päällä) mun ehkä seuraavan puolen vuoden vaateostokset JC:ssä, mikä on aika harvinaista, kun oon nykyään tämmönen laiska nettikauppojen vanki. Yleensä ostan samalla kertaa kaikki tarpeelliset hankinnat, jos ja kun jonnekkin jaksan raahautua (tästä koneelta). Ois varmaan pitänyt jättää sekin paikka tauolla väliin, koska hujahti taas 10minuutissa ihan kiitettävä summa rahaa.. Mä muistan kun JC oli joskus yläasteella mun ihan ykköslemppari-kauppa, en suurinpiirtein huolinut vaatteita muualta, vaikkei niiden valikoimassa nytkään mitään vikaa ole, päinvastoin! 😀

No ensinnäkin maailman parhaimmat farkut, Crockerin Pow-malli! Ostin syksyllä näistä toisen pesun ja oisin ostanut vielä toisetkin, mutta noista oli kuulemma koot loppu ja kehoitettiin odottamaan helmikuulle. Tavallaan vähän unohdin koko asian, mutta onneks kokoja löytyi taas, puhumattakaan nyt kivasta pesusta ♥

Kiva farkkupaita myös…

!!!

Siis mulla on tää sama mustana ja voisin väittää, että se on ehkä oikeesti mun kaikkein lempparein toppi ikinä! Oon vaan käyttänyt sitä niin paljon, että se on jo aika, tai tosi paljonkin nuhju, enkä ois voinu kuvitellakkaan, että tota ois vielä myynnissä, mutta kappas! Kiikutin eka kassalle sen saman mustan, mutta vaihdoin tohon maastonvihreeseen kun kerta oli valinnanvaraa. Tekis mieli ehkä silti käydä vielä hamstraamassa se toinen musta jemmaan 😀

Maailman parhaiten istuva lyhyt jakku ikinä! En ees kattonut tän
hintaa, koska tää nyt oli vaan aivan pakko saada 😀
Alla demonstraatiota jakusta (tosin vähän kehnoa semmoista). Pahoittelen myös vähän pölyistä peiliä..
 ihana pose-asento…. 😀 (ja aamupörrö)

TYKKÄÄN!
Siinä tais olla vaateostokset taas vähäks aikaa. Karsin toissapäivänä tosin kaapista reilun Ikean kassillisen turhaa vaitetta kirppikselle myytäväks, joten ehkä sinne nyt mahtuu pari uuttakin. Ja se Hennesin tilauskin tuli aika ennätysnopsaa jo eilen.

Ihanaa, vapaa viikonloppu! Lupaan olla ainakin loppupäivän ja ehkä myös huomisen miettimättä yhtään mitään kouluhommia! Kivaa perjantaita ja viikonloppua kaikille 🙂

Ps. Osaako joku neuvoa, miten iPhonella saa lisättyä puhelimen tiedostosta bloggeriin kuvia? En jotenki onnistunut, vaatiiko jonkun appsin? KIITOS!!

19 vastausta artikkeliin “JC-ostoksia”

 1. Kivoja ostoksia! Miten paljon oli hintaa tuolla ihanalla pitsitopilla? 🙂

 2. Anonyymi: mäkin tykkääN! toi oli muistaakseni 20e 🙂

  Riikka: niitä oli musta, toi vihree ja sit semmonen violetti/purppura, kivoja kaikki! 🙂 tosin vaaleaa ei kai!

 3. Kannattaa hankkia sellainen OBH Nordican nukanpoistaja. Toimii pattereilla ja maksaa n. 10 euroa. Tosi hyvin lähtee vaatteista nukka, mitä nyt meinaa välillä mennä hermot ku se on aika hidasta hommaa (tai sitten mä oon liian tarkka vaan) 😀

 4. Bloggerin asetuksista voit laittaa sähköpostiosoitteen johon lähetät sen ja otsikoksi tulee blogauksen otsikko. Kuvan kohdalla vaan valitset lähetä sähköpostiin ja siihen munblogi@blogger.com vastaanottajaksi.

  Bloggerin asetuksissa Mobiili tjs.

 5. hih, voi että mua alko kamalasti hymyilyttään, kun näin noi kuvat susta 🙂 oot niiiiin söpönen!
  -emma

 6. Oi toi vihree pitsitoppi on ihana! Ja kivan tuuhealta näyttää sun tukka, ihana pörröpää. 🙂

 7. tyhmä kysymys, mutta oon ostanu vaan muutaman kerran merkkifarkut (sovittamatta) ja ne on jääneet kaapin pohjalle.. oon käyttänyt lähinnä hm zara ym merkkejä.
  ja mua ärsyttää kuinka ne farkut löystyy käytössä ja ja saa kokoajan nostella:D eli onko merkkifarkuissa eroa?? että ne pysyy tiukkoina? paljon maksaisin ettei tarvis kokoajan kiskoo ylös:D

 8. Ihana toi musta lyhyt jakku! Farkut, valkoinen paita ja musta jakku on ihan lyömätön yhdistelmä. Siihen kun vaihtelee korut, huivit ja muut tilpehöörit fiiliksen mukaan, niin kaiken lisäks mielettömän monikäyttöinen. Toi näyttää upealta sun päällä noissa kuvissa. (Näytät kyllä upealta aina :))

 9. Sori vastaan Leenalle 😀 Osta niin tiukat farkut mitkä mahtuu. Kaikista pienin koko minkä saat päälle mahtumaan. Sitten kun ne löystyy, niin on oikeesti sopivat 🙂

  Vai mitä, Iines? 🙂 Onko kokemuksia?

 10. Ihania ostoksia! Mun on pakko käydä kans ostaa toi pitsitoppi t:matkija:D

  Joo muaki kiinnostaa iphone juttu, en oo tajunnu sitä:D

 11. mitä rintsikoita oikeen käytät tommosen pitsitopin kanssa? Ku sovittelin tota kanssa, mutten osannu päättää näyttääkö tyhmältä jos selästä näkyy rintsikat =D

 12. Anonyymi: viskoosi/polyesteri 🙂

  Anonyymi: ei mulla onneks nukkaannu vaattet, ohenee vaan se kangas kun käyttää niin paljon 😀 oisin varmaan liian laiska käyttämään nukanpoistajaa, kaikkea sitä keksitään, hih 🙂

  Anonyymi: kiitokset! kokeilen näillä ohjeilla 🙂

  Anonyymi: aijaa, hihi 😀 kiitokset <3

  Minna: hehe 😀 tykkään myös paljon topista!

  Leena: kai tota esiintyy kaikissa farkuissa, tosin mulla on ollut vaan yhdet hennesin farkut ja ne kieltämättä venähti noin kuukaudessa. Kuten tossa alempi vinkkasikin, niin kannattaa ottaa tosiaan tosi kireä koko ja katsoa, kuinka paljon siinä kankaassa on lycraa, elastaania, eli kuinka paljon farkkukangas venyy käytössä. Suosittelen menemään farkkuostoksille ihan farkkuliikkeeseen, esim. nyt vaikka carlings tai jc, jossa osataan varmasti neuvoa. Ja farkkujahan ei saa pestä huuhteluaineen kanssa, koska se syö elastaania ja itse pesen farkkuni vain noin pari kertaa vuodessa (tuuletan niitä puhtaaksi), jolloin farkut parhaiten pitävät muotonsa 🙂 en nyt sanoisi onko niillä merkeillä eroa, enemmän varmaan malleissa ja materiaalssa! Toivottavasti oli apua, t. entinen Spirit Storen farkkutyttö 🙂

  Anna: no eiköstä vaan! 😀 ja kiitokset <3

  Anonyymi: juuri näin 🙂

  Anonyymi: H&M 🙂

  Pipari: haha, käy ihmeessä! voin neuvoo sua sit kun saan ton itekkin toimimaan 😀

  Anonyymi: no esimerkks tuubitoppia tai kesäsin sellasta bandeau-toppia`? 🙂 tietty myös sit jotain olkaimetomia rinuja, jossei halua mitään sinne alle!

 13. paljonko tuo jakku maksoi?:) näyttää meinaan juuri sellaiselta minkä itse tahtoisin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.