videota perjantailta

Oon nykyään sellanen vanhus näiden mun viikonlopun aamuheräämisten kanssa, ettei mitään rajaa, tänään klo 8. Olin jo tolloin aamuvarhain Bixun kanssa pihalla ihan innoissani kirkkaasta auringonpaisteesta ja päätin, että tänään on ehdottomasti lenkkipäivä jäällä (saa hyvin aurinkoa, haha), mutta yllättävää kyllä meni taas pilveen. Toivotaan, ettei tuu samanlaista säätä kun eilen. Se viiden minuutin välein aurinkoa, viiden minuutin välein lunta täydeltä taivaalta-sää oli jotain aika mielenkiintoista.. Alla jokatapauksessa videopostausta perjantailta!

Kivaa sunnuntaita! Pakotan, tai laitan jonkun muun pakottamaan itseni jokatapauksessa tänään lenkille, se eilinen sää oli tarpeeks suuri tekosyy pysyä kotona koko päivä ja taas mm. siivoilla 😀

Ps. Siis VÄHÄNKÖ söpö toi videon alotuskuva!! 😀 (EDIT: sain sen näköjään onneks vaihdettua)

Pps. Muistakaa vaihtaa kellot aikaan, itse unohdin tietty koko asian.

12 vastausta artikkeliin “videota perjantailta”

 1. Kiva video :).

  Mä kävin kans vasta Kinnusella, hain sieltä Star Gazerin meikkejä :). Siellä olis kyllä vaikka mitä muutakin mielenkiintoista.

 2. Tee videopostaus
  -laukuistasi
  -meikeistäsi (ei siis meikkausvideo, vaan esittele lemppari tuoteet jne)
  -kenkäpostaus ois tosi kiva
  -sellanen "what's in my purse?"- video, ja vaikka että mitä otat mukaan töihin, kouluun jne. 🙂

 3. I'm Lacking: joo mä kävin siellä itseasiassa (muistaakseni) ihkaekaa kertaa ja olihan kaikkea jännää kyllä! 😀

  Katariina: hei jess! Tosi hyviä ideoita, kiitos näistä 🙂

 4. Miten siellä on tuo Kinnunen, sieltä saa kaikki käydä hakemassa, mitä tarvii? Siis, että ei tarvi yrittäjä tai mitään? Onko se niinku tukkuliike vai mikä..?

  Lopeta ton iphonen mainostaminen/postauksissa edes yhellä sanalla viittaaminen siihen! Haluan kohta ite kans ostaa ton, enkä halua oikeesti -.-

  Joo hahah, oon vaan kateellinen 🙁

  Mutta jatka samaan malliin ja kivaa kevättä sulle! 🙂

 5. Anonyymi: kinnusella on erikseen se "tavispuoli", josta saa kaikki ostaa ja sitten se ammattilaisten puol, josta esimerkiks saa Simplyn tukkaa 🙂 Hahaha, varotan… on tulossa vielä sellasta iPhone-hehkutusta, että saattaa nostattaa monelle muullekkin aikamoisen iPhone-kuumeen, niin innoissani oon ollut tosta! Kivaa kevättä sullekkin!:)

 6. ois kiva jso tekisit niiku opiskelustas jonku videopostauksen tai normi postauksen, ku oon nii pihalla tosta. mut kivaa kevään jatkoja siulle !

 7. Videopostausaiheehdotus: huivin sitominen. Opastat ihan siis miten sidot huivin kaulaan ja vaikka esittelet millasia huiveja sulla on kokoelmissa jne. talvi ja kesäkäyttöset yms. 🙂

 8. -Just et esittelisit meikkis
  -Joku kampaus (joku kiva letti tai nuttura)
  -Lempi korusi
  -Esittelisit/kertoisit jotain juttuja mitä odotat kesältä tai keväältä, esim jotain muotijuttuja mitä oot ostanut.
  -lempi vaattees ois kiva nähä, ihan perus vaatteet ja sit juhlavemmat

  🙂

 9. Ihana toi uus sivupalkin kuva, sä oikeen hehkut siinä! 🙂

  Mulla olis yks toivomus, videona tai vaikka tavallisena postauksenakin. Asun ite Espoossa ja meillä on mökki Jyväskylässä päin. Nuorempana tuli vietettyä Jkl'ssä kaikki kesät, mutta nyt se on jotenkin jäänyt kun oon ollut kaikki kesät töissä. Tänä kesänä kerkeen pitää kuitenkin kaheksan viikon kesäloman töistä, josta yli puolet vietän varmaan Suomessa. Mulla hajoo pää, jos en pääse landelta sivistyksen pariin tietyin väliajoin, joten: Mitä Jyväskylässä voi tehdä, tapahtuuko siellä mitään? 😀 Jotain kivoja kahviloita, menomestoja jne olis ihan huippu kuulla!

  Mä kommentoin ihan sikaharvoin, mutta luen melkeinpä päivitystahtiin (iphonen hyviä puolia, haha) postaukset. Mun on monta kertaa pitänyt kommentoida, että sun blogista on tullut yks ihan lemppari, sen verran vaihtelevasti juttuja kiinnostavilta osa-alueilta. Joten ISO kiitos ja kumarrus, olet mahtava! 🙂 Oon joskus löytänyt sun blogin pariin Merin ja Lumo-Tuulin kautta varmaankin, vähänkö siitä on pitkään, hahh! :p

 10. Mä oon kans käynyt siellä Kinnusella pari kertaa. Ekalla kerralla en ees tiennyt paikan nimeä, katoin vaan että ikkunassa on ton Star Gazerin tarra ja olin etsinyt kyseisiä meikkejä :). Tokalla kerralla jo satuin katsomaan sitten paikan nimeä, se kun oli ihan pienellä jossain ikkunan alalaidassa.

 11. ihanat hiukset sulla tossa videolla, miten/millä aineilla oot laittanu ne?

 12. Anonyymi: joo voin koittaa tehdä, vaikka oon siitä aika kattavasti kertonut esim tässä postauksessa: http://it-aint-hard-to-tell.blogspot.com/2010/11/hyva-me-tradenomit.html

  Anonyymi: haha, en mäkään osaa sitoa huivia 😀 heitän vaan kaulaan.

  Anonyymi: kiitti, nämä oli kans tosi hyviä! 🙂

  MANNA-ANNA: heh, ensinnäkin suuret kiitokset ihanasta kommentista! 🙂 Voin yrittää jossain vaiheessa hahmottaa jkl-postausta, vaikka oonkin täällä melkein koko ikäni asuneena TOSI huono kertomaan mitään hyviä meno-tai nähtävyysvinkkejä. Heinä-elokuun vaihteessa on tietty rallit, jolloin ei mielellään kannata tulla tänne ainakaan 😀 On täällä mun käsittääkseni mm. jotain pieniä festareita ja konsertteja, kesäkuun alussa sataman yö-tapahtuma (ei ehkä nuorten makuun :D) ja kaikenlaista pientä. (Tietty arkkitehtuuri, yliopiston ja säynätsalon aallon rakennukset yms..) Sori, olin nyt oikeesti tosi huono antamaan näitä vinkkejä, koitan muistella jos tulee jotain mieleen! Kommentoihan useamminkin <3 🙂

  I'm Lacking: joo en mäkään oo aikasemmin käynyt, tosi hyvin kyllä hiustarvikkeita! 🙂

  Anonyymi: öö taitaa olla edellispäivän suolasuihkeet tai kuivashampoot ja yön nutturakiharat vaa! Hiustenlaittoposaus löytyy videona täältä: http://www.youtube.com/watch?v=LpIgu6TxZG4&feature=mfu_in_order&list=UL 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.