ihana maanantai!

Mulla oli perjantaina yks tapaaminen ja musta tuntuu, että aina silloin kun on ohjelmassa jotain oikeasti tärkeää, kaikki menee mönkään, kuten meikki, tukka, vaatevalinnat tai muuten vaan saa just sopivasti jonkun migreenin tai jotain vastaavaa!

Jokatapauksessa. Mulla on ens syksy vielä vähän auki..itseasiassa mulla on tällä hetkellä aikalailla kolme eri suunnitelmaa ensi syksyn varalle ja odotan, että saan viimeistään ens viikon alussa vähän selkoa hommiin. Jännittää ja oon samalla niin innoissani, toivottavasti asiat onnistuu! Periaatteessahan mulla on varma, vakituinen ja ihana työpaikka alla ja opinto-oikeuttakin vielä 1,5v jäljellä, eli voin vielä heittäytyä täyspäiväiseksi opiskelijaksi ja ottaa turhia kursseja, mikäli iskee semmonen turvattomuuden tunne, kun ei kohta enää olekkaan opiskelija (missä nyt ei ois mitään järkeä :D). Mutta silti jänskäis kaikki muu kiva ja haastavampi.. Oon tämmönen varman päälle pelaaja, joka ei laita koskaan mitään yhden sattuman varaan, mutta saa nähdä, miten käy. Haluan vaan nopsaa nää kevään kurssit pois alta, mun motivaatio niiden suhteen alkaa olla jo niin alhaalla, kun tietää että loppu häämöttää.. Oispa jo toukokuu!

Jossen enää suostu luovuttaa sitä laina G12, räpsin todennäköisesti itsestäni joka päivä sata kuvaa tästä lähtien 😀

Perjantaina tehtiin tollasia pekoni-herkkusieniä, jonne tungettiin sisälle mustapekkaa! Niin hyvää!! Herkkkusienet oli myös ennen mulla semmosella iänikuisella no-no-listalla, kunnes maistoin jotain oikeesti hyvää herkkusienistä tehtyä ja olin ihan myyty 😀 Ei voi näköjään aina tuomita, ennenkö on maistanut.

Tänään ois sitten toinen pieni palaveri kouluhommien tiimoilta. pitää ilmeisesti koittaa laittaa itseni vähän asiallisemman näköseksi.

Oon ollut hereillä vajaan tunnin ja kerenny jo juoksuttaa Bixua pihalla (lumisateessa, sanoinkin Bixulle aamulla kun katoin ulos, että ”Bixu, kato ihan kun jouluaatto!” lol), riehua ympäriinsä ja mitähän vielä. Poikaystäväkin kysyi, että mikä mua vaivaa, mutta sain ekaa kertaa ehkä pariin viikkoon nukuttua yli 7h yöunet ja johan kelpaa aloittaa uusi viikko!

Ps. Kannattaa katsoa myös päivän CityDealit, mua alko itseäni tosissaan kiinnostaa toi ”Vain 20,00€ – Online-kuntovalmentaja, ravinto-ohjelma, terveyssivusto ja tauko-ohjelma puoleksi vuodeksi (arvo 66,40€). Säästä 70%” lisätsempiks tähän kevätväsymyksen ja muun laiskuuden ohelle. Lisätiedot ja tarjous siis täällä! Lisäks Jyväskyläläisille taas ripsenpidennystä 40eurolla täällä! 🙂

Ihanaa maanantaita!!

6 vastausta artikkeliin “ihana maanantai!”

 1. Siis valmistutko nyt keväällä? Mun pitäisi valmistua tradenomiksi ensi syksynä, mutta vielä olisi pitkä harjoittelu ja opinnäytetyö…jaiks. Syksyllä on enää ilmeisesti vaan pari kurssia, jos niitäkään…

  Täällä oli kans kyllä sellanen takatalvi-ilmestys kun kurkkasin parvekkeelta (postasin just kuvaa blogiin:).

  Nami, pekoniherkkusienet näyttää niin herkullisilta…

  Ihanaa alkanutta viikkoa! ♥

 2. Oletkos sä siis tehnyt jo opinnäytetyön..? Mistä teit sen, jos saa udella? 🙂

 3. Minna: siis käyn vikat kurssit nyt, en oikein osaa sanoa millon tarkalleen valmistun, periaatteessa voisn valmistua jo loppuvuodeks, jos pistäisin kunnon tahdin, mutta mitäs suotta nyt stressailla kun on vielä aikaa 🙂 eli siis oppari ja harkka jäljellä! Harkan saisin hyväksluettua työkokemuksesta jos haluisin äkkiä paperit ulos, mutten halua hyväkslukea myyjän työtä harjoitteluks 🙂

  Annie: siis oppari ja harjoittelu puuttuu, alotan tekemään opparia tod.näk sitten kun alotan harjoittelun, kun pyrin tekemään ne samaan paikkaan. En tosin osaa vielä sanoa milloin 🙂

 4. Meil on just päinvastoin ongelmat… Mä nukuin taas viime yönä kellon ympäri, söin aamupalan jossain välissä ja jatkoin nukkumista. Mut siitä oon samaa mieltä et ihanaa maanantaita kun on pitkästä aikaa vapiskin! 😀

 5. Noi herkkusienet on aivan hullun hyviä myös aurajuusto täytteellä! 🙂 Hauskaa viikko sulle!

 6. Viivi: haha, voieii.. mut kyl sekin uuvuttaa, jos nukkuu liikaa! maanantain ois kruunannu vielä ihana aurinkoinen keli 😀

  Anonyymi: joo oon kuullutkin, pitää tehdä seuraavalla kerralla! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.