Tein sen!

Oon tällä hetkellä erittäin ylpeä itsestäni! Sain nimittäin rohkaistua tänään itseni elämäni tokalle Body Combat-tunnille, joka ei ollut laisinkaan niin paha, kun oisin vielä toiselta tunnilta voinut odottaa sen perässäpysymisen suhteen. Ehkä se tosiaan tästä sen kolmannen kerran jälkeen alkaa jo sujua, noi teidän tsempit tossa aiemmassa Body Combat-postauksessa oli tosi ihania ja tajusin, etten ehkä ookkaan maailman ainut ihminen, joka oikeesti tunsi itsensä niiiiiin huonoksi siellä ekalla kerralla.  Vaikken nyt tietty mikään pro vielä tän toisenkaan tunnin jälkeen ollut, mutta tällä kertaa ei tullut edes yhtään sellasta ”voi luoja, haluan pois täältä nyt, heti, tällä sekunnilla!!”-ajatusta, kuten viimeksi ehkä jokatoinen minuutti. Nyt voin siis päättää ainakin tämän vapaan lauantain hyvin mielin.. 🙂

Eilen oli päällä mm. uusi Dueton By Malene Birgerin löysä Unicef forever-toppi, jonka tuotot lahjoitetaan kokonaisuudessaan Unicefille. Tosi kiva, vaikka toi koko S onkin aikas reilu, meneekin melkein mekkona. En oo vielä uskaltanut laittaa tota mun vaatekaappiin, kun pelkään että se on viimeistään ens viikolla varustettu ainakin yhdellä ötökän syömällä reiällä. Pitää varmaan luovuttaa hoitoon jonkun muun vaatekaappiin, tai säilyttää jossain pussissa.

Toppi BMB/Duetto, huivi, nahkahansikkaat+korvikset Glitter, tennarit Converse, laukku Bianco ja trenssi 5v vanha Vilan, jonka löysin sattumalta yks päivä vintistä ja nappasin mukaan. Kävin eilen töiden jälkeen istumassa yhden mun kaverin kanssa Coffee Housessa ja se huomas, että näköjään yks nappikin puuttuu hihasta, mutta ei kai ole niin justiinsa, kun en ollut itse edes moista huomannut 😀

Varattiin just Noran kanssa keskiviikolle pitkästä aikaa sulkapallo-vuoro (Nora on niin kova vastus, että oon aina sulistuntien jälkeen niiiin puolikuollut) ja huomenna koitan patistaa itseni salille, mikä on taas kiireiden ja muun keskellä jäänyt tällä viikolla väliin. Ehkä taas pikkuhiljaa saan tän liikuntarutiinin pyörimään, viimeistään kun noi loputkin katupölyt on huuhdottu kankkulan kaivoon ja pääsee vihdoin juoksemaan. Heräsin nimittäin viime yönä taas vaihteeksi siihen, etten saa kunnolla henkeä ja henkitorvi on täynnä limaa, ei kamalan kivaa, varsinkaan kun edes kovimman luokan astmapiippu ei tähän oikein tepsinyt.. Puhumattakaan noista kivoista pölypilvistä, mitä saa kadulla naamalle joka kerta, kun joku bussi tai auto ajaa ohi.. Kerrankin toivoisin niitä kunnon sateita, mielellään kuitenkin vaikka vaan pariks päiväks ja nekin sellasiksi, jolloin oisin esimerkiksi vaikka töissä.

Istuin tänään aamulla parvekkeella ja sain topin olkaimista rajat! Muuten ihan kiva, mutta vihaan rusketusrajoja, pitää muistaa laittaa seuraavan kerran olkaimeton päälle 😀

Nyt Bixun kassa kävelylle siksi aikaa, että kana ehtii marinoitua vielä tunnin ja pääsee kokkailemaan chilikanaa!

8 vastausta artikkeliin “Tein sen!”

 1. alotin ite combatin kuukausi sitten, nyt olen laajentanu pumppiin ja tarkotus olis vielä tehdä valtaus punttiksen puolelle. : ) combat on kyllä mukavaa, kun siihen pääsee mukaan. olin ensimmäisen tunnin ihan hukassa, vähän onneksi autto tuo taekwondohistoria. tsemppiä jatkoon! : )

 2. Moikka! 🙂

  tää on nyt aika randomia, kun/ja tulee vielä ihan aiheeseenkuulumattomaan postaukseen, mutta;
  niin nythän sulla onkin iphone, mutta mitä mieltä sä olit nokian C3:sta? 🙂 sulla kun taisi muistaakseni olla aikaisemmin se puhelimena. itse oon tässä pähkäillyt puhelimen vaihtoa, ja ajattelin vain kysäistä, että oliskohan kyseinen puhelin kannattava ostos? mulla kun ei oo kauheemmin varaa mihinkään kovin kalliisiin luureihin…! 😀 kiva jos ehdit vastata!

 3. heii :)! voitko tehä sun hiustuotteista videoo eli siis mitä omistat ja mitä ne tekee et kerrot sun hiustuotteet ja ennenkaikkea VIDEOLLA!

 4. Mäkin haluan rusketusraitoja?)) Mistä olet ostanut tuota Davinesia Tan Maximazeria? Saako netistä?

 5. Heta: tein ennen kotona pumppia ja se oli jotain niin tuskaa, tai no ekat kerrat.. en vuoden tauon jälkeen uskaltais edes enää koittaa 😀 ja combat on kyllä kivaa!

  Anonyymi: kiitos 🙂

  Anonyymi: Tosi monet ovat kysyneet mielipidettä C3:sta ja tosi hyvä puhelin oli! Hyvä "perusnettailuun", mutta kamera melko huono ja pidemmän päälle mulla alko ola rasittavaa näppäillä niitä näppäimiä rakennekynsillä, mutta aivan loistava peruspuhelin, suosittelen 🙂

  Anonyymi: mä oon tehnyt semmosen missä näytän vakkari-hiustuotteet ja miten laitan niitä tukkaan, löuyy tääältä: http://it-aint-hard-to-tell.blogspot.com/2011/02/hiusten-laittoa-videolla.html

  Anonyymi: ostin sitä mun kynsiteknikolta (jkl), ei kai myydä missään netissa Davinesia :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.