Converse & Breo ♥

Hain mun ihkauudet ja ihanat valkoiset Converse Light Hi:t siis alkuviikosta postista ja eipä tarvinnut pettyä! Toimituksessa meni 4-5päivää (Briteistä, eli ei tulleja) ja postikuluineen kengille tuli yhteensä hintaa siis vajaat 60euroa. Oon oikeasti tosi pihalla, kuinka paljon näistä saa Suomessa maksaa, mutta joku taisi kommata, että ilmeisen halvalla olen sain? 😀 Maksu tapahtui siis PayPalillä, joka oli ehkä maailman yksinkertaisin prosessi.

Kuten täällä kirjoitin, niin otin noista sen koon UK3, jonka kuulin vastaavan sitä EU35 tai EU35,5, mutta jokatapauksessa pienempää kokoa kuin virallinen UK3, eli meidän 36. Menin niin päästäni pyörälle noiden Conversen virallisten sivujen kokolaskureiden, perinteisten kokolaskureiden ja ihan vaan noiden Conversen omien mallien koko-heittelyiden kanssa, että toivoin vaan, että kotiin tupsahtaa just, eikä melkein sopivan kokoiset kengät..

Ja sellasethan sieltä tulikin! Sisäpuolen kokolapussa on merkittu kooksi siis 35,5, minkä totesin vertaamalla mun kaksien Niken tennareiden pohjiin (myös 35,5), vastaavan näköjään täysin ainakin Niken kokoluokitusta.

Kengät löytyvät valkoisena eBaystä siis täältä ja itse myyjä siis täältä. Noita kohteita oli ihan reippaasti, mutta pelkällä ”Converse All Star Light Hi”-haulla löysi tuon yllämainitun ja pari muutakin myyjää, jotka myyvät kenkää aikalailla kaiken värisinä ja kokoisina ilman huutokauppaa, eli ”osta heti”-periaatteella. Mulla oli itseasiassa ton tilauksen jälkeen tullut sähkäriin siltä myyjältä -10%-alekoodi, mutta se oli näköjään vanhentunut 5.4, joten en voinut jakaa sitä teidän iloksi 🙁

Nää on niiiin ihanat! Tosin eivät enää eilisen päivän kurassa kävelyn jälkeen enää yhtä loisteliaassa kunnossa, mutta Ronja muistutti mua eilen, että Viivillä tais joskus olla joku kätevä Conversejen huolto-opas blogissaan, eli Viivi, saa linkkailla sitä! 🙂 Ja käteväähän noissa on se, että ne voi pestä pesukoneessa. Ja pistän ehdottomasti nyt keväällä vielä mustat samanlaiset tilaukseen.

Aiheesta toiseen.. Sain mun isältä viime kesänä Breo-kellon, jonka koneisto kuitenkin oli jo valmiiks rikki, enkä siis saanut säädettyä siihen aikaa. Lähetin Breon maahantuojalle tästä mailia ja lupasivat lähettää uuden koneiston postitse. No, sitä koneistoa ei koskaan tullut ja pari kuukautta myöhemmin lähetin vielä uudelleen sähkäriä, että niin mitenkäs se koneisto, johon vastattiin, että se on lähetetty jo ajat sitten. Tästä ehkä kuukausi eteenpäin sain Itellalta kirjeen, joka sisälsi sen Breon lähettämän pahoittelukirjeen ja sen itse kirjekuoren kahtia revenneenä… Hain Itellalta korvausta, mitä eivät tietenkään myöntäneet, koska ”lähettäjä ei ollut pakannut lähetystä asianmukaisesti”. En jaksanut alkaa enää väittelemään puoleen enkä toiseen parin euron vuoksi ja jätin asian vaan sikseen ja rikkinäisen Breon kaappiin seuraavaksi puoleksi vuodeksi..

Yks päivä mulla oli kuitenkin vähän tylsää ja päätin jälleen kerran lähettää sinne Breolle mailia ja selittää tän Itella-sotkun. Sieltä pyydettiin lähettää vanha, rikkinäinen Breo postitse ja parin päivän päästä postiluukusta tupsahti ihkauusi Breo tilalle ja vielä tollasena neon-versiona sen edellisen roosan tilalle! Oon niin innoissani! 🙂

Näköjään tota koneistoakin oli vähän uusittu, en tainnut olla ihan eka, jolla oli jotain ongelmia. Mutta nyt onneksi asia enemmän, kuin hyvin ja pääsen uuden Breon kanssa rannalle kesällä 😀

15 vastausta artikkeliin “Converse & Breo ♥”

 1. Mäki ajattelin ostaa kevääks mustat tai pinkit converset. Valkoset menis mul heti likaseks. :I

  Body combat on tosi kivaa ja sairaan tehokasta!!:) Onneks kävit koklaa:)

 2. ainiin, ja sanomani piti vielä siitä puhistuksesta, että jos klooraat noita, oo varovainen, kloori muuttaa valkoset konnut jostain kohista saumoja kellertäväks! varmaan liima tai joku reagoi? mut mulla on pysyny ihan hyvänä pesukoneessa omani 🙂

 3. Mulla on itellä musta breo mutta en voi käyttää sitä. Siinä aika edistää koko ajan. Se käy niinkun nopeemmin kun aika tavallaan. On puolen tunnin päästä jo 10 min edellä. :O
  Onko kellään ollu vastaavaa ongelmaa?

 4. Parhaat kengät! Mä tilasin taannoin pinkit vastaavat, 48 euroo ja vieläpä Suomesta, Rokkikaupasta 🙂 olin metsästäny niitä vaikka ja mistä mutta ku ei ollu kokoja (36) jne, sit löyty onneksi täydellinen tarjous.

 5. voi ihanat converset! ite ostin ruskeet täs vas vähä aikaa sit. muute miulle sanottiin että noihin voi suihkuttaa sitä jotain ainetta, mitä siis laitetaan kenkiin että ne pysyy parempana ! ite ainakin tein nii, eikai siitä mitään haittaakaa oo..

 6. Aleksi 13 on kaikki Converset(tai kankaiset) -20 % sillä kortilla, jolla saa vielä pari prossaa ku menee yli 50. ostin tänää just matalat Conssit n. 50 eurolla, normaalisti 64 (: olisin ostanu noikii, mut mustissa ei ollu kokoa:( Mut nehän jää maksaa jtn 60 ku normaalist 80 euroo. eli parin euron ero ei haittaa, ja saisit viel ne samantien! tarjous oli voimassa 17.4 asti (; harkitse ihmees sieltä ostamista!

  t. heini

 7. Moi!
  ¨
  Ite satun olemaan kenkäkaupassa töissä ja converset on aina vähintään 65e, eli et ainakaan ylihintaa noista maksanut! 🙂

 8. Pipari: noikin kyllä meni mulla heti ihan likasiks, kun en malttanut olla laittamatta:D pakko kyllä tilata myös mustat!

  ronja: niin on, maailman parhaat!

  Anonyymi: outoa? kannattaa varmaan tehdä reklamaatio?

  suska: no oho! säpäs sait halvalla ! 🙂

  Minea: niin oN!:)

  Anonyymi: aijaa hmmm.. mitäköhän se semmonen suihke on? pitää ottaa selvää 🙂

  Viivi: kiitos! 🙂

  Sofiina: nää on kyllä aivan ihanat, vaikkei perus-connareista ookkaan kokemusta! 🙂

  AnsQ: NIIN ON! 🙂

  Anonyymi/Heini: joo, mut Suomessa ei kai myydä noista sitä kokoa Uk3/ 35,5. Se Aleksilla myytävä pienin on aivan liian iso, harmi vaan! 🙁

  Anonyymi: hihi, no hyvä! sitten voi hyvällä omallatunnolla pistää vielä toiset tilaukseen 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.