Nelly One shoulder flower dress

Pari viikkoa sitten tilasin sen Nellyn ihanan mekon, joka kuitenkin muutaman päivän harkinnan jälkeen lähti lopulta palautukseen, koska en keksinyt, mitä oisin pitänyt mekon alla ton aika avoimen kaula-aukon kanssa ja tuubitopilla se nyt näytti vaan melko tyhmältä. Olin ennen oikeestikkin maailman laiskin palauttamaan mitään nettikauppoihin, koska jotenkin se vaan tuntu niin universumin monimutkaisimmalta prosessilta. Nykyään palautan onneks kyllä aika suoriltapäin kaiken ”ei sopivan” ja onhan se tietty tosi kivaa, kun vaatteet kannetaan ihan kotiin asti sovitettaviksi (varsinkin jos ne paketit on niin pienikokosia, että ne voi pistää palautukseen ihan vaan lähimpään postilaatikkoon, eikä postiin) 😀

Se Nellyn mekko näytti kuitenkin päällä tältä:

Tässä toi kaula-aukko on tosin napitettu sellasella pienellä napilla, joka tossa oli, mutta napitettuna se näytti musta vähän hassulta.

Tänään löysin kuitenkin jotain ehkä sata kertaa kivempaa, enkä osannut päättää väriäkään ja koska palauttaa voi aina, pistin tilauksen molemmista väreistä!

Mikäli kiinnostaa, oranssi löytyy täältä

ja lila täältä! 🙂
En malta odottaa! Kumpi on teistä kivempi?

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(17892310)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

10 vastausta artikkeliin “Nelly One shoulder flower dress”

 1. En oo varma huomasitko tota "pitsitoppipostaukseen" laittamaani kysymystä siitä, että mitä materiaalia se on? Kysyn siis sitä nyt tässä. 😀

 2. Anonyymi: no siellä on 10 muutakin kommenttia odottamassa vastausta, aina ei ehdi heti vastata jokaiseen… 🙂 se on lycraa ja pitsiosa polyesteria.

  Jonna: mun mielestä molemmat, miten raaskin palauttaa toisen 😀

 3. sä olet vaan niin ihana 🙂 kumpaan sitte päädytkään, se sopii sulle varmasti täydellisesti 😉

 4. hei kun sää tilailet tuolta nellyltä useis nii mulla ois kysymys! Maksatko aina tilauksen yhteydessä ja sit ootat et ne rahat paulautuu tilille ku palautat tuotteen vai valitsetko sen laskun? tarviiko sitä 3€ laskutuslisää maksaa, jos ei pidä mitään tuotteista? oon aina maksanu sen ja sit alkanu nyt aattelee ettei ehkä tarviskaa:D Kiitos ja bloggailet aina nii mukavia:)

 5. Anonyymi: voi apua, kiitos 🙂 ihan meen hämilleni noin ihanasta kommentista <3

  Anonyymi: yleensä maksan luottokortilla, eli rahat palautuu jonkun ajan kuluttua takas kortille. Tosin en oo tullut ees ajatelleeks tota laskutusmaksu-asiaa, eli valitettavasti en osaa sanoa tuohon juuta enkä jaata! Ja kiitokset illan piristys-kommentista <3 🙂

 6. Moikka!

  Olis kiva taas kuulla ripsipäivitystä.. =)
  Tilasin sun innoittamana neulashin ja parin kk käytön jälkeen huomaan ripsieni kasvaneen ja näyttävän paremmilta. Nyt tilasin taas uuden putkilon kun vanha tuntuu olevan lopussa. Kiitti tästä ripsivinkistä! monella kaverilla on ripsipidennykset, mut mun mielestä nää mun omat näyttää kivemmilta! =)
  Vieläkö sulla on neulash käytössä?

 7. Sari: ripset ovat pysyneet suht samanlaisina kun ennenkin 🙂 joku kuukaus takaperin mulla lähti (onneks) ne kaikkein pisimmät pois, ilmeisesti se kasvukausi loppui niistä, kun eihän nekään nyt maailman ääriin voi kasvaa 😀 nyt pukkaa reippaasti taas uutta ja pari semmosta megapitkää taas, jotka tekis mieli leikata pois. Käytän siis edelleen ihan päivittäin neukkria, mäkin tykkään enemmän ehdottomasti, että on omat, kuin pidennykset 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.