Pakkailua ja partsilla löhöilyä

Heräsin jo aamuvarhain ihan jäätävään migreenipäänsärkyyn (johtui varmaan kaikesta tästä pänttäilystä ja koneen edessä kököttämisestä) ja eihän siinä oikein auttanut muu, kun jäädä peiton alle makailemaan muutamaksi tunniksi. Onneks särky alkoi aamupäivällä vähän helpottaa ja pääsin parvekkeelle makoilemaan ja lukemaan tenttiin.

Tänään ois jokatapauksessa luvassa pakkailua, joka tuottaa mulle aina yhtä paljon päänvaivaa.. Toisaalta, kuinka paljon ihminen nyt tarvitsee mukaan tavaraa huiman kahden yön reissulle? Oon jokapauksessa ihminen, joka pakkaa kaikkialle melko vähän tavaraa mukaan ja silti toteaa, että on jokaikinen kerta pakannut aivan liikaa. Ne oleellisimmat, kuten puhelimen laturi, kamera latureineen, peruskosmetiikka ja pari vaatekertaa ois tietty ihan hyvä ainakin muistaa. Oon heittänyt menemään kaikki mun aikansa eläneet isot kassit, joten ainoaks vaihtoehdoksi jäi ottaa matkaan mukaan mun matkalaukku.. En oikein tiedä miksi, mutta musta tuntuu jokseenkin hassulta lähteä kantamaan tota mun megaisoa matkalaukkua mukaan vaivaiselle parin päivän matkalle, mutta no can do.. Ja toisaalta, mahtuuhan sinne kätevästi kahden ihmisen tavarat (unohtamatta ostoksia) ja on ehkä vähän mukavampi raahata perässä, kun 10kg kassi olalla kannettuna.

En malta odottaa Radisson Blu:n hotelli-aamupalaa ja onneks Virossa on sunnuntaina äiteinpäivänä kaupat auki, joten voidaan käyttää sekin päivä hyödyksi vaikka ihan kaupoissa kierrellessä. Bershka, here we come! 🙂 Ainiin ja onko kellään hajua luontaistuotteiden hinnoista Virossa? Pitäis hommata uudet beetakaroteenit ja aattelin, että niitä varmasti saa ainakin pari euroa halvemmalla sieltä ostettuna.

Ainiin ja enää pari viikkoa mun viikon kesälomaan töistä. En oo oikein vielä päättänyt mitä silloin puuhailis, koitin ainakin jo alustavasti koittaa värvätä Inaa mun kanssa pienelle Helsingin reissulle ja lintsille. Loput kolme viikkoa pidän sitten taas syyskuussa, kuten viime vuonnakin, mutta mikäs siinä jos on taas samanlainen superkesä! (Nyt kun sanoin ääneen, niin todennäköisesti ei oo..)

Nyt pakkailemaan ja vähän siivoilemaan, ettei ois ihan kamala sekasorto sitten maanantaina, kun palaillaan. Kivat viikonloput!

10 vastausta artikkeliin “Pakkailua ja partsilla löhöilyä”

  1. Kyllä Virossakin vietetään äitienpäivä ja on lapsille sekä äideille yhtä tärkeä kuin Suomessa. Siellä vaan on harvoin kaupat pyhinä kiinni.

  2. Anonyymi: niin no varmasti vietetään, mutta luulin että se olisi siellä eri ajankohtana, kuten vaikkapa Ruotsissa kun on kaupakin auki. Googlettelin nyt ja huomasin, että se onkin siellä myös nyt su 🙂 Kiitos tiedosta ja onneksi on silti kaupat auki!

  3. Nätit bikinit tosiaan! Oot jotenkin ihanan pirteän oloinen ja niin mielettömän kaunis 🙂

  4. Sofia: hih kiitos <3

    snn: hmmm. en osaa kyllä yhtään sanoa! aika vakuuttava toi myyntipuhe, mutten oo aiemmin kuullut ja kieltämättä ehkä vaikuttaa vähän liian hyvältä ollakseen totta, kun en oo noihin missään kaupoissa törmännyt. Mutta enhän voi olla tietty varma! 🙂

  5. Moikka! Mullois sellanen postausehdotus, että tekisit sun (kotona tehtävistä) treeneistä videopostauksen??:)

  6. Tiia: joo! Harmi että multa jää tänään välistä 🙁

    Anonyymi: en lähes koskaan treenaa oikein kotona, mutta jos alan treenailemaan, niin voin tehdä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.