keskiviikko

Koitan taas päästä takasin tähän bloggaus-rytmiin pienen loman jälkeen, mikä on aina yhtä hankalaa. Kestää varmaan tunnin saada edes yksi ainut järkevä lause aikaseksi.. Luin äsken lähdetietoa mun yhteen raporttiin ja tajusin noin 10min ”lukemisen” jälkeen, etten ollut tajunnut sanaakaan. Ai mitenniin käyn hitaalla?! 😀

Sain viime viikolla ihan kotiovelle kannettuna noi mun uudet Converset. Ne valkoset alkaa olla jo tän muutaman viikon käytön jälkeen sellaset, että pesukone kutsuu kohta, mutta onneks nää uudet mustat on ehkä vähän helpompi pitää puhtaana.

Eli nyt voin myös ihan oman kokemuksen kautta suositella tilausta Branch309:stä! Toimituksessa meni (Briteistä) vajaa viikko ja kengille jäi hintaa se vaivaiset 35euroa.

Sain joku aika sitten Postilta mailia, että saan kokeilla uutta Oma kuva-palvelua, jossa saa teetettyä postimerkkejä omista kuvista. Eihän näitä nyt raaski käyttää mihinkään, aivan ihania! Pitää varmaan alkaa kirjottamaan taas ekaa kertaa kymmeneen vuoteen ”oikeita kirjeitä”, jotka saa laittaa laatikkoon hienolla Bixu-merkillä 😉

Nyt partsille ja valmistautumaan henkisesti koululle raahautumiseen..

10 vastausta artikkeliin “keskiviikko”

  1. Kannattaa suihkautella arkoihin kenkiin muutama kerros suojasuihketta, nii ei lika tartu ihan yhtä herkkään 🙂

  2. vinkkinä sulle, että nellyn alessa, johon pääsee mungolife-blogista, on puoleenhintaan alessa se sun haluamas triwan minichrono watch pinkkinä 🙂

  3. Mä laitoin kans sun suosituksesta tilauksen menemään tuonne Branch309:iin. Tulossa on nahkaiset mustat conssit. 🙂 Kiitos vinkistä tuhannesti, viimeinki sain aikaseksi ostettua kauan haaveilemani "oikeat" tennarit. :>

  4. ihania, on kiva lueskella sun juttuja… mutta voitko tehdä tonne youtubeen jotain uusia videoita, vaikka jotain jossa esittelet sun rakenne kynsii taijotan kun oon jääny ihan koukkuun kättoo niit – fanisi

  5. Oioioi, tahtoisin kanssa nuo converset…eipä kyllä ollu kalliit!

    Hei näinkö sut taas tänään rajiksella pihalla?? 😀 oon niin sokea ilman laseja! :')

  6. Ihanat hiukset!! Muodikkaat ja raikkaat ja luonnolliset. Mistähän noita kivoja postimerkkejä saisi, ymmärrän kyllä ettet raaski niitä käyttää. Tsemppiä opintojen loppurutistuksiin! Kiitos mielenkiintoisesta huippublogista!

  7. miten tuolta paikasta tuo tilaaminen käytännössä tapahtuu? 🙂 olen niin surkea englannissa :/ ja paljonko on postikulut?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.