nukahtaa pystyyn

Buaaaa, ei pitäis ikinä tehdä mitään lupauksia. Oon tällä hetkellä 4h yöunien jälkeen niiiiin poikki, että siirrän Connari-postauksen huomiseen ja pommitan sen sijaan taas vaihteeks videolla.. Ja myös melko tylsällä semmosella, oon ollut koko päivän niiiin veto pois. Onneks huomenna saa nukkua edes vähän pidempään kun tänään ja raahautua kampukselle vasta iltapäivästä!

Ps. Ihania noi teidän edellisen postauksen kommentit, tuli heti kamala hinku uudelle BC-tunnille, ehkä mä vielä opin 😀

Pps. Noihin ehkä sataan rästikommenttiin pyrin myös vastaamaan huomenna, tällä hetkellä koitan vaan saada pidettyä silmät auki teen voimin vielä pari tuntia ja sitten nunnumaan! Ainiin ja mun veroilmotus sais luvan tällä viikolla, ois varmasti mun viikon kohokohta tän kaiken arjen keskellä, todennäköisesti saan sen taas viimeisten joukossa, kuten viime vuonna, buu!

21 vastausta artikkeliin “nukahtaa pystyyn”

 1. Oot ihana:)
  Tsemii koulujuttuihin, kyl se siitä helpottaa! Trust me;)

 2. Mulle tuli kans viime vuonna veroilmotus viimesten joukossa 🙁 toivotaan että meillä molemmilla on tänä vuonna parempi tuuri !

 3. Ihana video! 🙂

  Pakko kysyä (ja tämä ei todellakaan pahalla), että eikö sinua häiritse, että käytät nuoruutesi tuollalailla stressaten ja koko ajan töitä paiskien?

  Siis minusta tuo on todella arvostettavaa, että ihminen jaksaa tuolla lailla tehdä töitä vaikka opiskeleekin samalla… Mutta itse en ainakaan korkeakouluopiskeluiden ohella jaksaisi tehdä kuin ihan kaksi vuoroa max viikkoon… Mutta tosiaan ei pahalla, itse kun olen sellainen ihminen, että vaalin elämää täysillä enkä halua heittää yhtään päivää hukkaan stressaten tai työssä joka vie liikaa voimia, niin aina ihmettelen teitä megauurtajia:) Että mistä nuo supervoimat tulee?

  Toki aion myös itse opiskella tosissani, että saan sitten myöhemmin sellaisen ammatin, jota jaksan painaa hikihatussa… Mutta nyt en saisi ikinä itseäni painamaan opiskeluiden ohella jotain melko tylsää työtä tuolla tahdilla..

  Mutta tosiaan arvostan sinua suuresti!:) Eikä tämän kuulunut olla törkeä kommentti, jos nyt sellaiset vibat tulisi

 4. Hjenn: no aijaa, sais tulla! 😀

  ANonyymi: Ei huolta, en käsittänyt kommenttiasi millään tapaa törkeänä! Tällä hetkellä teen siis vain yleensä 2-3työvuoroa viikossa, energiat on lähiaikoina menneet lähinnä vain puhtaasti kouluhommiin, tää kevätstressailu on mulle aina niin jokavuotista, kun kamalalla paniikilla koittaa saada loput kurssit alta pois! Pari vuotta sitten tein reilua 20 työtuntia täyspäiväisen opiskelun rinnalla (yleensä koulupäivät 8-16) ja silloin oli kieltämättä loppuunpalaminen lähellä, kun oli aikalailla menossa 8-20.30, puhumattakaan viikonlopun työvuoroista.

  Se tsemppaa ahkeroimaan, kun tietäää, että opinnot on aikalailla loppusuoralla, eli enää ei tarvitse raataa kauaa 🙂 Viimeaikojen huonot yöunet tietty verottaa vielä lisää, vaikkei niitä hommia jonain päivinä niin kamalasti olisikaan. Tietty muutaman päivittäisen koti-opiskelutunnin ja luentojen lisäksi (ja luonnollisesti myös siis palkkatöiden) tää blogikin vie multa aikaa vaihdellen 2-5h päivässä, joten vois kyllä kutsua jo melkein työksi 😀 Mutta onneksi enää kuukausi lukukauden loppuun, ihanaa! 🙂 Ja kiitokset <3

 5. Moi. Ajattelin kysyä noista hampaisenvalkaisuliuskoista että onko niissä sama kuin oikeassa valkaisussa, että sen jälkeen pitäisi välttää kahvia ja tupakkaa? Miten kauan niitä pitää välttää, vai koko ajan 😮 Entä jos tänään valkaisen sen puol tuntia niin saanko illalla pestä hampaat??

 6. ANonyymi: siis mä kyllä join kahvia koko kuurin ajan, mutta tottakai tulos on parempi, mikäli niitä välttää! Oma lähtötilanteeni ei ollut kovin tumma muutenkaan, joten hampaat valkenivat, vaikka kahvia päivittäin joinkiN! Kyllä niiden jälkeen voi ihan hyvin pestä hampaat, jos nyt vaikka 30min odottaa siinä välissä ja syö vaikka jotain, että se hampaan pinta neutralisoituu ns 🙂

 7. Tsemppiä! Toivottavasti stressi helpottaa.

  Mulla tuli melkein tippa linssiin tuosta sun maanantaisesta videosta. Olet oikeasti blogin perusteella tosi symppis tyyppi ja toivon sulle kaikkea hyvää. Älä lannistu elämän koettemuksista, pääset ahkeruudellasi vielä pitkälle.

 8. Voihan vitalis!! Sä olet ihan väsy 🙁 Hyvä että meet sinne lääkäriin käymään, koska unettomuus on ihan peestä ja kamalaa.

  Itselläkin sitä hiukan ollut jo nyt, vaikka pääsykokeet häämöttää vasta 6 viikon päästä!!! Tarttis saada kunnon nuijanukutus;)

  P.S Meinaan ottaa lettipidennykset sun suosittelemasta B-long hiuksista. Osaatko sanoa, että mikä sävy on sellainen ns. luonnollisen vaalea? Ei mikään yber vaalea platina valkonen, mutta ei myöskään keltanen.
  Niitten sivuilla on nuo väikartat, mutta niistä on vähän paha päättää

  Oon ikikiitollinen jo etukäteen 🙂
  Tsemppiä!!!

  T: pössö (sain lempinimensä muinoin kun unenlahjat olivielä hyvät, mut nimettiin pössöttelijäksi ;))

 9. Nyt on crestit hampaissa ja erittyy kyl sylkee nii paljon ettei nää meinaa pysyä:D Jo laittaessa tuo alempi luiskahteli koko ajan.. Saakohan tätä sylkee nyt niellä:D

 10. Voi jos vain mitenkään voisin niin ottaisin puolet tosta sun stressistä pois jotta saisit levätä kunnolla ja nauttia keväästä. Tsemppiä kuitenkin todella paljon – Ja muista vielä tuo sun ahkeruus palkitaan ja pääset pitkälle sillä 🙂

 11. Miia: kyllä vaan 😀

  Anonyymi: Kyllä se yleensä toukokuun puolella helpottuu, kun kaikki hommat saa pois alta 🙂 Ja kiitokset aivan ihanasta kommentista <3

  ANonyymi: jooo, mulla on tätä samaa aina joka vuosi tähän aikaan, todella rasittavaa 🙁 Mä en yhtäääään muista noita B*Longin sävyjä, kun ostin ne aina silloisen kampaajan kautta, niin ei tarvinnut itse perehtyä! Harmi etten oikein osaa auttaa! Pääsetkö käymään tukussa paikan päällä vertaamassa? Esimerkiksi Star Locksiinkaan? Se on siis kuluttajahiusta (ei tosin B*longin vertaista, vaikka muka luvataan), mutta muistaakseni sävyt vastaavat toisiaan! Kannattaa käydä ihan siitä karva-tupsu-vävykartasta vertaamassa! 🙂

  Anonyymi: se on eka vähän joo hankalaa kun se syljeneritys voimistuu, kun tunkee jotain vierasta suuhun, mutta ei sitä siis oo vaarallsita niellä suurina määrinä, mutta kuten taisin tossa videolla sanoa, niin kannattaa aloittaa sillein, että pitää ensin joko vain ylhäällä tai alhaalla, niin ei villiinny se syljenerityskään! 🙂

  Celine: joo lahjoitetaan ilmaiseksi!! 😀 eivaan, juuri noin, ahkeruus palkitaan, vielä kuukausi! 🙂

 12. Missä sä oot töissä?
  Millon alotit tradenomi koulutuksen?
  Millanen pääsykoe oli?
  Millanen sun pohjakoulutus ennen tradenomia on?
  Mikä projekti sulla on käynnissä?
  OOt ihana!!!!! <3 <3 <3
  Tsemiä keväälle 🙂
  Oon ihan koukussa sun blogiin on pakko käydä aamuin illoin kattomassa mitä oot laittanu 🙂

  Voimia miljoona tuhatta kiloa sinne <3

  Aurinkoisia kiireettömiä kevät päiviä! =)

  <3 : TOSI FANI!!

  PS: Tahtoisin olla kuin sinä!
  Sinulla on täydellinen vartalo ,täydellisen kauniit kasvot ,ihana tyyli ,kaunis asunto ,mieletön luonne ,ihana elämä kaikin puolin ja tietysti maailman paras blogi!!

 13. hei ihana! =) mistä toi sun oranssi kello on? se sopii sulle niii hyvin 🙂 voimia kevääseen <3

 14. Vielä ahdistelen sua noista cresteistä!:(

  Pakko kysyä että vihlooko ne sun hampaissa? Mulla aina välillä vihlo YHTÄ hammasta. Se aina välillä iski ja vihlo silleen 15sek ja sit taas loppu.. Sitten kohta taas vihlo sitä yhtä hammasta muutaman sek ja sit loppu:D

  Saatko muuten rahaa crestien mainostamisesta?:) Toivottavasti, koska niin moni on sun kautta ne löytänyt, ja oot niin kivasti meitä pässejä opastanu niiden käytössä:)

 15. käyhän nappaa toinenkin huppari, ne taitaa olla nyt alennetu lisää eli vaan 5e! 😉

 16. Anonyymi: hehe 😀

  Oon Glitterissä töissä, hain amk:iin ylioppilas-tokarilla, aloitin 2009, pääsykoe oli suht helppo, käynnissä on meidän koulutusohjelman pakolliset projektiopinnot. Johan oli kysymyksiä! 🙂

  Kiitokset ja tosi ihanaa kevättä sinullekkin <3

  kaka: kello on triwalta ja sitä samaa <3

  Anonyymi: saan pientä korvausta, kuten esimerkiksi ilmaiset crestit itselleni 🙂 joskus vihloi joo, muttei niin pahasti ettenkö ois pystynyt pitämään. Tosin mulla on yhdestä hampaasta lohjennyt pari kk sitten pieni pala, minkä jälkeen mulla kans on vihlonut nimenomaan sitä yhtä hammasta. Pitää käydä korjauttamassa se ennen seuraavaa crest-kuuria 🙂

  Anonyymi: kävin vielä eilen 2, haha! kiitti vinkistä 😉

 17. Hei!

  Aloin just lukee sun blogia! tosi kiva ja oot kaunis nii jaksaa lukea 🙂
  Mietin tossa, kun jossain uudemmassa postauksessa olit ilmoittanu sun hiusjatkeitten sävyt, niin onko noi sun vanhemmat pidemmät pidennykset samaa sävyä jotka sulla oli aiemmin?
  Oon nimittäin hinkunu tuommosta saman väristä tukkaa ku sulla on tossa yhessä videopostauksessa, ja iteltä löytyyki sitä 101 sävyä 30 senttisenä mut yksistään se on aika tylsä.. Jos muistat mitä värejä sulla oli aiemmin nii kerro! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.