Converset..taas!

Huomenta ja aurinkoista perjantaita ainakin Jyväskylään, kerrankin! Eräs taitaa siirtyä kohta istumaan epätoivosesti parvekkeelle sen Davinesin Tan Maximizerin voimin ja koittaa kerätä voimia (ja ehkä myös pari pisamaa) iltavuoroon..

Joku ihana lukija linkkasi mulle eilen tän nettikaupan, josta päätin ens viikon palkkapäivän kunniaksi tilata ennakkoon Conversen All Star Light Hi:t mustana, joista oli vielä sopivasti kokoa UK3:akin jäljellä.

Postareineen kengät tekivät £31 eli valuuttalaskimella laskettuna tänhetkisellä kurssilla vaivaiset 35euroa !!

Oon nyt niin pimahtanut näihin ja pitää ilmeisesti pitäytyä tennareissa siihen asti, kun saan bongailtua jostain kesäksi niitä uusia, tarpeeksi pieniä 35-koon baltsuja noiden vanhojen nuhjujen tilalle 😀 Meneehän se siis näinkin, varsinkin noilla hinnoilla. Maksun hoidin PayPalilla taas, etten joutuis edes vaivautumaan eteiseen sen luottokortin hakemiseksi, mutta maksuvaihtoehtoina kävivät ainakin kaikki yleisimmät luottokortit.

Ainiin ja niitä Viivin niksejä Conversejen kevätpuhdistukseen löytyy siis täältä.

Ja toi oikean sivupalkin Crest-whitestrips alekoodi tänään voimassa viimeistä päivää, eli jos vielä haluaa valkaisuliuskat -15% alennuksella IsoSmilestä, kannattaa tilata tän päivän aikana ja käyttää koodia SA515556 alennuksen aktivoimiseksi! Ja edelleen suosittelen niitä normaalihintaisena 43e maksavia Advanced Sealeja (kaikkein eniten suosittelisin niitä Professional Effectejä, jossei niistä tulisi niitä tulleja!), jotka pysyvät siis halvimpia liuskoja paremmin hampaissa 🙂

14 vastausta artikkeliin “Converset..taas!”

 1. eikä tilasitko toisetkin!!! arvaa rupesko himottaan!!!!!!!! sanoin just äskön östalle et varautuu hakemaan mun ctrl pakettia postista, niin eikai sitä haittais hakee samalla kenkiäkin… =: ) ootko saanu pidettyy valkoset puhtaana?

 2. Voi hitsit, kun ei ollut mun kokoja jäljellä :S kovasti tahtosin tollaset mustat lightit 🙂

 3. noi valkeet ois vaa 15 puntaa tuolla ku noissa on nyt joku lisä ale !!!! ääää oliko pakko tuoda esille toi linkki ku nyt joudun vararikkoo ku haluan kaikki 😀

 4. Noi on kyl jo oikeesti sikamaisen halvat, eiks tuo malli oo jotain 80€:a normaalisti suomessa?! 😀 Kannatti siis! ;D

 5. Tämä neiti osti vasta eilen ensimmäiset Conversensa! Ehkä se on menoa nyt! 😉 Tosin kaikki räikeät värit oudoksuttaa vielä, joten kokomustista oli hyvä lähteä liikkeelle! On noilla kyllä niin mukavaa tepastella! 🙂

 6. Ollos hyvä vain linkistä. 🙂 Oon itekin tilannut tosiaan tuolta, ois vaan lisää kokoja noista consseista..

 7. heippa miten toi PayPal toimii? miten pitää rekisteröityä yms? voisitko tehdä joskus juttua? 🙂

  T: tietämätön

 8. Kiitti niin paljon linkkivinkistä!! Itsehän tilasin noi samat valkoset, siellä oli ainoona just tota mun kokoa 3. Oli kyllä niin älyttömän halvat, ettei voinu jättää tilaamatta! Noi valkoset oli 15 puntaa:) Nyt vaan oottelen malttamattomana pakettia!

 9. Haha, munkin oli nyt sit pakko tilata ne valkoset nahkaset 😀 Enpä oo tosta mainitsemastasi paikasta aiemmin kuullukkaan, täytyy jäädä tarkkailemaan 🙂

 10. ronja: no ei ne oikein enää kyllä valkoset oo 😀

  Suvi: nii, mulle kävi kerrankin tuuri! 😀

  mariiy: nojoo, ois melkein tehnyt mieli tilata toiset sellaset valkoset 😀

  Viivi: siis ku ei mulla ole mitään hajua paljon noi maksaa, mutta onpa ainakin rutkasti halvemmat kun ne mun aiemmat ebayn! 😀

  Tiramisuheidi: ohhoh! 🙂 onnea uudelle conversejen omistajalle!

  Marjaana: Kiitokset vielä itsellesi! 🙂

  Anonyymi: menet sinne sivulle, kirjaudut ja täytät tietoja, eikai se sen vaikeampaa ole, kun muuallekkaan rekisteröityminen? 🙂 Varmasti löytyy ohjeita sivuilta, jos tulee epäselvyyksiä! 🙂

  Anonyymi: ainakin pari vuotta sitten vagabondin 35 vastasi normaalia 36, ainakin mun jalan mukaan. nyt se on varmaan vielä isompi, kun koot vaan suurenee. Tosi harmillista 🙁

  Hennu: Nii, noilla hinnoilla nyt kannattikin tilata ! 🙂

  Venla: hahaha! ai oliks tuolla niitä nahkasiakin? en huomannu! 🙂

 11. Pakko kysyä tällänen tyhmä kysymys, kun mä en oo koskaan tilannu mistään ulkomailta. Tuleeko ne tuotteet ihan normaalisti postiin vai mikä se juttu on, et ne menee jonnekin tulliin? Sä taisit joskus kertoo niistä sun Emuista ja tullista.

  Oon aina vihannu converseja, siis tähän kevääseen asti. Nyt nään niitä jokapuolella ja ne näyttää niin kivoilta, varsinkin noi light versiot. Suunnittelen tilaamista tuolta sun antaman vinkin kautta. Vähän noi nettikaupat saa varmasti uusia asiakkaita, kun sä täällä niistä mainitset 🙂

 12. Venla: aijaa, kiva että löysit 😉

  Jenna: Joo siis Eu:n ulkopuolelta tehdyt tilaukset menee tulliin, Briteistä, Ruotsista yms voi tilailla ihan huoletta siis 🙂 Noi lightit on kyllä niiiiin kivat, suosittelen lämpimästi, jos oot tennareita vailla 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.