Nellyn (liian) kivoja bikineitä..

Jouduin taas kerran noiden Nellyn sähköpostiin tulevien uutiskirjeiden mainonnan uhriksi ja päädyin selailemaan uutta bikinivalikoimaa, koska niitähän nyt ei koskaan voi olla liikaa ja koska oon viimeisen puolen vuoden aikana heittänyt ainakin viidet aikansa eläneet H&M:n bikinit roskiin, oli ehkä enemmän kun sallittua klikata ostoskoriin yhdet uudet biksut 🙂 Ottaen huomioon, että Nelly tarjoaa heinäkuuhun loppuun asti vielä kaiken lisäksi ilmaisen toimituksen ja palautuksen!!

 Eli nämä lähti tilaukseen. Otin varmuuden vuoksi yläosan kahtena eri
kokona, ettei käy niin ettei se olekkaan sopiva ja noi on keretty myydä
loppuun. Biksut löytyy täältä.
 Harkitsin myös vakavasti näitä..
…ja näitä. Kai tuli myös selväksi, että mulla on
jonkunasteinen pakkomielle bandeau-bikineihin? Tosin
noista vikoista saa aurinkoa ottaessa kyllä kelposti ton niskaremmin
sivuun, ettei tule rajoja 😀
Mitkä oli teistä kivoimmat? Nellyn bikinivalikoima löytyy helpoiten tästä! 🙂

Bixu lähti päivällä hoitoon ja mulla on jo nyt ihan hirmuinen ikävä pientä ♥ Munkin pitäis ihan just malttaa mennä nukkumaan, herätys jo 6h päästä, iiks!

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(17892310)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

6 vastausta artikkeliin “Nellyn (liian) kivoja bikineitä..”

  1. heiii oli pakko tulla kysymään vaikka ei liity postaukseen mutta ku oot tilannu tuolta yheltä brittiläiseltä nettisivustolta noita conversejä nii paljon oli postimaksut jne?=) onko siis ihan luotettava sivusto ja millä voi maksaa? kauan kesti ku kengät tuli perille 🙂 kiitos tuhannesti jos vastaat!

  2. Anna ja Anniina: no eikös! 🙂

    Anonyymi: en mä katsonut postareita, mutta yhteensä maksoivat siis 35e postareineen. Helpostihan se selviää, kun klikkailet ne ostoskoriin ja jatkat ostosessiota vahvistamatta 🙂 Ja on siis aivan luotettava sivusto ja toimituksessa kesti noin viikko.

  3. Heeei, ei liity postaukseen, mutta ajattelin kysäistä, että oletko ajatellut jatkaa opintojasti vielä tradenomiksi valmistumisen jälkeen? Kun joissain tapauksissahan liiketalouden tradenomin papereilla (tietenkin hyvillä sellaisilla) pääsee suht helposti suoraan maisteriopintoihin kauppatieteelliseen. Tietenkin joitain kandivaiheen kursseja täytynee suorittaa, mutta liiketalouden tradenomi saatetaan katsoa lähes kandia vastaavaksi 🙂 Ajattelitko siis hyödyntää tätä mahdollisuutta? Itse nimittäin pyrin sinne kauppakorkekouluun, mutta mikäli ovet eivät aukea niin suuntaan liiketaloutta lukemaan ja ajattelin jatkaa sitä kautta sitten maisteriksi. Onko teidän koulussa puhuttu tästä vaihtoehdosta yleensäkkään?

  4. ANonyymi: ne on kans ihanat! 🙂

    Sofia: Joo siis ennen opintojeni aloittamista harkitsin jo, että käyn ehkä valmistumisen jälkeen KTM:n. Laitoin paperit taloustieteelliseen samana vuonna kun amkiin, mutten jaksanut lukea pääsykokeisiin, koska itse henk.koht pidän yhdistelmää tradenomi+2v maisteritutkinto järkevämpänä tulevan uran kannalta, tarkoittaen siis sitä, että amkissa valmennetaan enemmän työelämään, eikä vain niitä teorioita, joilla ei itse työssä tee oikein mitään. Harkitsin vielä tässä joskus tuota KTM:ää, mutta ohjaava opettajamme (itse KTM) oli sanonut ystävälleni, ettei maisteriohjelmaan ole käytännössä mitään järkeä hakea, koska tradenomina tulee todennäköisesti työllistymään aivan yhtä hyvin, tietty kaikki on niin paljon itsestään kiinni! Itse pidän maisteritutkintoa vielä avoimena, jos myöhemmin tulee vaikka tiukka paikka työnsaannin suhteen tai muuten vaan haluaa pitää vapaata työelämästä, mutta ensisijaisesti haluan valmistuttuani mennä töihin ja pyrkiä etenemään omalla osaamisellani ja tradenomi-pohjalla 🙂 Ainakaan nyt ei muutama vuosi koulun penkillä enää kiinnostaisi… mutta voihan se mieli vielä muuttua! Toivottavasti pääset mieleiseesi kouluun, itse olen ehdottomasti amkin kannalla! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.