Sunnuntai 27

Kuten joku ehkä huomata saattaa, sain eilen otettua itseäi vähän niskasta kiinni tän ulkoasun siistimisen (tai lähinnä sivupalkin) kanssa ja toivottavasti miellyttää nyt enemmän myös teidän silmäänne! 🙂 Lisäksi monelle lukijalle ei varmasti tule enää suurena uutisena, että oikea nimeni on siis Iines ja bloggailen tästä lähtien nyt siis aivan omalla nimelläni.

Olin siis eilen Inan synttärikemuissa ja johan oli kivaa, vaikka tulinkin kiltisti kotiin jo vähän ennen kymmentä.

Ipsun 24v synttärilahja! Toisen puolikkaan tosta bestis-rannekorusta otin tietty
itelleni, vähän kun joskus ala-asteella 😀

meikkausta..

Kuten muuten ehkä huomata saattaa, oon vähän alkanut lipsua siitä mun nyt vuoden kestäneestä hiustenlaitto-lakosta (välttelin siis kihartamista, föönaamista, suoristamista  ja tupeeramista), tosin vaan ton hiusten kihartamisen osalta. No, mut ehkä nyt vuoden tauon jälkeen tavallaan on jo aikakin…

Listataan nyt sitten taas ostopaikat, eli farkut JC, paita H&M, kello Guess, korut Glitter ja panta, laukku ja nahkasaappaat Bianco. Noi saappaat on mun lähes 5v vanhat ikilempparit, en oo vaan jaksanut hankkia noiden pohjiin sellasia liukastumisesteitä (vai mitä nyt sitten ovatkaan nimeltään), niin ovat jääneet harmi kyllä vähän vähemmälle käytölle. Kerran kaaduin noilla tai samanlaisilla kermanvärisillä tollasilla perseelleni meidän kauppakeskuksessa ja toivon tosiaan, että oli kans vika kerta 😀

peaceee, hahahahh

Semmoinen ”tumma” meikki, josta siis lähinnä yritin saada tosi tummaa, 
mutta joka näytti lopulta aikalailla samalta kun kaikkina muinakin 
päivinä 😀

Tein tohon sivupalkkiin nyt myös pitkästä aikaa tollaisen pienen kyselyn, joten olisin tosi kiitollinen, jos viitsisitte vastata ja saisin kartoitettua, että mitä sisältöä tänne kaipailtaan kenties lisää, vai onko tämä nykyinen aihealue melko laidasta laitaan mieluisa!

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(19364718)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

15 vastausta artikkeliin “Sunnuntai 27”

 1. Onko sun tukka ollut paremmassa kunnossa nyt sen lakon aikana? Mulla en oo oikeestaan huomannut kovin suurta eroa siinä, kun ennen föönasin joka toinen päivä ilman mitään kunnon lämpösuojia ja nykyään föönaan tai rautailen ehkä kerran viikossa kunnon lämpösuojien kanssa. Mulla on aika samantyyppinen tukka kuin sullakin, kuivahko ja luonnontaipuisa.

  Heidi

 2. Heidi: siis oon todellakin, varsinkin hiusten ohenemisen kohdalla! Tupeerasin ennen tukkaa tosi paljon ja sehän kuluttaa (ja katkoo, ainakin mulla) sitä hiusta ihan siitä juuresta, föönaus taas repii ainakin mulla aika kohtuullisesti hiusta. Tietty oon syöny priorinia kans, mut siis asian ydin oli se, että hiukset on tuuhentuneet, kun niitä ei jatkuvasti mekaanisesti revi irti tupeeraamalla ja föönaamalla 🙂

 3. Tosi kiva meikki! Muistan, että olet jossain videossa kertonut mistä toi kolmen luomivärin paletti on, tai siis minkä merkin, mutta kertoisitko vielä kerran? Onko VS:n?

 4. sun ihos näyttää kauheen vanhalle ja kärsineelle 😮 ja tosi kivat hiukset! mäki haluan noin paksut 🙁

 5. Aivan ihana toi rannekoru, mis on noit ketjuja ja mustia helmiä…sekin varmaan glitteristä!? Paljonkos makso? ; )

 6. Onpa todella erityisen kaunis toi sivupalkin kuva! :O Piti jäädä oikein toljottamaan. 😀 Ja ei vitsit tolle kaverikorulle, muistan kun noita oli aina ala-asteella ja sit oli kauhee kriisi jos sitä ei joku päivä pitänytkään kaulassa. 😀

 7. MITEN TUON IHON VOI NÄHDÄ VANHANA JA KÄRSINEENÄ?:O kysynpähän vaan.

 8. Moikka! Sellaista kyselisin, kun itse aloitin RevitaLashin käytön (ihan sama tuote kuin Neulash) ja nyt muutaman päivän käytön jälkeen mun silmäluomet punoittaa. Oliko sulla tällaista ja jos, niin menikö ohi? Tai jotain muita sivuvaikutuksia?

  Kiitos tosi kivasta blogista ja mukavaa kevättä!

 9. Kiva postaus! :> Söpöjä koruja annoit lahjaksi. Oon koittanut etsiä tuollaisia korviksia, mutta en ainakaan (edesmenneen) keskuskadun glitterissä nähny :s

 10. Ja höpöön höpö, että ihosi näyttäisi vanhalta ja kärsineeltä. Olen itse työskennellyt kuusi vuotta sairaanhoitajana ihotaudeilla ja voisin väittää omaavani jonkinlaista ammattitietoutta ihoa koskien.

  Ihosi näyttää erittäin terveeltä. Ja olet muutenkin todella kaunis! Elämäntavoistasi olisi hyvin monella oppimisen varaa. Ja hyvät elämäntavat heijastuvat välittömästi myös ihoon.
  Jatka samalla tyylillä, äläkä välitä kenenkään kateellisen ja elämäänsä katkeroituneen kommentista. <3

 11. Hei tuolle jollekkin anonyymille vastaisin. Itse olen käyttänyt RevitaLashia reilun kuukauden, missään vaiheessa ei mitään oireita ole tullut.

 12. shekerim: se on smashboxin! 🙂 myydään ainakin viking linella, en oo muualta vielä onnistunut löytämään, saati sitten netistä. Mutta tosi hyvä!

  Katariina: voi kuinka mukava kuulla <3 🙂 kiitokset!

  Anonyymi: no sun täytyy varmaan sit hankkia pidennykset 🙂

  Minna: kiitos! 🙂

  Anspa: ostin ton joskus alkusyksystä, oisko ollu 11,90?! En oo varma onko noita enää, kannattaa käydä kattoo! 🙂

  Viivi: joo, sit oli sillein, et eiks enää ollakkaa bff 😀 ja kiitos <3

  Anonyymi: mielipiteensä ilmeisesti kullakin 🙂

  Anonyymi: itseasiassa oli joo pari päivää! säikähdin eka, mut halusin niin paljon ettei mee hukkaan se aine, niin käytin silti ja se punotuskin lähti sit kokonaan pois 😀 Ja suuret kiitokset, ihanaa kevättä sinnekkin!

  AnsQ: täh!! eiks keskuskatua enää oo? 🙁

  Anonyymi: heh, mielipiteensä ilmeisesti kullakin, yritän pitää ihostani ja muutenkin terveydestä hyvää huolta sen mukaan, kuin aika vain riittää. Kiitos ihanasta kommentista <3

  Anonyymi: JOo, voi olla yksilöllistä se reagointi jollekkin ainesosalle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.