Kynsiä ja jyväskyläläisille neuLashia! :)

Oon pari viimeistä päivää pyörinyt tylsyyksissäni kotona paossa tota katupölyä, lähinnä wordiä hakaten kouluhommien merkeissä, kuinka yllättävää. Luojan kiitos huomenna töihin ja ehkä vähän jotain muutakin ajateltavaa, kun tää koneella istuminen ja koulutöiden kasaaminen. Haluaisin lähteä lenkille, mutta kun en tällä hetkellä saa kunnolla henkeä edes tossa meidän lähitiellä Bixua käyttäessä, en ehkä ota riskiä sen juoksemisen kanssa. Kun kerran muutenkin on näin ankean harmaita päiviä, niin vois mielellään vaikka samalla sitten sataa, niin pääsisi noistakin pölyistä eroon!

Kävin tiistaina jokatapauksessa kynsihuollossa. Minä, joka olin ekojen geelikynsien jälkeen kokonaisen vuoden (!!) vain ja ainoastaan pinkkikynsinen, kunnes Kristakin alkoi pitää mua jo vähintään hulluna ja pakotti kokeilemaan jotain uutta, meinasin taas tyytyä ihan tavalliseen valkoiseen ranskikseen. Musta on tullut ehkä vähän tylsä.. Sain silti onneks repästyä ja tollaset kivat pinkit blingit vapuksi 😉

Kotiin lähti noiden Davinesin rusketuksentehostajien lisäks kasa muuta Davinesia kaupan päälle, koska Krista oli niin innoissaan siitä, että oon saanut senkin kolleegoineen täysin hullaannutettua neuLashiin ja hankkimaan sitä jälleenmyyntiin. Eli kaikille jyväskyläläisille siis tiedoksi, että neuLashia voi tästä lähtien ostaa Kynsi- ja hiusstudio Gristalista (Hotelli Miltonin talo, sisäpiha), niin välttyy tilausrumbalta ja niiltä 9euron postikuluilta. Kannattaa sanoa blogi-terkkuja Iinekseltä, jotta Krista tietää, että mistä ripsijutusta mahtaa olla kyse 😉 Suosittelen käydä hakemassa oman tuubin vielä, kun varastoa riittää!

 Eli, kesäksi varastoon Davinesin aurinkohiusten shampoo ja tehohoito, plus tommonen muotoiluöljy silottamaan latvoja.

 Ja tämä Tan Maximizer, jota käytinkin jo viime kesänä ja totesin aivan loistavaksi tuotteeksi! Harmi vaan tuote myytiin aika nopsaa viime keväänä maahantuojalta loppuun, joten varauduin tällä kertaa ihan kahdella tuubilla. Kokemuksella voin kertoa, että toi toimii mainiosti myös solkussa! 🙂

Ja tiistain herkkuruoka, lohta juurespedillä! Eli toisinsanoen bataatti, pari porkkanaa, valkosipulia ja tavallista sipulia, päälle suolaa, oliiviöljyä ja pippuria, uuniin vajaaksi tunniksi, jonka jälkeen voi iskeä päälle lohet pariksikymmeneksi minuutiksi. Nam!

Lähdetään kohta lompsimaan kauppaan ruokaostoksille ja hakemaan postista mun Dueton paketti, mikä taitaa olla aikalailla mun päivän kohokohta, kuinka jännittävää!

Mua ei vaivaa mikään tällä hetkellä niin paljoa, kun se, että missä veroilmoitukset luuhaa?! En vaan malttais enää odottaa 😀

Ps. Jyväskylän CityDealina tänään 1kk kortti Elixiaan 20euroa, tarjous ja lisätiedot täällä!

14 vastausta artikkeliin “Kynsiä ja jyväskyläläisille neuLashia! :)”

 1. Tiedätkö saako neuLashia ostettua jostakin paikasta Tampereelta? 🙂

 2. mäkin kyselisin että saako tuota mistään tampereelta tai onko mahdollista tilata netistä? mielummin suomesta tietty ettei tulis tulleja..

 3. Teit joku päivä niitä herkkusieni-pekoni-mustapekka juttuja. Ostin nyt ainekset siihen, mutta pystyisitkö kertoa, kuinka kauan niiden pitää olla uunissa ja millä lämmöllä 🙂

 4. EIIIIIIIIIIIII!!!

  Mä luin sun eilisen postauksen ja mietin,et hitto tollast koppisongelmaa.. ja arvaa.. huomasin sitte tänää,et meillä on niitä v*tun pilkkuturkiskuoriaisia :O voi fak.

  v*tuttaa niiiin paljon kaikki tollaset pirun mönkijäiset perkeles!! 😀

  toivottavasti teiän probleema ratkee :))

 5. Chloe: kiitos 🙂

  Anonyymi: ei valitettavasti mitään tietoa 🙁

  Sofia: saahan sitä Ruotsista sieltä neulashin omilta sivuilta neulash.se ja Eu:n sisältähän ei tule tulleja, tosin noi 9e postikulut tuolta 🙂

  Anonyymi: pieni tuubi 89e, iso 158euroa.

  Anonyymi: mä en itseasiassa tehnyt niitä, mutta googlettamalla löytyi ohje, esim: http://www.pirkka.fi/ruoka/reseptihaku/resepti/?id=3668&rname=sinihomejuusto-pekoniherkkusienet 🙂 nami!

  Anonyymi: voiei, miten ne siis huomasit? reikiä vaatteissa vai ihan itse niitä ötököitä? :S

 6. NOH, löysin koppiksen..ja toisen..ja kolmannen. Mä olin jopa niin järkyttyny mun löydöksestä,et heräsin 4 aikaan yöllä analysoimaan googlen avulla,et mikä otus on kyseessä.

  Tänään sit valosalla huomasin,et mun koppiksissa on sellaset pilkut. Tosi perseestä kyllä. Mut lohduttaudun sillä,et nää "mun" örkit on vissiin vähä parempi homma ku ne toiset turkiskuoriaiset.. ..

 7. Anonyymi: joo, mä en oo onneks nähnyt niitä itse kuoriaisia kun ihan muutamia, toukkia en yhtään, mutta niitä reikiä sitäkin enemmän.. Toivottavasti pääset örkeistä eroon! 🙂

 8. Miten tuo Davinesin tan maximizer toimii? Pakko saada käsiin jos se on sellanen rusketuksen lisääjä/vahvistaja.. voikohan sitä tilata netistä jostain?

 9. Kiitos neulash-vinkistä 🙂

  Gristalista puheenollen, suosittelen käymään joskus vaikka mielenkiinnon vuoksi jossain muuallakin kynsihuollossa. Itse olen testanut aika monta paikkaa JKLssä, kahdesti käynyt myös Kristalla ja hänellä on kyllä mielestäni ollut kaikkein huonoin työnjälki. Toisissa paikoissa ovat jopa kauhistelleet hänen laittamiaan kynsiä… Noissa sun kynsikuvissakin (katselin myös vanhempia) näkyy epätasaisuuksia ja jotkut kynnet on vähän hassun muotoisia. Ja lisäksi Kristan laittamat kynnet oli tosi paljon paksummat kuin muitten ja keskenään ihan eri paksuisia, mun silmään kokonaisuus oli molemmilla kerroilla jotenkin epäsiisti…

  L-salonki on mun suosikki – tosin myös kalleimmasta päästä. Ja koristelut Krista tekee kyllä ihan kivasti, siinä ei mitään.

  T. Toinen kynsiaddikti 🙂

 10. hei, olisin myös kiinnostunut mistä tuota tan mazimeria saa ja mihin hintaan, itsekin kun jklstä olen 🙂

 11. Anonyymi: Jyväskylästä tuolta Gristalista (linkki postauksessa), muita paikkoja en tiedä 🙂

  EMUaddikti: siis en tarkalleen tiedä miten toimii, mutta jotenkin aktivoi sitä melaniinin tuotantoa kai 😀 en oo viimeisen vuoden aikana onnistunut löytämään vielä yhtään nettikauppaa, joka myis Davinesia, harmi kyllä!

  Anonyymi: neukkari on parasta! 🙂 Mä oon niin Kristan vakkari, etten varmaan vois käydä koskaan missään muualla. Oon itse aina kyllä ollut tyytyväinen hinta-laatusuhteeseen (huoltoväli 5viikkoa, eikä kertaakaan irronnut tms), vaikka tykittäähän se Krista kyllä välilä melko monet kynnet peräkkäin päivässä! 🙂

  Anonyymi: postauksesta löytyy linkki Gristaliin, muita paikkoja en tiedä myyvän 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.