shopping, shopping

Mun piti aamulla oikein tupla-tarkastaa kalenteri ihan vaan varmistaakseni, etten varmasti ole buukannut tälle päivälle mitään menoa ja luojan kiitos en.. Aloin silmät ristissä aamulla hiomaan yhtä meidän ryhmä-raporttia, josta ei kahden kahvikupillisenkaan jälkeen tullut niin yhtikäs mitään, että päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja ryhtyä vuosisadan siivousoperaatioon.

Nyt voi siis aloittaa viikon hyvin mielin, kun on kaikki villakoirat (Bixua lukuunottamatta) siivottu nurkista ja sängyssä puhtaat lakanatkin, joihin voi illalla köllähtää. Mietin äsken, miks Bixu on viihtynyt viimeiset pari tuntia niin hyvin eteisessä, kunnes tajusin tuoksun perusteella, että ilmeisesti joku meidän talossa on paistanut äskettäin pekonia. Bixu ei tosin ollut ainut, kelle tuli tästä ehkä vähän nälkä.. Mutta tänäänpä on vuorossa meillä kana-pekoni-cheddar-ruispaloja, nam!

Voisin ottaa viimeistään illalla tavoitteeksi saada luettua loppuun ton ehkä viime viikolla aloitetun Trendin ja paneutua pitkästä aikaa ihan kirjankin pariin..

Lauantain ostoksia..
 Uusi lenkki-/salipanta ja maailman ihanimmat uudet aitohopeiset korvikset!
 ja nahkahansikkaat
 kiva tuubihuivi..
 ..ja vähintään yhtä ihana kukkahuivi. Kaikki ylläolevat siis Glitteristä.

Ja kaks niitä Hennesin ale-huppareita kotikäyttöön, tai no miksei tietty muuallekkin 😀 10euron hintakin oli pudonnut 7euroon, koko-valikoima oli tosin vähän supistunut.

Sain onneksi kuitenkin tälle päivälle asetetut kouluhommatkin vihdoin päätökseen ja mietinkin tässä nyt tylsyyksissäni, että mistä tai mitä te haluaisitte kuulla? Meinasin jo alkaa kuvailemaan videopostausta, kunnes tajusin, ettei tästä päivästä, saati parista edellisestä kamalasti saisi irti, joten säästin teidät siltä. Nyt saa ehdottaa laittaa lisää esimerkiksi niitä video-toiveita, aiemmat toiveet ovat jo työn alla 😉 Alkaa vähän nimittäin vähän tylsistyssää nää ainaiset vapaat maanantait ja tiistait, vaikkei tietty nyt sais valittaa.. Mun nyt vaan on koko ajan pakko olla tekemässä jotain.

Ps. Pommitan taas näillä, mutta Jyväskyläläisten kannattaa taas katsoa tämä! Nora sai mut yllytettyä tilaamaan 😀 Diili voimassa vielä huomisenkin ja lahjakortteja rajoitettu määrä!

15 vastausta artikkeliin “shopping, shopping”

 1. En tiennytkään, että Glitterissä myydään myös huiveja..täytyykin käydä kattomassa sitte kun sinne joskus eksyy. Tollanen tuubihuivi oiskin ihana 🙂

 2. Ihania nuo huivit! ♥ Täytyy varmaan huomenna käydä Glitterissä kurkkimassa josko täälläkin päin noin kivoja olisi. 🙂 Uusi huivi voisi kummasti piristää tätä olotilaa, kolmatta viikkoa jatkuu flunssailu, blaah. 😀

 3. Mä saan meijän sängyn pädystä ihan samanlaisen kuvan! Samat lakanat, sama lehti sängyllä ja samanlainen jokapojan tapetti 😀
  Katsoin ensin, että onko tää muka meiltä?!?! 😀

 4. Mun on jo pitkään pitäny kysyy, et valkaseeks toi halvin whitestrips-paketti hampaat paljonki heikommin ku toi vähän kalliimpi?? Ja kuinka usein valkaset noi sun hampaat niillä… mietin vaan että kestääkö valkasu vuotta, niinku jossain kerrotaan!?

 5. mullaki on alkanu kauheesti himottaan iphonea sun ansiosta 😀 olis se aika muksa. 🙂 kattelin tuolta telefinlandin sivuilta mut aika kalliiks näyttää tulevan.. otiksä sen 4,90 netin siihen? kuin paljon sulle tulee maksettavaks kuussa sitä puhelin+liittymä?

 6. Hei onko Jyväskylässä mitään paikkoja mistä sais halvalla ripsienpidennykset?

 7. iila: niinpä, kannattaa käydä kurkkailemassa 🙂

  AnsQ: hhah eikä! oon pienestä asti miettinytkin miksikä tota "tapettia" sanotaan, kiitti tästä 😀

  Anspa: mä en oo noista uusista versioista ole kokeillut sitä halvinta, mutta muiden kokemuksesta olen kuullut, että pysyvät huonommin hampaissa kun advanced sealit. Tietty tupakointi, kahvinjuonti, punaviini yms vaikuttaa siihen valkaisun pysyvyyteen, itse juon päivittäin kahvia, niin käytän sitä valkaisevaa tahnaa siinä ohella ylläpitämään tulosta ja sillontällöin yhdet-kahdet liuskat 🙂

  milla: mulla on tf:ltä 2,90e netti (erikoistarjois), plus tekstari-paketti ja puhe-paketti, jotka tekee yhteensä kuussa noin 20e. Nyt noi puhelinkulut tekee yhteensä siis vajaat 50e iPhonen kanssa, mutta sain mun 10megan nettimaksun pummittua nyt lähes puoleen hintaan aiemmasta, niin se kompensoi aikalailla mun kuluja, niin on seuraavat 2v aika samanlaiset puhelin-ja nettilaskut laskettuna yhteen 😀

  Tiia: noi on NIIN ihanat! 🙂

  Anonyymi: en valitettavasti osaa sanoa, kun ei ole koskaan sellaisia ollut, enkä hintoja tarkkaillut 🙁

 8. Toiveena tää blogeissa kiertävä juttu jossa joka päivälle on oma aihe "esittele itsesi, paras muisto..jne" = )

 9. ruokapostauksia olis kiva lueskella. Ja paljon glitteris makso noi korvikset ? =)

 10. Siis toi tuubihuivi on aivan ihana!! Pakko mennä heti huomen glitteriin kattomaan, jos sellanen löytyis.. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.