perjantai 8

Harvoin valitan tylsistä luennoista, mutta eilinen oli kieltämättä sellanen.. Meidän noin 30hengen kurssi-kokonpanosta ehkä vajaat 10 olivat vaivautuneet paikalle ja siinä kaiken mm. Portugalin kriisin pohtimisen ynnä muun lomassa olin ihan kamala pahis ja pelasin noin puolet ajasta salaa Angry Birdsiä ja pääsin vihdoin yhen kinkkisen kentänkin läpi, jonka kanssa oon kamppaillut viimeiset 4päivää, ihanaa 😀 Pääsin eilen itseasiassa sen Rion kokonaan läpi ja oon vähän masis, mitä sitä sitten nyt tekis..tai siis toukokuuta odotellen tietty, hahah. Pitää ladata kaikki ne teidät suosittelemat pelit!

Opin kuitenkin eilen, että ehkä maailman paras asia on meidän koulun ”iltapala” klo 14.30-18, nimittäin salaattipöytä, iso fetapatonki ja mehu/maito/vesi 2,50e! Kuten joku ehkä tietää, mauton kouluruoka ei valitettavasti ihan ole mun juttu, vaikka senkin halvalla sais, mutta tää on jotain ihan superia! 🙂

Taas viiveellä asua viime lauantailta..

Toppi, jakku farkut JC, kello Guess, tennarit Nike, toppis D.Brand

Ja kotona odotti savulohi-pinaatti-pastavuoka, joka tosin todettiin vähän mauttomaksi 😀 Seuraavalla kerralla kalaliemikuutio sekaan.

Huokailin ja tuskailin täällä koko eilsaamun sen yhden tuskan etätehtävän kanssa, jonka sain onneks vihdoin ja viimein heitettyä palautuskansioon ja kaiken siihen liittyvän mun aivoista jonnekkin tonne bittiavaruuteen.. Ihanaa! Sen kurssin tiimoilta enää vaan ryhmätentti, jotka on mun mielestä ehkä maailman parhaimpia keksintöjä (paitsi tietty jos on ainut, joka on lukenut tai ylinpäänsä osaa mitään) ja pari muuta pientä palautusta ja presentaatiota ennen toukokuun puoliväliä, joista nyt ei niin kovin tarvii stressailla. Kesän suunnitelmatkin alkaa vihdoin ja viimein olla aika selvillä, eli sais nyt vaan tulla se kevät sieltä.. 🙂

Nyt kyyhötän dataamassa todennäköisesti siihen asti, kunnes tulee iltapäivällä lähtö töihin tekemään yks ylimääräinen vuoro ja siitä salille. Voisin tehdä tänään ison poikkeuksen ja vaikka mennä peiton alle lukemaan pitkästä aikaa lehteä!! (Viime viikon Hesaritkin lojuu tossa koskemattomana pinossa, kun unohdin jatkaa tilaustaukoa..)

Kivaa perjantaita!

9 vastausta artikkeliin “perjantai 8”

 1. Sä oot niiiin upee 🙂 Niin kaunis ja kaikkee. Rakastuin noihin niken tennareihin 😛

 2. heii..asiasta porkkanaan, onko sulla oma hiusväri tumma? onko koskaan ollut tumma? siksi ehkä pohdin näinkin mielenkiintoista asiaa kun itse haaveilen blondista tummaksi värjäystä. Tummakin voisi käydä sinulle kun ihossasi on kuitenkin väriä.

  se vaan kokemuksesta mieli tahtoo muuttua samantien kun saa haluamansa värin päähän 😀

  nättimys <3

 3. Anonyymi: ei valitettavasti!

  Anonyymi: heh, tykkään kans Nikeistä! 🙂

  Anonyymi: itseasiassa ei oo 😀

  Maaria: siis oikeasti semmonen perus maantienharmaa, on joskus ollu tummempikin (melkein musta, joskus 15-vuotiaana), enkä tykänny yhtäään kun näytin varsinkin talvella ihan kauehen kalpeelta 😀

 4. Sä oot oikeesti mun tukkakaksonen! Meillä on aivan samanlaiset hiukset, maantienharmaa, värjätty vaaleeks, tollanen kihara laineikas, samanpituinen ja samanlainen leikkauskin vielä, mulla vaa ei oo pidennyksiä. Pelkän tukan perusteella meitä ei varmaa erottais 😀

 5. Moi!

  Asiasta kolmanteen.. joskus kehuit niitä maui baben aurinkotuotteita. Voisitko kertoa kokemuksesta ja suositella jotain tiettyä siltä merkiltä? 🙂 Ruskettuuko niiden avulla paremmin? Haluaisin tilata ja kokeilla niitä tulevalla matkallani.

  T. Rinde

 6. marvellous <3 mistä se sun oranssi kello on, joka sulla oli mm viime videoski, ihana!

 7. Anonyymi: hahahah ihanaa, tiimi ;D

  Anonyymi/Rinde: ööö ei niillä tietääkseni siis ole, kuin kaksi tuotetta, eli se after sun (valkoinen mömmö) ja sitten se ruskettava (eli ruskea mömmö), molemmat siis ihan hyviä. Sitä valkoista käytin siis ihan kosteusvoiteena, en osaa sanoa tekeekö rusketukselle mitään ja ruskeaa taas rantussa, huomasin kyllä, että aurinko tarttui ehkä aavistuksen paremmin 🙂

  Anonyymi: toivottavasti uudempi postaus selvensi! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.