Nelly Springtime Fashionweek -30%!

Pienenä infona vielä, että Nellyssä on meneillään ”Springtime Fashionweek” ja valikoituja tuotteita -30% ensi viikon alkuun asti! Kannattaa noukkia parhaimmat päältä 🙂

Nellyyn pääset kuvaa klikkaamalla!

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18048674)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

10 vastausta artikkeliin “Nelly Springtime Fashionweek -30%!”

 1. Mulla on tosi samantapainen tukka kuin sulla ja haluisin kysyä, että mitkä on sun lemppari shampoo ja hoitoaine? 🙂 Ootko ollu tyytyväinen niihin Tigin Urban Antidoteseihin? Kiitos paljon, jos viitsit auttaa tätä blondattua käkkäräpäätä! 😀

 2. ANonyymi: käytän tällä hetkellä vähän millon mitäkin shampoota+hoitista. Ne Tigin punaset on ihan OK, mitään kovin ihmeellistä en oo huomannut, lähiaikoina oon käyttäny aurinkohiusten tehohoitoa hoitiksena, kun se on aika kosteuttava 🙂

 3. Moikka Iines!
  Ajattelin vinkata Lumenen uusista ihon heleyttäjistä, mikäli et ole niihin vielä törmännyt! Muistelin, että tykkäsit niistä aikaisemmista versioista, niin nyt on tullut uusia sävyjä; vaalea ja kimalteleva honey glow ja tummempi matta sunny fresh. Kokeilitko sitä Inglotin face blush -tuotetta, josta kerroit aiemmin täällä blogissa?

  Kivaa pääsiäistä!

  T. nimim. Väriä naamaan ;D

 4. Heippa! Sellaista ajattelin kysyä, kun katsoin että sulla on tuolla huutiksessa kans tuotteita myynnissä, että onko sulle ilmestynyt kysymysbokseihin mitään outoja "tinkausyrityksiä"? 😀 Mulle tulee jo toista kertaa kun huuto.netissä myyn vaatteita yms, jotain ihme tinkausyrityksiä ihan merkkituotteista, varsinkin postikuluista vaikka yritän sanoa että ylijäävät rahat postikuluista voin maksaa takaisin. Ihme touhua! Menee kohta ihan maku kun hyvistä merkkituotteista tulee ihme penninvenyttäjiä tinkimään 😀 Ei ehkä ihan huutokaupan idea. Ps. sullakin ihania juttuja myynnissä!

 5. Hei sulla kun on noissa viimevuoden kesäisissä kuvissa usein olkaimettomia toppeja ja hameita, niin saano kysyä että millset rintsikat sulla on alla yleensä silloin?:)Ittellä aina ogelma. Ja monissa kuvissa missä sulla oli toppi sen ohuilla olkaimilla niin ei sulla sillonkaan ollut olkaimellisia rintsikoita, niin pitääkö sun rintsikat ylhäällä ilman olkaimia? heh, aika utelu:)

 6. Anna: hei jess, pitää käydä ostamassa! 🙂 en kokeillut sitä Inglotia, kun en päässyt käymään merkin liikkeessä vielä! KIvaa pääsiäistä sinnekkin.

  Anonyymi: ei oo koskaan tullut mitään tommosta ja 5v oon myynyt huutiksessa 🙂

  Anonyymi: käytän yleensä olkaimettomia, itse tykkään Calvin Kleinin 🙂

 7. ´Sulla on ihana blogi. KIva kun teit sen korujen hoitopostauksen kun en oo ennen nähnyt kellään sellaista. Kun oot käynyt paljon matkoilla niin olis kiva kuulla postaus noista huippupaikoista. Ja kun oot matkustellut paljon niin myös neuvoja kuinka pakata matkalaukku ja mitä kannattaa ottaa lomalle mukaan sun mielestä. Nythän on loma-ajat tulossa. Tai mitkä olis niitä paikkoja jonne vielä aiot ja haluut mennä… Ei oo pakko vastata tai tehä tollasta postausta mut sitte kun ehit…

 8. APUA! Missä taas oikee oot? O: Eikai oo sattun mitää, kun et oo postan piitkää aikaa? Innolla ootan uutta postausta!(:

 9. voi elämä, ihmisellä voi olla muutakin elämää tietokoneen ja blogin lisäksi ?

 10. Anonyymi: moi! matkapostaukset löytyvät oikean sivupalkin matka-tunnisteista, siellä on mm. juurikin tuollainen "huippupaikat"-postaus 🙂 voin tehdä pakkailu-postausta vaikka seuraavan kerran kun lähden reissuun ja kiitokseni, ihanaa kevättä!

  tii: juu oli muuta tekemistä vapaapäivät 🙂

  Anonyymi: heh, niin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.