ihkaeka teippipidennys! :)

Hello! Elossa ollaan edelleen, vaikka tää arkeen paluu onkin näköjään melko hidasta hommaa tämmösen hurjan vapaa-putken jälkeen. Lauantai meni töissä, yhtä aivot jumissa kun tääkin päivä, ilmeisesti ton kaiken nukkumisen jäljiltä..

Eilinen meni aikalailla partsilla istuessa Monoi-öljyn seurassa 🙂

Mutta, tulin just kampaajalta ja nyt kelpaa ainakin aloittaa uus viikko uudella ihanalla tukalla! Mulle laitettiin tänään elämäni eka teippipidennys ja oon niiiiiin innoissani. Lisäks napsittiin Kirsin kanssa kaikki huonot latvat veks ja laitettiin uutta raitaa tyveen.

Uus hius on siis Simply Naturalin laineikasta 30cm mittaista hiusta. En ymmärrä miksei laineikasta teippihiusta löydy 45cm mittasena, mutta toisaalta oon tällä erää ehkä jopa tyytyväisempi tähän lyhyeen, koska tää nyt vaan on niin luonnollinen. Ja laineikas siis siksi, että mun oma hius on lievästi luonnonkihara, niin ei tarvii tällä kertaa tapella niiden piikkisuorien hiusten kanssa 🙂 Sävyt on muistaakseni 8.22/9 ja 101, kaikenkaikkiaan päähän meni siis puolitoista pakettia tukkaa.

Jeee! Meen taas pällistelemään näitä peilin eteen ja koitan kohta saada siirrettyä mun huomion uudesta tukasta vielä yhteen kouluhommaan ja kokkailuun, blaah!

14 vastausta artikkeliin “ihkaeka teippipidennys! :)”

 1. Oi! Ihan tosi hyvät, todella luonnolliset! Ei huomaa mistään et ois pidennykset! 🙂 Alkaa tehdä itekin mieli. 😀

 2. Viivi: sun täytyy hommaa kans! surku vaan, että joudun pitämään Viivin Salongista vähän taukoa, jos tykästyn näihin enää yhtään enemmän 😀

 3. Mihin tuota monoi-öljyä käytetään?? Yritin googletella,mutta ei ihan selvinny :)?
  Laura

 4. Paljon parempi tuo lyhyempi! 🙂 Ite tykkään kans teipeistä enemmän, vaikka pidemmyksiä en omistakkaan haha, mutta laittanut olen. Ootko kokeillu ompelu/lettipidennystä? Se on kans hyvä. En tajua, miten kukaan tykkää sineteistä 😀 Teipit ja ompelut on vaan niiiiiin paljo parempia, niin laiton ku hoidonki kannalta.

  Mutta joo, hyvältä siis näyttää. Ja tykkään ku on just tuo laine, suora on jotenki liian suora 😀
  Kivaa kesän(voihan sanoa jo kesä? :D) jatkoa sulle ja kiitti kivasta blogista 🙂

  ai nii ps, ootko tehny koskaan englanninkielistä videota? Jos joskus taas innostut videoista, ois kiva kuulla miten sulla sujuu enkku 🙂 (hyvin tietysti, mutta siis aksentti…)

 5. Tiia: tykkään kans! 🙂

  Tiramisuheidi: näinpä! 🙂

  Anonyymi/Laura: iholle ja hiuksiin, jos tykkää 🙂

  abbie: nää on kyllä ihan huiput! mulla oli siis lettipidennykset lähes 4vuotta, nyt vasta raaskin kokeilla ekan kerran teippejä ja taidan jo olla koukussa 😀 Tosin ei leteissäkään mitään vikaa ole, eikä tarvii stressata ettei teipit kastu tms. En ole vielä tehnyt enkunkielistä videota, mutta sellainen varmaan tulossa jossain välissä, kun paljon pyydetty! Kivaa kevättä ja kesää sinullekkin! 🙂

 6. hei, paljonkos tollaset maksaa?:) mulla on nyt jo melko pitkät (oisko 60cm?) hiukset,mutta haluisin tuuheutta lisää, niin osaatko sanoo, paljonko se tulis maksamaan?:)kitooos

 7. Anonyymi: kannattaa kysyä omalta kampaajalta, en valitettavasti osaa sanoa, kun kokonaiskustannukset riippuu siitä miten omaa hiusta värjätään/leikataan vai värjätäänkö ja kuinka paljon ja millasta hiusta laitetaan 🙂

 8. siis aivan U-P-E-AT HIUKSET!!!!! ällistyin ihan kun näin kuvat 😀 ihan mielettömän luonnolliset, terveen ja kauniin näköset!!! näytät 100 kertaa kauniimmalta, toki oot täydellisen kaunis jo ennestäänki ollut, ei sillä 😀 kumma miten hiukset voivat muuttaa koko olemusta 🙂 tykkään ja superpaljon !!

 9. Onpas luonnolliset ja en tosiaan edes tienny, että on tollasia kiharia pidennyksiä. 😀 Sopii sulle tosi hyvin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.