haaste

Sain Heidi K:lta haasteen, joka kuuluu näin:

1. Avaa neljäs kansio, jossa säilytät valokuviasi.
2. Avaa neljäs kuva kansiossa ja julkaise se blogissasi.
3. Selitä kuva.
4. Haasta neljä blogia tekemään sama.

Täytin 18v heinäkuussa 2005 ja kekkeritkin oli sen mukaiset! Oli näköjään päällä uusi hieno Only:n paita (koska ainahan oli saatava uusi paita, mikään vanhoista ei missään tapauksessa kelvannut tämmöisiin ”erikoistilaisuuksiin”) ja Hennesin korvikset, tukassa Tigin Superstar-fööninestettä, joka oli suuri pettymys ja johon olin juuri tuhlannut noin 30euroa, mikä oli lukiolaisen kuukausirahasta iso pala. Tai aikalailla koko se kuukausiraha meilläpäin 😀

Oon universumin huonoin haastamaan, mutta haastan: Ronjan, Merin, Piparin ja Viivin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.