en keksi

Jännä kuinka tää bloggauskin alkaa aina kiinnostaa, kun muina vaihtoehtoina on esimerkiksi tenttiinluku, raportin kirjoittaminen ja powerpointin vääntö.. Toi raportin alku (eli pelkkä otsikko) on koreillut wordissä nyt pari tuntia ilman että oisin keksinyt vielä sitä kuuluisaa ensimmäistä lausetta. Miksi se aloittaminen on aina yhtä vaikeaa?

Asiasta toiseen. Oon nimittäin ainakin tähän mennessä ollut ihan supertyytyväinen näihin teippeihin! Lettipidennyksien kanssa en noudattanut koskaan mitään erityisiä hoito-ohjeita, menin aina märät hiukset auki nukkumaan, unohdin aina harjata ne yms ja tällä hetkellä ehkä suurin haaste näiden teippien kanssa on muistaa olla laittamatta hoitoainetta muualle kun latvoihin, ettei hoitoaine heikentäisi näitä liimauksia. Kaduttaa, että uskalsin testata näitä vasta nyt, enkä jo 4v sitten! 🙂

En tiedä kuvittelenko vaan, mutta mun mielestä tätä lyhyempää hiusta on niiin paljon helpompi kihartaakkin kun sitä suoraa pidempää, vaikka kyseessä onkin saman merkin tukka. Ehkä tässä laineikkaassa on erilainen pintakäsittely, kun siinä suoristetussa..tai jotain?

 Ja vähän jälessä perjantain työasua.

 Sunnuntaina iski ihan järkky nälkä ja jostain kumman syystä noi jääkaappiin hamstratut vappu-ruoat ei enää kamalasti houkuttaneet ja käytiin hakemassa Banthaista take-away-thaimaalaista. Vihreä curry kookosmaidossa on jotain niiiiiin hyvää! 🙂

 Tänään toi postikin vihdoin ja viimein mun ja Viivin BeautyBay-tilauksen. Vieläpä ihan kotiovella kannettuna, ettei tarvinnut raahautua tonne alas postille, joka on aina jotenkin yhtä ärsyttävää.

Tästä tuli nyt aikamoinen sekamelska-postaus, mutta koitan saada nyt ihan oikeasti keskityttyä noihin hommiin ja päästä kohta käväisemään nopsaa kirjastolla. Mulla on sunnuntaista asti ollut jotenkin vähän huono olo ja pelkään koko ajan, että oon tulossa sairaaks. Sain koko eilisen suurinpiirtein pidätellä oksennusta, enkä saanut koko päivänä syötyä paljoa mitään. Vähän pelkään, että sain jonkun lievän ruokamyrkytyksen sunnuntaisesta pizzasta, joka myös ahdettiin.. Toivottavasti huomenna on jo vähän loistokkaampi olotila. Jokatapauksessa kivat alkuviikot! 🙂

12 vastausta artikkeliin “en keksi”

 1. Hei, en ole tuohon BeautyBayhyn tutustunut tai tiedä mitä nuo siellä maksoivat, mutta Cheapsmellsissä Tigit on just puoleen hintaan 🙂 :/

 2. Tosi kiva noi punaiset housut. Niin ja Thai-ruoka, nam. <3 Tsemppiä raportin tekoon ja muihin koulujuttuihin. 🙂

 3. Ooh oot palannut! Kiva 🙂 Hei Iines kun sä oot semmonen nettishoppailija (:D) niin oot varmaan Asokselta joskus tilannut? Varmaan just nyt ku kysyn niin et sieltä oo tilannu. 😀 Noh joo kysyn nyt kuitenkin, auttaisitko vähän tyhmää ja kertoisit mitä eroo on noilla toimituksilla kun Style Saver, joka on siis 0€ ja Standard 5.18€ kun siis tietysti se, että toinen maksaa ja toinen ei. Ja sit toinen, että tiiätkö mihin tuo toimitus menee, jos ei ole ite kotona kun postisetä sitä tuo, eikä se mahdu postiluukusta? Kiitos kaunis jos tietoa on ja voisit vähän vinkkasta. 🙂

 4. Siis täällä toinen liiketalouden opiskelija, joka on niiiiin tympääntynyt rapottien, tutkimusanalyysien, esseiden yms väsäämiseen!! Onneksi enää muutama päivä ja tentti, niin sitten on loppu tältä keväältä! 😀 Oudosti muuten tässä "tehtäviä tehdessä" eksyy aina tilailemaan nettikaupoista jotakin… ;D
  PS. Mitä kokoa sun D Brandin untuvatakki on? 🙂

 5. Anonyymi: en ollutkaan kuullut tommosesta nettikaupasta 🙂 pari euroa halvemmalla ois saanut sieltä, onneks ei sen edullisemmin!

  ilonasi : kiitos <3 🙂

  Anonyymi: heheh 😀 En oo tilannu asokselta pariin vuoteen, mutta sillon kun viimeks tilasin, niin oli mun muistaakseni vaan yks postari-vaihtoehto. En oo siis varma saako tota 0e-postitusta suomeen? Sielläkö ei ollut mitään lisätietoja? Hmm.. Ja mun mielestä asoksen paketit menee nykyään ihan postiin jossei oo kotona! 🙂

  Anonyymi: nojoooo.. onneks ei oo enää kauaa! 😀 joo kyllä sitä aika hassusti eksyy aina ihan muualle kun sinne raportin pariin, haha! Takki on xs.

  Anonyymi: kiitos 🙂

 6. Mistä syystä sulla vastustaa blogiin kirjoittelu? Siis ei millään pahalla, käyn täällä päivittäin monta kertaa kattomassa oisko uusia postauksia 😀 Ikävä sun hyviä kirjotuksia siis. Ootko saanut jotain huonoa palautetta tms. mistä syystä ei kiinnosta kirjoittaa. Oon tykänny aina lukea tätä alusta asti kun tästä välittyy aito ja innostunut fiilis 🙂 Ymmärrän kyllä täysin ettei pakolla voi kirjoittaa..

  Mukavaa kesän odotusta! 🙂 (odotellaan blogi-inspiraatiota sulle 😉

 7. Joo'o, kyllä sä ny oot tyttösein raskaana ku tommosia huonoja oloja ja oksetuksia ilmenee! ;D (kyllä mä kahden lapsen äitinä tiiän 😛 😀 😀 )

 8. Mullekin on väkisin tullut mieleen tuo raskausasia. Itse olin nimittäin ihan sairaan väsynyt ensimmäiset raskausviikot. Kun se väsymys loppui, niin alkoi pahoinvointi tai siis kaikki etoi ja mikään ei maistunut (varsinkaan makea). Tosin väsymykseen syitä on monia ja pahaan oloonkin..

 9. EMU-fani: ihan vaan silkkaa kiirettä muiden hommien kanssa, jotka pitää saada alta pois 🙁 Kiitos ja samoin!

  Iidi: Pieces, Nellystä 🙂

  Tirri: kiitos vinkistä :)!

  Anonyymi: no en kai sentään.. 🙂

  Anonyymi: Niin tai ehkä se on vaan tää kamala koulu- ja työstressi, joka kuluttaa 🙂 Huono olo johtui kai lievästä ruokamyrkytyksestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.