oisko jo sunnuntai?

Tääkin päivä menee juosten eestaas töissä iltaan asti ja siitä suoraan salille. Olin eilen niin puhki, kun pääsin kotiin, että meinasin ihan tosissani, varmasti ehkä ensimmäistä kertaa elämässäni jättää meikit pesemättä ja kaatua sänkyyn edes syömättä illallista, vaikka meinasin pyörtyä nälästä. Koulu-ja muut stressailut vie multa varsinkin näin keväisin, niin paljon ylimääräisiä voimia, että tuntuu olevansa jo aivan poikki siinä vaiheessa, kun alkaa tehdä lähtöä töihin.. Halun jo ne kurssit alta pois. Laitoinkin itselleni tavoitteen, että yritän ensi keskiviikkoon mennessä saada tehtyä kaikki akuutit raportit alta pois ja jättää vielä työstettäväks yhden laajemman jutun plus tietty sen meidän projektin, joka viekin sitten varmasti ihan kiitettävästi yön pikkutunteina työaikaa lähiaikoina, blaah. Odotan vaan, että pääsen huomenna kaatumaan sohvalle työpäivän päätteeksi ja olla koko loppuillan miettimättä yhtäään mitään. (Toisaalta ehkä myös sunnuntai näissä merkeissä kuulostais varsin mieluisalta..)

Ärsyttävää, postisetä toi mulle äsken lapun, että mulle on saapunut kirjattu kirje. Mua jänskää, että jos ne vaikka ois nyt vihdoin ne mun iPhonen kuoret! En kestä, että joudun odottamaan maanantaihin asti, että saan tietää 😀

Mutta nyt juoksujalkaa sinne töihin!

8 vastausta artikkeliin “oisko jo sunnuntai?”

  1. Hitto, tää tulee nyt vähän turhan myöhään, mutta ei sun olis maanantaihin asti varmaan tarvinnut odottaa ;<

    postin sivuilta olisit lähetysten seurannasta voinut koodilla etsiä että onko se kirjattu kirje jo siellä postissa hyllyssä (ts. haettavissa).

  2. ANonyymi: öö sellasta jotain enormous lashes 🙂

    Ella: joo, mut kato ongelma oli vaan siinä, etten kerenny ku posti tuli ku olin jo takki päällä melkein ja tulin myöhään kotiin 🙁

  3. * kerennyt hakea sitä siis ja se on joku semmonen siis mikä pitää henkkareilla hakea, et postimies ei ees koputtanu vaan heitti sen lapun 🙂

  4. Voi että sun silmät on k a u n i i t. Ja nyt en tarkoita vain noita räpsyripsiä 🙂

  5. onko sulla ripsienpidennykset? tai onhan sulla kun voiko olla oikeesti nuin pitkät:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.