Triwa minichrono

Moni on taas nyt lähiaikoina kysellyt tosta mun joululahjaksi saamasta Triwan korallinvärisestä Miami Deco-kellosta, joista olin itse himoinnut varmaan joka väriä jo viime huhtikuussa.

Toi korallinvärinen, samoin kuin vaaleansininen ovat siis loppuunmyytyjä Triwalta jo hyvän aikaa sitten, mutta satuin huomaamaan, että Nellyllä on vielä valikoimissa Miami Decosta tota pinkkiä versiota, jota myös harkitsin taannoin 🙂

”Uusi hieno TRIWA kello lisättäväksi kokoelmaan. Hieno deisgn ihanassa kevätvärissä. Kehä: PC muovia. Remmi: PU kumia. Renkaanväri: Kulta. Kellotaulu: Värillinen jossa Swaronski kristalleja. Laitteisto: Seiko VD 54. Koko: 40 mm.” Nellyllä valikoimissa täällä.

Ja..

..lisäksi Nellyltä löytyy tätä vähän uudempaa versiota, Katja Minichronoa violettina, joka ei tosin kuulu tohon Miami Deco-collectioniin, mutta on muuten aikas ihana! Katsoin äsken, että myös tämä on myyty Triwan nettikaupasta loppuun. Löytyy Nellyltä tarkemmin täältä, mikäli kiinnostaa!

Oon itseasiassa harkinnut, että laittasin huutikseen myyntiin mun pinkin Triwan Fuxy Azuran, mutta ilmottelen erikseen, jos tohdin siitä luopua, toi pinkki minichrono nimittäin vähän kiinnostais sen tilalle 😀

Oon ravannut aamusta asti töissä ympäriinsä ja sen jälkeen vielä nopsaa kaupoissa ja tekemässä lauantai-illan ruokaostokset, tänään nimittäin herkutellaan ja ihan olan takaa (eli pekoniperunoita, entrecoteta, sipsejä ja dippiä,mmmm)!! Mun jalat on tällä hetkellä aivan muussina 10h seisomisesta, eli nyt vaan viettämään viikonloppua ja huomista ihanaa vapaapäivää. Palailen sitten levänneenä vähän järkevämpien postausten kanssa, jos näitä nyt voi muutenkaan sellasiks kutsua..

Kivat viikonloput, nyt vaan miettimään illan leffa-valintaa! 😉

11 vastausta artikkeliin “Triwa minichrono”

 1. Tää nyt ei liity mitenkään asiaan, mutta saanko kysyä minkä kokoset sun ray-banit on 55 vai 58mm? 🙂

 2. Oioi pekoniperunat kuulostaapa hyvälle, jos jaksat ni kuvaile lopputulosta ihmeessä! (:

 3. Heiheihei! paljolla mahdollisesti myisit triwan? siis jos tohdit luopua:D

  T:erittäin kiinnostunut ostaja 😉

 4. Sulla on tosi kiva blogi, löysin tän ihan sattumalta muutama päivä sitten mut jään kyl seuraamaan tätä 🙂

 5. löytyykö tää blogilistasta ja minkä nimisenä? kun ei tällä otsikolla ainakaan löytynyt

 6. Minna: korallinen on kyllä ihana, samoin se vaaleansininen oli kyllä aikas 🙂

  Tiia: eikös! 🙂

  Anonyymi: kerkes jo hujahtaa masuun 😀 on mulla joskus täällä tainnut olla kuvia, en vaan muista minkä yhteydessä!

  Anonyymi: ööö 55-60e, sitä on pidetty ihan vaan muutamia kertoja ja myydään edelleen uutena Triwalla hintaan 99e. Kyse on nyt lähinnä vaan siitä, että löydänkö mistään niitä lisäosia siihen remmiin, kun oon pienennyttänyt sitä! 😀

  Anonyymi: hih kiitos, toivottavasti jaksat seurailla jatkossakin 😉

  Anonyymi: en oikein tiiä miksen itsekkään löydä sitä sieltä hakemalla, mutta tossa sivupalkissa on kyllä toi "seuraa blogilistalla"-painike 🙂

 7. Minkä kokoiseen ranteeseen tuo pinkki nyt sitten mahtuu? OSTAN SEN POIS!!!!!!!! :>

 8. Anonyymi: aika pieneen, mutta koitan etsiä ne lisäpalat, kun en tohdi myydä "täyteen hintaan" ilman niitä. Ilmoittelen, mikäli pistän tuon myyntiin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.