Moi!

Tulin pikaisesti tiedottamaan, että täällä päässä podetaan (edelleen…) kamalaa tenttistressiä, vielä kolmen tentin pänttäykset edessä ja saa vihdoin huilahtaa hetken. Tästä johtuen tää blogi-hiljaisuus mitä ilmeisimmin jatkuu vielä hetken, ellen nyt satu saamaan jostain jotain yliluonnollisia voimia tän kaiken pänttäilyn lomassa. Oon kyyrinyt koko tän päivän tässä päätteellä yhden raportin kimpussa ja vielä mukavammaks tän työskentelyn on tehnyt mun ihan superjumittunut niska! Mun pitää oikeesti varmaan koittaa varata aika jonnekkin kiropraktikolle, en nimittäin jaksa näitä päivittäisiä lihasjännitys-päänsärkyjä. Poikaystävä koitti eilen hieroa tota yhtä hermokimppua auki ja en oo ehkä ikinä huutanut yhtä paljoa kivusta, alkoi näkökin jo siinä vaiheessa hämärtymään, kun tuska oli jotain niin suurta 😀 Meinasin jo tänään pyörtyä pelkästään siitä, että koitin itse vähän koittaa hieroa sitä hermokimppua auki. (Pitäis varmaan myös koittaa kyhätä jotain vähän ergonomisempaa työpistettä makkariin, eli vois tässä illan surffailla vaikka IKEA:n valikoimaa..)

Latasin tässä joskus iPhoneen jonkun semmosen ”vanhanajan kameran”, oiskohan nimeltään Hipstamatic, jolla saa otettuja kaikkia kivoja kuvia 🙂

Mutta, lauantaina jo aamuvarhain lähtö sinne Tallinnaan (jonne on lisäksi vielä luvattu ihan kivaa keliäkin!) kahdeksi päiväksi vähän lepuuttamaan aivoja ansaitulle mini-lomalle! Missiona ois löytää ainakin kenkiä vuodeksi eteenpäin, jos sattuu osumaan eteen niitä 35-kokoisia 😉 Kiitos miljoonasti Tallinna-vinkeistä, vastailen kommentteihin taas heti, kun saan nää pahimmat kouluhommat alta pois.

Palaillaan viimeistään sitten, kun oon saanut nää kaikki hommat alta pois ja on aikaa keskittyä vähän muuhunkin, kun nenä kirjassa istumiseen…

9 vastausta artikkeliin “Moi!”

 1. APUA tuota sun stressin määrää jo tässä vaiheessa :O
  OIKEA stressi tulee vasta työelämässä, älä hyvä ihminen vielä hajoita päätäs!

 2. Sun videopostauksia on jo ikävä! Sitten ku sulla on taas aikaa, niin teetkö sen "näin yhdistät oikeat korut asuun" -postauksen? :))

 3. Hahaa repesin tolle sun "kirja nenässä"-kommentille. Ite käytän nimittäin "nenä kirjassa"-muotoa, tuli mielikuva siitä ku istut sohvalla ja sun neässä on kirja:D Eipä sillä oikeesti taida olla väliä mitenpäin sanoo, mulla vaan nyt on aika laadukas huumorintaju:D

  Tsemppiä tentteihin ja kivaa Tallinnan-lomaa!

 4. Anonyymi: olen ollut siis samalla työelämässä koko opintojen ajan, joten vapaa-aika on tosiaan vähän kortilla, kun on joskus menossa 50h viikossa ja musta on ihan ymmärrettävää tämmöinen kausittainen stressi 🙂 Useille juuri opiskeluaika on elämän stressaavinta aikaa ja kuulun itse varmasti näihin, työt kun osaan pitää siellä työpaikalla, jossa unohtaa kaikki arjen murheet, kouluhommia nyt ei vaan oikein voi rajata vaan sinne koululle.. Mutta omapa on valintani, onpahan sitten pelkässä työelämässä helpompaa, kun on usein viikottainen työaika "vain" sen n. 40h 🙂

  Anonyymi: hyvä minä.. oli pakko korjata 😀

  Anonyymi: joo, nyt on ollut vähän kiireitä. Voin koittaa tehdä sen kyllä 🙂

  Anonyymi: hahah, vähän aivot kohmeessa ilmeisesti eilen tätä kirjotellut.. Oli pakko korjata 😀 Ja kiitokset!

 5. Hei!
  Osta kipukoukku! On tosi hyvä!
  Auttaa hartia-ja niskakipuihin ja on helppo käyttää!
  Oisko edes yhtä kuvaa sinusta ja poikakaverista?? Please!

 6. Anonyymi: joo semmonen ois hyvä, pitää käydä ostamassa! 🙂 kunnioitan toisten yksityisyyttä, enkä lisää tänne läheisteni kuvia, ketkä eivät halua osalliseksi blogia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.