niiiin maanantai

Tulin just kauheiden kantamusten kanssa kaupungilta kotiin, ja voin vannoa, etten tasantarkkaan astu enää tänään jalallanikaan tonne loskaan ja sateeseen, ellen sitten koiran kanssa vaan nopealle iltalenkille. Olin vajaan parin tunnin haastattelussa yhteen blogitutkimukseen, jonka jälkeen kävin hakemassa Mestarin herkusta kurkuma-lohi-ainekset ja Sokokselta sen uuden muistikortin. Ainiin ja kävinhän myös ennen sitä haastattelua ekaa kertaa ehkä viimeiseen puoleen vuoteen Hennesillä ja tein pari heräteostosta, kuten kivan pinkin topin, joka oli tietty aivan pakko saada sen värin vuoksi, kivan 10e napahupparin (:D) ja paketin sukkia, joita on pitänyt ostaa varmaan joulusta asti..

Seuraavaksi ehkä henkilökohtaisin video, tai itseasiassa asia, jonka oon tän reilun kahden vuoden bloggailun aikana julkassut. Todennäköisesti alan tunnin päästä katua, että ikinä julkaisin tämmösen vollotusvideon ja poistan sen, mutta menkööt nyt.. Warning, muistikortti loppuu taas kesken. En tiedä nykyään mitään yhtä ärsyttävää asiaa.

Sellainen päivä tänään. Ois tietty voinu koittaa kammata noi hiuksetkin sinne haastikseen, varsinkin kun toi mun ihana maanantainen olemus (iloinen ja ei siis yhtään herkkä mielentila) taltioitiin mm. videomuotoon. Mutta nyt ihan oikeesti MS Office auki ja hommiin!!

47 vastausta artikkeliin “niiiin maanantai”

 1. Voii muaki rupes itkettää! 🙁 Oot kyllä ihana! Toivottavasti törmätään joskus elävässä elämässä 🙂 <3

 2. Äh sori ei pitäny tulla tähän, noloa! poistaisitko ton lollauksen 😀 Just kiva video, vaikka aika surullinen. harvoin kukaan näin julkisesti uskaltaa tämmöisiä asioita puhua 🙁

 3. Oi ei. Mulla tulee usein sama fiilis muiden äitejä kohdatessa, kun itse en ole ollut läheinen äitini kanssa koskaan. Koita jaksaa paskamaanantaista huolimatta 🙂

 4. Ihana video! Tuli itellekkin ihan tippa linssiin. Ja samaistun tohon koska mulla ja mun äidillä on myös hankalat välit… Älä vaan poista tätä!

 5. Ihana video! Älä ihmees poista, ei tässä ole yhtää mitään noloa!

  P.S. oon ihan samanlainen liikuttuja/pillittäjä

 6. Ihanan rohkea ja henkilökohtainen video<3 Oot paras! On ihana, että ihania ja mukavia ihmisiäkin löytyy.

 7. Voi että, tulipa mullekin tippa linssiin. Vaikutat hurjan sympaattiselta ihmiseltä! Tradenomiksi itsekin tässä opiskelen, joten lähetän paljon tsemppiä opiskelujuttuihin 🙂

 8. Paljon halauksia sulle <3 Oot tosi ihana ja aito tyttö. Toivottavasti sun äiti näkee tän videon…

 9. Alko itteäkin itkettää.. onneks tollasia ihmisiä on olemassa, itelläniki aika huonot välit ollu äitin kanssa aina 🙁 Paljon jaksamisia koulutöiden kanssa ja iso halaus, olet mielettömän aito ja symppis ihminen <3 love ya!

 10. Hyvä video oli, älä vaan poista, pistää monen ajattelemaan omia läheisiään. 🙂

  Isompia muistikortteja vaan et mahtuu pidempiä videoita tai jos on mahdollista niin pienempää resoluutiota kamerasta, se kuluttaa vähemmän muistia. 🙂

 11. Voi harmi, tulipas paha mieli sun puolesta 🙁

  Mua aina itkettää kun oma isäni on jo kuollu, kun tuntuu et kaikilla muilla on vanhemmat ja mummot ja papat yms. elossa ja itellä ei oo ku äiti. Ja oon sua muutaman vuoden vanhempi. On vaa nii epäreilua tää elämä..

  Mut koita piristyä ja haleja <3

 12. Voi kun olet ihana! <3 Itse en ole koskaan ollut isäni kanssa läheinen niin tiedän tuon tunteen.

 13. Niin kuin huomaat, moni osaa oikeesti arvostaa tuommoista aitoutta ja tunteiden näyttämistä! Älä missään nimessä häpeile. Tippa tuli täälläkin simmuun! ♥

 14. Mullekkin tuli itku kurkkuun ku katto tätä! : Rupesin siinä samal miettii mun isää ku se on alkoholisti ja tehny hirveitä juttuja mun siskolle 🙁 mutta ei siitä sen enempää sitte.. mun mielestä kaikilla on oikeus näyttää tunteensa ja jokainen ymmärtää mitä oot joutunu käymää läpi jos osaa asettaa ittensä sun saappaisii! Tsemppiä :)♥

 15. täälläkin huono ja itku maanantai :') ja nyt itkettää vielä enemmän. oot vallottavan aito ihminen.

 16. Älä häpeä!!! Miksi häpeät kun näytät tunteesi. Vaikutat ihanalta tyypiltä. Mä olen 27-vuotias ja olen ruvennut seuraamaan sun blogia. Olet aito ihminen etkä mikään pinnallinen niinkuin 90 % näistä muista blogilistalla olevista.
  Minä olen aina ollut samanlainen tunteellinen "itkupilli". :)) Ja saa olla, todellakin!!!

 17. Hei ekaa kertaa nyt pakko kommentoida, oot ihana :>

  Itku itellekin tuli, mutta samalla piristys koska oon ilonen sun puolesta.

  Kiitos ihanasta blogista, eksyin tänne pari kk sitten ja tosiaan kuten moni muukin jo sanoi, oot ihailtavan aito ja ihastuttava persoona, miellyttävää lukemista tämä kiitos sen.

 18. tiedän tuon fiiliksen niin hyvin! mulla on oman äidin kanssa niin etäiset välit tietyistä syistä ja tuntuu niin haikealta kun toisilla on niin lämmin suhde äitiinsä… mutta näitä juttuja ei useinkaan voi ite valita :

 19. Oot ihan älyttömän ihana ihminen 🙂 Muista se! Oot tosi hyvän ja kiltin tuntunen tyyppi joka OIKEESTI on harvinaista nykyään. Mä ainakin arvostan sua tosi paljon :)<3

 20. Löysin tänään tän blogis ja liikutuin kyl paljon tästä videostas:') Itelläni ei oo oikeen koskaan äitiä ollut, kun hän kuoli, kun olin lapsi, niin tiiän tarkalleen, kuinka hienolta tuollanen huomionosoitus varmasti tuntuu!

  Oot ihanan aito ja jään tänne seuraileen postauksias:)

 21. Ajattele kuin ihanaa on kun sulla on lähellä tollanen ihminen 🙂
  Oon taustaillu sua jo pitkään ja nyt piti tulla kommentoimaan et mun mielestä sä olet ihana ja sun postauksia on kiva lukea kun sä olet näissä niin aito.
  Ja ps. tuli itellekkin tippa linssiin kun tätä videoo katsoin, mut ehkä mä saan syyttää siitä vaikka raskaushormoneja… 😀

 22. Tämä oli ehkä ihanin postaus koskaan, niin aito ja multa tuli itseltäkin itku…. 🙁

  Mä en tiedä miltä tuntuu, kun ei ole läheinen äidin kanssa, vaikkei mulla mitkään "äiti on mun bestis" -välit ole. Ehkä sen takia sun elämään onkin saatatnut eksyä joku sellainen ihminen, joka saa sun olon tavallaan paremmaksi tai antaa sitä huomiota. En tiedä ymmärtääkö tästä mitä tarkoitan. 😀

  Mutta älä todellakaan häpeä tuota tunteenpurkausta, jokaisella on siihen oikeus! ♥

 23. Voisitko käydä useammin äitisi luona jos hän asuu toisessa maassa tai olla itse häneen enemmän yhteydessä? Ettekö te kuitenkin ole olleet lomilla yhdessä kun kerroit noista matkoista että hän kustantaa sinulle yhteisiä ulkomaanmatkoja? Se on varmaan ihan normaalia että omalle äidille ei välttämättä pysty samoin avautumaan kuin kaverin äidille. Niin minullakin usein oli että kavereiden äidit tuntuivat jotenkin aina paremmilta mutta kai se kuuluu ihan nuoruuteenkin ettei juuri omalle äidille pysty avautunmaan. Ei kai se ole edes hyvä että äiti-suhde on kaveritasolla. Sulla on kuitenkin äiti olemassa ja elossa vielä, mitä kaikilla ei valitettavasti ole. Voisko olla myös susta itsestäs kiinni että ette ole olleet niin läheisiä kuin haluaisit? Laita vaikka hänelle äiteinpäiväkortti kun pian on äitienpäiväkin, jos et ehdi mennä silloin häntä tapaamaan.

 24. Muaki alko itkettää, kun katoin tän! Mun mielestä on kivaa vaihtelua, että tällasistakin asioista puhutaan blogissa!

  Koitetaan kestää tää koulustressi! <3

 25. Oot ehkä maailman paras bloggaaja ! Oot niin AITO ihminen kun joku voi vaan olla <3

 26. Oli virhe tulla selailee sun päivityksiä kun pitäs lukee terveystiedon kokeeseen! Nyt pillitän täällä täyttä päätä 🙁
  Mun täytyy myöntää, etten oo aikaisemmin susta oikein pitäny, tai oikeastaan sun videoista. Olet vaikuttanut niissä jotenkin teennäiselle ja, no, en tiedä! Jotenkin olet vaan käynyt hermoilleni 😀 ei ehkä mitenkään maailman kivoimmin tullut nyt esitettyä tätä asiaa. MUTTA, pointti oli se että mun kuva muuttu susta iha totaalisesti. Olet ihan älyttömän aito ja ihana ihminen! Oon aina pitänyt sun blogista, ja nyt tiedän että tän blogin ''pinnan alla'' on tuollainen ihana, aito ja persoonnallinen ihminen!
  Outoa avautua tällä tavalla jonkun blogiin, mä en _ikinä_ kommentoi lukemiani blogeja mutta nyt oli aivan pakko!
  Oon nähnyt sut pari kertaa työpaikallasi mutten ole ikinä uskaltanut tulla kassalle, kun olisin vain tuijotellut sua monttu auki kun olet nii mahottoman kaunis! 🙂
  Kiitos että olet juuri oma itsesi! Mukavaa kevään jatkoa 🙂

 27. voi ihana Iines! <3 mua aina surettaa kauheesti kaikkien sellasten puolesta, joil on huonot välit niiden vanhempiin ku mun vanhemmat on aina ollu tyyliin mun parhaita kavereita ja kaikinpuolin ihania, onneks sul on nyt tollanen varaäiti! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.