BeautyBay -15%

Jos jollakulla on mielessä tilailla hiustuotteita, meikkejä tai muuta kosmetiikkaa, niin kannattaa vielä tänään selailla BeautyBaytä, joka tarjoaa kaikista tilausten loppusummista -15% koodilla ”sunsout”, sunnuntai-iltaan asti!

Mitä itse olen tehnyt aina tilaillessa vertailua, niin BB on useiden tuotteiden kohdalla huomattavasti mm. FeelUniqueta edullisempi, postikuluista huolimatta. Suosittelen! 🙂

16 vastausta artikkeliin “BeautyBay -15%”

  1. oooiii voisin tilata vaikka kaikki meikit, ihonhoito ja hiustuotteet tuolt!<3 tiiätkö muuten mikä on suomen lähin maa missä myydään cover girlii?(: ja voisitko tehä matkapostauksen?! Joko video tai ihan normaalin!(: oon kovasti kiinnotunu eri maista yms. niin ois todella kiva jos voisit toteuttaa sellasen!(:

  2. käytkö solariumissa vai pelkkää itseruskettavaa vai mitä vedät naamaasi?

  3. Minna: kannattaa! 🙂

    Tiia: joo 🙂

    tinjj: en tiedä yhtään kauppaa valitettavasti missä myytäisiin cover girliä, kun en kyseistä merkkiä ole koskaan käyttänyt 🙂 oon tehnyt matkapostauksia aina matkojen jälkeen! tuolta tunnisteista löytyypi.

    Anonyymi: en kumpaakaan? itseruskettaviin en oo koskenut moneen vuoteen, en käytä enää edes aurinkopuuteria? :))

  4. no miten sitten oot noin ruskettunut?

    ei siis millään pahalla, itsekin omistaisin mielelläni samanlaisen ihon kuin sinulla 🙂

    Olen harkinnut että alkaisin käyttämään betakaroteeneja, mut voiko niittä käyttää iahn daily basis?

  5. Anonyymi: tulin siis kuukausi sitten Australiasta vajaan kuukauden lomalta 🙂 käytän joo betakaroteenia, bio pharman ja beta granatia vaihdellen, voi käyttää ihan kesät talvet huoletta!

  6. iiik, ekan kerran uskaltauduin eilen tilaamaan pari tigin tuotetta tuollaisesta nettipuljusta! Harmi vaan ettei todennäköisesti ehdi paketti saapua ennen torstaita, jolloin noita hiusmömmöjä jo tarvitsisi.

  7. Haittaakohan jos syö priorinia ja sitten alkaa vielä syödä pharman biokaroten+e kapseleita? Mietin vaan räjähtääköhän mulla maksa..

    Niin joo, ja aika ällö se vaniliinimaku noissa priorineissa. Vaikka eihän se ku nielastaan kokonaisena (miksi siis pitää olla makuaine:o) niin silti tulee suuhun sellanen ällö makea maku!

  8. hei oon pari vk päästä tulossa käymään jyväskylässä ja yövyn todennäköisesti omppuhotellissa, joka sijaitsee yrjönkatu 30. onko se lähellä/kävelymatkan päässä keskustasta? katsoin kyllä kartasta että missä se on mutta kun en oo koskaan jyväskylässä ollut niin empä osaa oikeen hahmottaa 🙂

  9. hups sori, eli vapaudenkadullahan se sijaitseekin ja se taitaa olla ihan keskustassa 🙂
    menen muuten ostamaan tota kehumaasi tan maximizeria samalla kun sinne suunnalle satun 🙂 täältä turusta päin sitä ei taida mistään löytyä..

  10. saisko uuen postauksen! en jaksa oottaa! tykkään niin paljo lukee näit sun! 🙂

  11. Viitaten aikaisempaan postaukseen, missä maininta branch.co.uk-verkkokaupasta, kysyisin, että mistä tietää, että tuo kauppa myy aitoja converseja?

    Mietin vain, että hinnat ovat kovin alhaiset, siis voiko kauppaan luottaa?

    Valaisetko tai valaisetteko tietämätöntä 🙂

  12. aums: höh! 🙁

    Anonyymi: kiitos avusta, oli toivottavasti kysyjälle apua 🙂

    Anonyymi: haha, no eikai nyt sentään! Näkisit mitä määriä muut ihmiset syö lisäravinteita 😀 musta se vaniljan maku on ihan kiva!

    Anonyymi: joo se on siinä ihan keskustassa! 🙂 kannattaa varulta soittaa Gristaliin, että onko niitä Davineseja vielä jäljellä, viime vuonna ne meni tosi nopsaa!

    tinjj: heh 😀

    Anonyymi: juu, ollut vähän muuta tekemistä 🙂 elossa ollaan!

    Anonyymi: Lukija oli siis aiemmin tilannut ja kehui kauppaa, kauppa myy kuulemma myös eBayn kautta, monethan tuo converseja jenkeistä tai aasiasta, jolloin hinnat on jo valmiiks tosi alhaiset, joten veikkaan, että ihan aitoja ovat. Sivutkaan eivät olleet mitkään ihan epämääräisimmät mahdolliset. Omiani en vielä tosin ole saanut, kerron tarkemmin sitten 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.