Nellyn kukkamekko

Posti toi viime viikolla sen mun odottaman Nellyn mekon! Kerkesin jo pakata sen violetin version takas palautukseen, ennenkö sain siitä kuvan (tai oikea syy oli itseasiassa se, että luulin ottaneeni siitä kuvan, kun säädin ton uuden Canon EOS 500-lainakameran kanssa ja huomasin vähän liian myöhään, ettei kortilla ollutkaan yhtään kuvaa.. Paina Iines sitä nappia vähän kauemmin…), mutta jokatapauksessa päädyin tohon oranssiin ja toi on niin ihana! Harmi vaan meillä käy töissä vielä aikamoinen huju, oisin halunnut laittaa ton heti päälle.. Ehkä ens kuussa..

Valitan, ei nyt ehkä mitään parhaimpia kuvia.

Hintaa mekolla oli siis muistaakseni 30euroa ja näköjään niitä on vielä jäljelläkin täällä. En kestä kun tohon Nellyn uuteen banneriin on taas tullu tommonen uus ihana mekko!

Ps. Miljoonat kiitokset kaikille ihanille eilisistä kommenteista, ei käynyt mielessäkään, että toi aiheuttaisi tollasen suoranaisen kommenttitulvan, mutta olette ihania ♥

7 vastausta artikkeliin “Nellyn kukkamekko”

 1. Moi, kuinka pitkä olet? Toi mekko on niin ihanan pituinen sulla, mutta niitten Nellyn kuvien perusteella näyttää liian lyhyeltä. Sulle sopii ihanasti?

 2. Sofiina: heh, kiitokset 🙂 tykkään myös itse!

  Natalia: mäkin jo odottelen, että millon pääsen käyttämään! 🙂

  ANonyymi: oon 156cm, eli varmaan siks on mulla pidempi 🙂

  Victoria: eikös! 🙂

  datc: hih, kiitokset <3 Oon ite myös tosi tyytyväinen tohon1

  Anonyymi; itse olet ja kiitos <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.