Huhtikuun uusi Crest Whitestrips-tarjouskoodi -15%!

Huhtikuun ja kevään kunniaksi IsoSmile halusi tarjota blogini lukijoille mahtavan -15% alennuksen IsoSmilen Crest Whitestrips- hampaidenvalkaisutuotteista käyttämällä koodia SA515556 tilausta tedessä kohdassa ”kuponkikoodi”, jonka aktivoimalla tarjous tulee voimaan! Eli viimeistään nyt on hyvä syy pistää oma Crest Whitestrips-tilaus menemään ja ottaa askel kohti valkeampaa hymyä kevättä ja kesää kohden 😉 Tarjous koskee kaikkia 18e ja sen ylittäviä tilauksia ja koodia ei voi yhdistää muihin kuponkikoodeihin.

IsoSmilella on tosiaan edelleen tuo ”kerro ystävälle”-kampanja, jonka ideana on saada kolme eri kaveria tekemään tilaukset (tai vaihtoehtoisesti tilata itse jemmaan kolme tuotetta), pyytää näiden tilausten tilauskoodit ja saada neljäs tuote täysin veloituksetta! Kannattaa tietty muistaa tuo alv 23% yli 43e tilauksista, koska tuotteet toimitetaan Yhdysvalloista. Eli kannattaa värvätä myös kaverit mukaan!

Ja tuotteista voin edelleen suositella tilaamaan tuon Advanced seal-paketin, (43e, josta tietty pois se -15%) joka jää juuri alle tuon tullimäärän ja on rehellisesti sanottuna tehokkaampi tuote verrattuna tuohon halvimpaan. Paketin lisäksi suosittelen tilaamaan (erikseen, jolloin saa myös tuon alennuksen ylittämättä tullirajoja) tuon White Vivid-hammastahnan ylläpitämään valkaisutulosta. Tuubi on kooltaan todella iso ja oon saanut omani kestämään nyt ainakin 3kk. Ja tosiaan, viikko-pari ennen kuurin aloittamista suositellaan aloittamaan vihloville hampaille tarkoitetun hammastahnan käyttö (esim. Colgate Rapid yms..), jonka pitäisi vähentää huimasti tuota kuurin aikana mahdollista vihlontaa! Eli kannattaa aloittaa vihlovan tahnan käyttö samoihin aikoihin, kun pistää tilausta menemään, niin voi sitten suoraan aloittaa valkaisun 🙂

Ympätään tähän vielä tää mun Crest-video (a.k.a ihkaeka videpostaus) 😀

Ja mainitsen jälleen kerran, etten suosittelisi tuotetta, jota en itse olisi kokenut todella toimivaksi, eli voin rehellisesti suositella Crest Whitestrips-kotihampaidenvalkaisua kaikille! Itse olen kyseisillä liuskoilla valkaissut hampaitani vajaat pari vuotta 🙂

Pps. Omat liuskat tulivat viimeksi reilussa viikossa, mutta yleensä toimitusajaksi luvataan n. 14päivää.

12 vastausta artikkeliin “Huhtikuun uusi Crest Whitestrips-tarjouskoodi -15%!”

 1. Mul on tämmönen hassuksyymys:
  Ku noi "tarrathan" ei ylety tonne takahampaisiin… ni tuleeks hampaisiin mitään semmosta rajaa et alkaa semmoset valkosemmat hampaat siitä missä sitä tarraa on käytetty?? : DD

  Toivottavasti ymmärsit 😉

 2. Tosi kiva tarjous! Tilasin nyt ensimmäistä kertaa, kun en oo aikaisemmin uskaltanu 🙂
  Toivottavasti tilaus tulee nopeasti ni pääsen vihdoin testaamaan.
  P.S. Ihana video 😀

 3. nätti iines! ei liity tähän postaukseen, mutta olis joskus kiva nähdä sut "ihan omalla" ihonvärillä. Oisko sulla esim. mitän kuvia =)?

 4. Tä on nyt ihan tyhmä kysymys 😀 Uskallanko mä tilatan tuon Advanced seal-paketin vaikka en ole koskaan aikaisemmin kokeillut mitään valkaisuja..?Eihän se nyt voi olla liian tujua jos käyttää tuota vihloville hampaille tarkoitetua tahnaa hyvissä ajoin?Jänskättää kokeilla 🙂

 5. Tääki tilas nyt noi liuskat vihdoin! kahvinjuonti on tehnyt tehtävänsä ja toivon todella, että saan valkoise(mma)t hampaat 🙂 extremevalkaisua kaipaavana otin tietty heti noi advancet vaikka onkin mun eka valkaisu ikinä. jee!

 6. Himottais kyllä tilata, mutta mua vähän pelottaa, kun yks hammas on lohjennu ja toista vähän vihloo. En tiedä voisko olla joku pieni reikä jossain hampaan välissä. Uskaltaiskohan kuitenkin kokeilla.. Vois kyl hammaslääkäriinki mennä, mutta sinne ei tunnu aikoja oikeen heruvan, muutenkaan ei oikeen huvittais ottaa töistä vapaata sen takia. Hohhoijjaa 😀

 7. Tää on todella tyhmä kysymys, mutta tuleeko noi siis ihan postilaatikkoon?:-D Mites maksaminen tapahtuu? (joo vois itse ensin perehtyä asiaan ennenku alkaa kyselee) anteeksi jo etukäteen!:-D

 8. Kiva kun on tuo tarjous, tuli sitten tilattua,innolla odotan että pääsen kokeilemaan..Tosi hyviä vinnkkejä olen muutenkin saanut blogistasi,monia tuotteita aion myös kokeilla joita olet täällä suositellut 🙂

 9. Anonyymi: noniin, nyt vaan kuuria alkuun! 😉

  unn-a: noniin, nyt tuli hyvä mahis! 🙂

  Anonyymi: no mun mielestä tää on aikalailla mun oma ihonväri, en käytä aurinkopuuteria tai mitään ja käyn joka talvi jossain matkalla, että eikai se kauheesti kerkeä muuttua 😀 ja eihän noi pisamat oikein minnekkään katoa.

  Anonyymi: why not?! mäkin otin heti tujun, kun ekan kerran noilla valkasin 🙂

  ondoyer: joo kannattaa ehdottomasti ottaa advancedit, pysyy paremmin hampaissa :)!

  zenyh: voiei! varmaan kannattaa käydä eka korjautttamassa se hammas, mulla on nimittäin kans lohjennu kulmahampaasta ihan pieni pala ja kieltämättä vihlo vähän käyttää taas noita 🙁

  Anonyymi: tulee postilaatikkoon, jos mahtuu laatikosta 🙂 jos ei, niin postinkantaja soittaa kelloa, josset ole kotona, niin menee postiin 😀 maksu on tilinsiirtona, eli helppoa!

  Ribi: voi vitsi, kiva kuulla! toivottavasti saat jatkossakin hyviä vinkkejä! 🙂

 10. Moikka!

  Miksi olet poistanut vanhat videot? Muistan että meikki-, hiustenlaitto- ja korupostauksesi ja monet muutkin olivat aivan ihania. 🙂 Toivottavasti jaksat vieläkin jutella siellä kameralle remppamiesten ihmetykseksi, sillä videot blogeissa ovat aina kiva piristys.

  – maria

  Ps. Mistä tuota uudemman postauksen detox-juomaa saa?

  Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.