kiire, kiire, kiire ja maanantain asu!

Oon ollut nyt vajaan viikon oikea superbloggaaja ja tykittänyt kahta postausta päivässä, mikä on ollut mulle pitkiin aikoihin melko harvinaista. Kuten sanoin, mulla on tästä lähtien aina luento-vapaita kaikki nää kivat kevät-maanantait ja tiistait ja tällä viikolla sattui niin mukavasti, ettei ollut edes töitä alkuviikosta vapaan viikonlopun päätteeksi. Tänään alkaa taas aikamoinen työrumba lauantaihin asti, esimerkiks nyt seuraavat kaks päivää koulua ja iltavuoro, plus päälle meidän Forumin kauppakeskus-kamppis (kannattaa tulla katsomaan hyviä tarjouksia btw ;)), eli loppuviikko taidetaan mennä aikalailla tällä yhden postauksen politiikalla, jos tää mun viimeaikojen itseänikin ihmetyttävä blogi-innostus kestää vielä kaiken tän muun kiireen lomassa.

Ja kun tossa sivupalkin kyselyssä toivotaan tällä hetkellä toiseksi eniten asu-juttuja, niin sellaista sitten maanantailta…

Ainiin. Tänään tuli todistettua sen miljoonannen kerran se tuttu kirous, että sillon kun herätyskello on herättämässä aikasin (tai ei tänään kyllä niinkään aikaisin, eli 7:50), on se nouseminen aina jotain niin ylitsepääsemättömän vaikeaa.. Mutta silloin, kun sais nukkua ja oikein toivois, että sais unta vaikka vuorokauden ympäri, herää viimeistään silloin klo 7 aamulla pirteänä kun peipponen.

Mitäs muuta kivaa.. Ainiin! Lunastin eilen itselleni ton Canonin PowerShot G12:a, eli tää mun kuvailu-innostus saattaa sittenkin kestää vielä (hyvin) kauan… 😀 Oon niin innoissani!

Eli, housut GT, t-paita H&M, jakku JC, huivi GT, laukku Bianco, kello Guess, eli aika massatuotannolla mentiin 😀

Nyt aivan järkky kiire! Pitää saada vielä katsottua koulun sähkäri, heitettyä aamupala naamaan, vaatteet päälle ja meikit naamaan!!

Palataan! 🙂

12 vastausta artikkeliin “kiire, kiire, kiire ja maanantain asu!”

  1. hahaha googlasin pisamia kuvahaussa, niin sun naama napsahti hakutulosten ekalle sivulle :DD

  2. aivan ihana laukku <3 rakastuin, milloin ostit,löytyisiköhän vielä biancosta ? ja pakko sanoa vaikutat aina tosi suloiselta noissa videoissa jotenkin ikäistäsi nuoremmalta mut ei huonolla tavalla :))

  3. Kerääkö nuo Ginan legginsit karvaa tai muuta pölyä? Oon noita ostamassa, mut epäilyttää et vetääkö nuo kaikki koirankarvat ja irtohiukset housuihin kiinni.

  4. AnsQ: öö siis joskus 3v sitten 😀

    Paubella: kiitos <3 Ginasta joskus 3v sitten!

    Anonyymi: haha, joo mä tiiän.. oon joskus kans ite koittanu 😀

    Riikka: kiitos! 🙂

    Anonyymi: hehe 😀 toi laukku on ostettu joskus suunnilleen vuosi sitten, en usko että löytyy enää 🙁

    Anonyymi: no ei mun mielestä enempää kun muutkaan housut 🙂

    Julia: heh, kiitokset! 🙂

  5. Oot ihan älyttömän kaunis 🙂 Haluisin vaan kysyy et miten sä pysyt noin hyvässä kunnossa? Syöt terveellisesti ja liikut, mutta syötkö herkkuja kuinka usein vai syötkö ollenkaan? Itellä tullu tässä muutamia kiloja lisää ja litteämasu hävinny. Ja haluaisin takaisin tuommosen litteänmasun 🙂 Sekavasti selitetty. Toivottavasti ymmärrät 😀

  6. Anonyymi: no perus kuntosali ja lenkkeily, syön siis sipsejä yms rasvasta kerran viikkoon niin paljon kun sielu sietää (joskus siis muulloinkin kyllä :D) mutta voin kertoa, että kylkiliikkeet kahvakuulilla tekee niin ihmeitä selkä-sivuvatsa ja kylkilihaksille yli 10kg painoilla tehtynä!! auttaa tosi paljon liitteän vatsan kanssa, eikä tee yleensä ees tuskaa! 🙂

  7. Kiitos hyvistä vinkeistä 😛 Jos nyt vaik sais ittensä sit biksukuntoon kesää varten 🙂 Hyvää viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.