ms word-symbioosi

Noniin, taas yks kouluhomma pois työjärjstyksestä ja samalla yksi kivi pois sydämeltä! Koitin koko eilsillan saada kunnolla alkuun tota seuraavaa hommaa, nimittäin varallisuus- ja kiinteistöoikeuden raporttia kiinteistökaupasta ja kaikista siihen liittyvistä miljoonista käsitteistä, joita oon tässä aikalailla koko aamupäivän koittanut hakata tohon Wordiin (kuitenkin jo seitsemäs sivu menossa, eli hyvä minä!). Ei onneksi hankala homma, enemmän ongelmia tällä hetkellä tän mun keskittymiskyvyn kanssa ja saada noista 15 aukiolevasta välilehdestä selattua aina se oikea lähde raporttiin… Mielessä pyörii ehkä myös vähän noi mun aamulla postista hakemani täydelliset Converse Lightit, jotka toivon mukaan pääsen pistämään jalkaan jo parin päivän kuluttua, jos tää kuiva sää jatkuu samaan tapaan. Hope so!

Viime tiistain juoksulenkki.. Nää kuvat tulee nykyään aina näköjään pienellä viiveellä.

..kuten asutkin, tässä lähdössä torstaina töihin.

Farkut JC, paita H&M, huivi Gina, nahkatakki Seppälä, kello Guess ja tennarit Nike
ryhdikkäänä! 😀

Harmaata maanantaita piristi kuitenkin kummasti taas hyvä ruoka, eli se mun eilenkin linkkailema kurkuma-lohi höyrytetyillä vihanneksilla, nam!

Nyt koitan ihan oikeesti saada naputettua loppuun ton rapsan pikakahvin voimin ja jaksaa vielä illalla salille Noran kanssa. Huomenna töihin jo 6.30 aamulla (hui!) ja siitä sitten suoraan koululle istumaan klo 16 asti. Eli siis toisinsanoen, tänään superaikasin nukkumaan 🙂

Ps. CityDealissa tänään tarjouksena yöpyminen Peurungassa sisältäen siis hotellihuoneen, aamiaisen, kylpylä-ja kuntosalipalvelut 59e! Pohditaan heti illalla, kun Ina pääsee töistä, että varattaisko meille tollanen ”siskojen” mini-kylpyläloma, kun kerran edullisesti saa! 😉 Peurungassa tehdään muistaakseni myös niitä InBody-kehonkoostumusmittauksia, jollaseen oon halunnut jo vaikka kuin kauan! Tarjous ja lisätiedot siis tällä.

13 vastausta artikkeliin “ms word-symbioosi”

 1. Hitsit sä oot suloinen 🙂 ja sulla on mieletön kroppa! WOW! juoksetko muuten aina ton koko matkan eli reilut 8km? vai käveletkö välissä? Miten jollain voi olla noin hyvä kunto….. 😀 tsemiä huomiselle ja koulutehtäville, oot huippu! 😉

 2. onko toi yhden henkilön hinta tolle citydealille vai kahden hengen hinta? 🙂

 3. jotenkin hehkut nykyään kuvissa, ja oot entistä kauniimpi! 🙂

 4. Moii, hei onko nooita nahkatakkeja vielä seppälässä? Onko tuo uusi vai vanha`? Muistatko yhtään paljonko olis maksanu.. Haluisin just tollasen nahkatakin mut sen ei tarvis olla aitoa nahkaa, ja mielellään olis sen alle 50 €..

 5. Hotellin sivulta: Teemme uutta teemakylpylää 28.2.2011 alkaen. Tänä aikana allasosasto eikä liikuntakupoli ole käytettävissä. Kuntosalit, keilahalli sekä liikuntasali ovat asiakkaiden käytössä. Uuden kylpylän arvioidaan valmistuvan maraskuussa 2011. Tutustu suunnitelmiin.

  Kannattaa ottaa huomioon ^^ ei kylpylä loma onnistu.

 6. "Äh. Toivoisin, että voisin kertoa tänne kaikesta, mutta nää lukijamäärät vähän rajoittaa tätä mun privaattielämän laajempaa avaamista tänne. Ette tiedä kuinka maassa olen tällä hetkellä…."

  Poistitko blogausviestin tuoreeltaan kun ei löydy?

 7. Tuota äskeistä kommenttia ei sitten tarvitse julkaista!:) Tahdoin vain sinulle jakaa kun oli niin jotenkin surullinen tuo tekstisi! Eli laita se ihmeessä roskikseen!

 8. Satu: joo yks 🙂

  Anonyymi: Andiamosta joskus muistaakseni 3v sitten! 🙂

  Anonyymi: joo, jos lähden juoksulenkille, niin pyrin juoksemaan koko matkan, muuten tulee huono omatunto 😀 mut pikkuhiljaa jaksaa aina pidemmän matkan juosten! Välillä käyn tosin ihan vaan reippailla kävelyillä 🙂

  Anonyymi: käsittääkseni siis kahden 🙂

  Anonyymi: aijaa, voi kiitos! 🙂

  Anonyymi: ostin tän siis joskus syyskuussa ja tais olla vika koko 34 🙁 Maksoi 100e, josta sain -30% pois hinnasta, kun liityin Seppälän kantisohjelmaan. En oikein tiedä mistä tekonahkatakkiakaan löytäis, kun itse suosin aitoa nahkaa, eikä oo tosin sellasiakaan nyt hetkeen tullut vastaan, pahoittelen! 🙁

  ANonyymi: ei oo todellista!!

  Anonyymi: joo poistin.

  Pikkuenkeli: poistin sen

  Anonyymi: ihana kommentti, kiitokset siitä <3

 9. Hei haloo, ketä oikeesti kiinnostaa, mitä sä söit tai sul oli päällä? Ei millään pahalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.